Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eeeeeee ııııımmmm tabi bazı durumlarda deneme süresi artabiliyor

Bugünde çok yoruldum kızlar hem reglnin ilk günü ağrım çok hemde sporda hamlaşan yerlerim et kesiği onun ağrısı var. Ben ölmüşüm de namazımı kılan yok ne inatçı kilolalarım var aynı bana çekmişler gram gram gidiyorlar keşke hergün 1 kilo verebilsem 2 haftaya incecik olurdum. Spor salonuna bir kız geldi allahım incecik bel kum saati gibi fizik bide aynada kendime baktım elma gibiyim acaba kum saati gibi olabilir miyim ki çok özendim yaa

Kızlar bişey sorucam cahilliğime verin ben spor salonunda hızlı yürüyorum koşar gibi sonra bisiklete biniyorum en az 30 dk en az 30 dk eliptik bunlar hep cardio un içinde sayılıyor dimi sonra ağırlık twist derken her alete parmak atıp geliyorum eve

Sen spora devam et boydan fotonu çek 2 haftaya şekilleneceksin bak gör
Spor aç kalıp zayıflamaya benzemiyor tartıda önce şişiriyor adamı

Koşu cardio ama
Bisikleti aynı tempoda sürüyorsn değil ben evde 100 sn nabız 170 de sürüyorum sonra 2 3 dk normal nabız sonra yine 170 .. böyle böyle yaparsan cardio etkisi olur

Sen şimdi dönünce neler yapacaksın her mesajında dönünce bir şey yapacaksın. bir hayırlısıyla dön hadi

Sıraya koydum. Dukan ekspress, isveç, ananas. Ne varsa yapacağım artık modumu yükseltmek için. 21 günü de yapmayı düşünüyorum üstüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…