- 23 Mart 2016
- 31.168
- 92.522
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #352.301
Yaa utandım deme öyleKuzum hakkını helal et gerçekten çok emek veriyorsun. ❤
Sen Harika bi insansın, harika bi arkadaşsın, harika bi kaptansın. ❤❤❤
Eline emeğine sağlık tatlım.. sen bizler için çalışıyorsun inan ki.. dediğin gibi bir de minik bir çocuk annesisin.. benlm de 1.5 yaşında oğlum var şu telf elime alayım bazen inan ki bana kızıyor telefonu alıp yere atıyor.. o yüzden ben nadir girip yaz çok yapabiliyorum ya da akşam bu vakitler de artık uyuduğunda...Kızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım
Lütfen kimse beni yanlış anlamasin alırız veririz bunlar olur şeyler tüm hafta dikkat edersin bir regliye denk gelirsin veya 2.3 gün kabızlığa denk.gelirsin + dusersin
benim bozuldugum nokta bu hafta ekibin yaridann fazlası menü bile paylasmadi menu paylaşmayan pek tabi sporda yapmadi bu ekip zaten nota alacaktı belliydi
benim moralim son saatlerde bozuldu kimseyi de tohmet altında bırakmak istemedigim için isim vererek konuşacağım kimse kusura bakmasın açıklik her zman iyidir
oglen @Umudumvar07 ye cepten yazdim 1 haftadır hiç girmedigi için muhtemelen bildirimi
unutacakti markete gidip gelip yazıyorum dedi .. aksam oldu yazmadı yine hatırlattım ve nitekim unutmuştu daha önceden paylaşım yapamayacağım ama artı da gelmeyeceğim sozu de ayrica gerçekleşmedi maalesef
@Ceylansnn bildirim yapmadı cepten yazdim hatırlattım kitaba daldım dedi o da unutmuştu
gecen haftada yine aksam cepten yazıp hatirlatmistim
...
ben sabah -400 gelmeme rağmen ya bu hafta ekip kötü gelecek ortalama katkı diye yirtindim
Yapilanlari goze sokmak gibi olmasın ama her birinizin yediği içtiği sporu giriş çıkışı yarışma geçmişi vs vs herşeyi takip ediyorum listeler yarışlar ciddi siteye mesai harcıyorum her saniye ilgi bekleyen çocuğuma gerekirse bağırıyorum burda olmak için .. ama bir bakıyorum ki bunların hiç yapılmadığı ekipler kendi disiplinleriyle bu isi cok güzel otomatige bağlamış gidiyorlar .. çünkü zayıflamak istiyorlar bizim ekipte herkes sanki zorla kilo veriyor /aliyor herkes bir nazlı herkes bir bıkmış .. listeye gireli 1 ay olmuş kaçamakların ardı arkası kesilmiyor .
Neyse özet olarak bundan sonra sadece zayıflamak isteyenlerle ilerlemek istiyorum cidden sevmiyorum menü yazz yazz yaz spor yap vs demeyi yahele ki cuma gunu kilonu bildir demek trajikomik
Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim
İnşallah canım tesekkur ederimEline emeğine sağlık tatlım.. sen bizler için çalışıyorsun inan ki.. dediğin gibi bir de minik bir çocuk annesisin.. benlm de 1.5 yaşında oğlum var şu telf elime alayım bazen inan ki bana kızıyor telefonu alıp yere atıyor.. o yüzden ben nadir girip yaz çok yapabiliyorum ya da akşam bu vakitler de artık uyuduğunda...
Hafta içi ben menülerimi aksatmadım sadece dün yazmadım malesef onda da açıkçası cuma ertesi diye yediğim şeyler iyi değildi.. bahane mi desek bilmiyorum amma aile sofrasında iftar zamanı ben onu yiyemem şu bu demek istemiyorum o yüzden ne varsa yiyip kalkıyorum.. kimsenin gönlü kırılmasına diye.. bugpn son iftarı yaptık evlere kapandık bakalım bundan sonra daha da kaçamaksuz menülerim olur inşallah..
