Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline emeğine sağlık tatlım.. sen bizler için çalışıyorsun inan ki.. dediğin gibi bir de minik bir çocuk annesisin.. benlm de 1.5 yaşında oğlum var şu telf elime alayım bazen inan ki bana kızıyor telefonu alıp yere atıyor.. o yüzden ben nadir girip yaz çok yapabiliyorum ya da akşam bu vakitler de artık uyuduğunda...

Hafta içi ben menülerimi aksatmadım sadece dün yazmadım malesef onda da açıkçası cuma ertesi diye yediğim şeyler iyi değildi.. bahane mi desek bilmiyorum amma aile sofrasında iftar zamanı ben onu yiyemem şu bu demek istemiyorum o yüzden ne varsa yiyip kalkıyorum.. kimsenin gönlü kırılmasına diye.. bugpn son iftarı yaptık evlere kapandık bakalım bundan sonra daha da kaçamaksuz menülerim olur inşallah..

İnşallah canım tesekkur ederim

Hangi bayram,bayram yapilmayacakki 81 ilde kacamak yapilsin,yemeyin cikolata baklava,yersenizde yakmadan uyumayin o kadarrr.ayni apartmandayiz ama kimsseyi iftara almadim onlarda cagirmadi corona yuzunden.ayip oldu kaptana haberiniz olsunnn
Öyle canım ben de öyle kimseyi çağırmadım kimseye de davet etmedim bayramda zaten yasaklar çıkmam ben de ama oruç bittikten sonra yiyebilecek olmanın verdiği hisle yenirse diye dedim canım ben
Canım o kadar emek veriyorsun ki buraya gerçekten hakkını ödeyemeyiz. Ben evime gittikten sonra daha çok uğraşacağım benden sana söz olsun

Sen zaten sorumluluğunun bilincindesin ilk günden bugüne ... Sagol tatlım

kaptancım çok iyi bir kalpsin. sen çok iyi bir takım liderisin. motivasyonu artırmak için elinden gelenin fazlasını fazlasıyla yaptığına ben şahidim. ve her sözüne sonuna kadar katılıyorum. ben kendimi düşünüyorum ocak ayında belde disk kayması ve fıtık sebebi ile yataktan kalkamayan hareket edemeyen halimle o kötü halde ve motivasyonsuzluğun dibinde kalmaya devam etseydim belki üstüne bi 7 kilo daha koyacaktım. çok şükür şimdi 7 kilo gitmiş durumda.. yolun 1/3 ü 5.takımın desteği ve senin şahane motivasyonunla tamamlandı kendi adıma çok çok çok teşekkür edeirm ve bunu da borç bilirim. ne olur hakkını helal et.

Senin disiplinin beni yola getirdi zaten. Bu yapını çok seviyorum. Sıkı tutmak her zaman iyidir bunda alınacak bir şey yok. Ders alması gerekenler almalı, bknz. “Ben”. Senin ne kadar emek verdiğinin farkındayım zaten beni azmettiren şey de bu. Benim çocuğum yaş itibariyle daha kolay diye düşünüyorum. Buna rağmen çoğu zaman vakit ayırıp etkin olamıyorum. Yetmem ve yetişmem gereken bir sürü şey oluyor. Yani burada binbir emek ve zahmet var. Bizler için yaptığın müthiş fedakarlık var. Bir daha bu duruma gelmemek için elimden geleni yapacağım ve kaçamak yapmaya meylettiğim zaman bu satırları hatırlayacağım.
Bizim için yaptığın tüm fedakarlıklar için teşekkürler emekçi kaptanımız. Bir kez daha utanarak bu hafta ki kaçamağım için özür diliyorum.

Ay kızlar utandırmayin beni tesekkur ederim hakkım varsa tabiki helal olsun
Umarım kalp kırmadan anlatabilmisimdir derdimi

Yeşilçay muz iyi gelir. Salatalık elma tarçın limon maydanoz gibi sevdiğin şeylerle detoks suyu yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…