- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.261
4 muuu
Bende gram gram verince üzerime alındımNrmyn için dedi onu hatlarımız karıştı yine ahahaa
Sen şimdi dönünce neler yapacaksın her mesajında dönünce bir şey yapacaksın.bir hayırlısıyla dön hadi
Eeeeeee ııııımmmm tabi bazı durumlarda deneme süresi artabiliyorGrupta pırtlamayı kilo almaya eş değer alırsak her şey mümkün.Ay şimdilik sorun yok da bende polikistik over var... Aylarca olmuyorum bazen. Şişliği düşününüz. Bunu listeye girene kadar söylemese miydim?
Yaaaa sen sabit gel4 muuu
Kuzenim yazmış, gerçekten...Eeeeeee ııııımmmm tabi bazı durumlarda deneme süresi artabiliyor
Sen spora devam et boydan fotonu çek 2 haftaya şekilleneceksin bak görBugünde çok yoruldum kızlar hem reglnin ilk günü ağrım çok hemde sporda hamlaşan yerlerim et kesiği onun ağrısı var. Ben ölmüşüm de namazımı kılan yokne inatçı kilolalarım var aynı bana çekmişler gram gram gidiyorlar keşke hergün 1 kilo verebilsem 2 haftaya incecik olurdum. Spor salonuna bir kız geldi allahım incecik bel kum saati gibi fizik bide aynada kendime baktım elma gibiyim acaba kum saati gibi olabilir miyim ki çok özendim yaa
Koşu cardio amaKızlar bişey sorucam cahilliğime verinben spor salonunda hızlı yürüyorum koşar gibi sonra bisiklete biniyorum en az 30 dk en az 30 dk eliptik bunlar hep cardio un içinde sayılıyor dimi sonra ağırlık twist derken her alete parmak atıp geliyorum eve
Sen şimdi dönünce neler yapacaksın her mesajında dönünce bir şey yapacaksın.bir hayırlısıyla dön hadi
Ben hepsine fitness deyip geçiyorumKoşu cardio ama
Bisikleti aynı tempoda sürüyorsn değil ben evde 100 sn nabız 170 de sürüyorum sonra 2 3 dk normal nabız sonra yine 170 .. böyle böyle yaparsan cardio etkisi olur
Eğer normal tempo aletler kullanıyorsa bencede öyleBen hepsine fitness deyip geçiyorum
En sonunda bunlar çok karışık diyip başlamayacaksınC Cagrihilal1 şimdi liste çokta sen bir el atıp şunları bir sıraya sokuversen ne iyi olur. Listelerle başım belada. Nerden başlaycağımı bilmiyorum
Ben de seni bekliyorum Esracim.Sıraya koydum. Dukan ekspress, isveç, ananas. Ne varsa yapacağım artık modumu yükseltmek için. 21 günü de yapmayı düşünüyorum üstüne.
Bende seni bekleyeyim özlemBen de seni bekliyorum Esracim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?