Öyle canım ben de öyle kimseyi çağırmadım kimseye de davet etmedim bayramda zaten yasaklar çıkmam ben de ama oruç bittikten sonra yiyebilecek olmanın verdiği hisle yenirse diye dedim canım benHangi bayram,bayram yapilmayacakki 81 ilde kacamak yapilsin,yemeyin cikolata baklava,yersenizde yakmadan uyumayin o kadarrr.ayni apartmandayiz ama kimsseyi iftara almadim onlarda cagirmadi corona yuzunden.ayip oldu kaptana haberiniz olsunnn
Canım o kadar emek veriyorsun ki buraya gerçekten hakkını ödeyemeyiz. Ben evime gittikten sonra daha çok uğraşacağım benden sana söz olsunKızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım
Lütfen kimse beni yanlış anlamasin alırız veririz bunlar olur şeyler tüm hafta dikkat edersin bir regliye denk gelirsin veya 2.3 gün kabızlığa denk.gelirsin + dusersin
benim bozuldugum nokta bu hafta ekibin yaridann fazlası menü bile paylasmadi menu paylaşmayan pek tabi sporda yapmadi bu ekip zaten nota alacaktı belliydi
benim moralim son saatlerde bozuldu kimseyi de tohmet altında bırakmak istemedigim için isim vererek konuşacağım kimse kusura bakmasın açıklik her zman iyidir
oglen @Umudumvar07 ye cepten yazdim 1 haftadır hiç girmedigi için muhtemelen bildirimi
unutacakti markete gidip gelip yazıyorum dedi .. aksam oldu yazmadı yine hatırlattım ve nitekim unutmuştu daha önceden paylaşım yapamayacağım ama artı da gelmeyeceğim sozu de ayrica gerçekleşmedi maalesef
@Ceylansnn bildirim yapmadı cepten yazdim hatırlattım kitaba daldım dedi o da unutmuştu
...
ben sabah -400 gelmeme rağmen ya bu hafta ekip kötü gelecek ortalama katkı diye yirtindim
Yapilanlari goze sokmak gibi olmasın ama her birinizin yediği içtiği sporu giriş çıkışı yarışma geçmişi vs vs herşeyi takip ediyorum listeler yarışlar ciddi siteye mesai harcıyorum her saniye ilgi bekleyen çocuğuma gerekirse bağırıyorum burda olmak için .. ama bir bakıyorum ki bunların hiç yapılmadığı ekipler kendi disiplinleriyle bu isi cok güzel otomatige bağlamış gidiyorlar .. çünkü zayıflamak istiyorlar bizim ekipte herkes sanki zorla kilo veriyor /aliyor herkes bir nazlı herkes bir bıkmış .. listeye gireli 1 ay olmuş kaçamakların ardı arkası kesilmiyor .
Neyse özet olarak bundan sonra sadece zayıflamak isteyenlerle ilerlemek istiyorum cidden sevmiyorum menü yazz yazz yaz spor yap vs demeyi yahele ki cuma gunu kilonu bildir demek trajikomik
Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim
Ben demiyorum görünen oÇok haklısın ben de üzülüyorum böyle olunca haftaya toparlarız diyodum C Cagrihilal1 sarı karta hazır olun dedi artık bi tırsıyorum
Sen zaten sorumluluğunun bilincindesin ilk günden bugüne ... Sagol tatlımÖyle canım ben de öyle kimseyi çağırmadım kimseye de davet etmedim bayramda zaten yasaklar çıkmam ben de ama oruç bittikten sonra yiyebilecek olmanın verdiği hisle yenirse diye dedim canım ben
Canım o kadar emek veriyorsun ki buraya gerçekten hakkını ödeyemeyiz. Ben evime gittikten sonra daha çok uğraşacağım benden sana söz olsun
Beni iyice uyuz etmek için yapıyorsun böyle demiBen demiyorum görünen o
C Cagrihilal1 e bir şeyler oldu çok dobra dobra ne varsa söylüyorBeni iyice uyuz etmek için yapıyorsun böyle demi
O garibimde artık bize kiziyor bence
Gordum.kuzum.ekledim onuDün ben yazmıştım da görmedinCherry Mom galiba 500 bölgesel, 500 zıp, 3bin adım vardı.
Bugünde 1000 zıp var
He tm sağolGordum.kuzum.ekledim onu
kaptancım çok iyi bir kalpsin. sen çok iyi bir takım liderisin. motivasyonu artırmak için elinden gelenin fazlasını fazlasıyla yaptığına ben şahidim. ve her sözüne sonuna kadar katılıyorum. ben kendimi düşünüyorum ocak ayında belde disk kayması ve fıtık sebebi ile yataktan kalkamayan hareket edemeyen halimle o kötü halde ve motivasyonsuzluğun dibinde kalmaya devam etseydim belki üstüne bi 7 kilo daha koyacaktım. çok şükür şimdi 7 kilo gitmiş durumda.. yolun 1/3 ü 5.takımın desteği ve senin şahane motivasyonunla tamamlandıKızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım ☺
...
Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim ❤❤
Kızlar teşekkür ederim alıntılar gitti sinir oldum böyle ortaya yazayım ☺
...
Kilo veren, emek sarfedip veremeyen tüm arkadaşlarımi tebrik ederim ❤❤
kaptancım çok iyi bir kalpsin. sen çok iyi bir takım liderisin. motivasyonu artırmak için elinden gelenin fazlasını fazlasıyla yaptığına ben şahidim. ve her sözüne sonuna kadar katılıyorum. ben kendimi düşünüyorum ocak ayında belde disk kayması ve fıtık sebebi ile yataktan kalkamayan hareket edemeyen halimle o kötü halde ve motivasyonsuzluğun dibinde kalmaya devam etseydim belki üstüne bi 7 kilo daha koyacaktım. çok şükür şimdi 7 kilo gitmiş durumda.. yolun 1/3 ü 5.takımın desteği ve senin şahane motivasyonunla tamamlandıkendi adıma çok çok çok teşekkür edeirm ve bunu da borç bilirim. ne olur hakkını helal et.
Ay kızlar utandırmayin beniSenin disiplinin beni yola getirdi zaten. Bu yapını çok seviyorum. Sıkı tutmak her zaman iyidir bunda alınacak bir şey yok. Ders alması gerekenler almalı, bknz. “Ben”.Senin ne kadar emek verdiğinin farkındayım zaten beni azmettiren şey de bu. Benim çocuğum yaş itibariyle daha kolay diye düşünüyorum. Buna rağmen çoğu zaman vakit ayırıp etkin olamıyorum. Yetmem ve yetişmem gereken bir sürü şey oluyor. Yani burada binbir emek ve zahmet var. Bizler için yaptığın müthiş fedakarlık var. Bir daha bu duruma gelmemek için elimden geleni yapacağım ve kaçamak yapmaya meylettiğim zaman bu satırları hatırlayacağım.
Bizim için yaptığın tüm fedakarlıklar için teşekkürler emekçi kaptanımız.Bir kez daha utanarak bu hafta ki kaçamağım için özür diliyorum.
Yeşilçay muz iyi gelir. Salatalık elma tarçın limon maydanoz gibi sevdiğin şeylerle detoks suyu yapabilirsin canımKızlar, selam siz deneyimli arkadaslardan bir tavsiye istiyorum; çok ödemim var kendimi çok şiş hissediyorum ama tartı hala 65.2 lerde gösteriyor, size de böyle oluyor mu ? Ödem attırıcak bi kaç tavsiye verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?