- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.241
Bakamıyorum kaptanim şu an paylaşanlar arasında birinci miyiz?Listemizi paylaştım kızlar şimdi sonuçları bekleme zamanı :)
kilo veren herkesi tebrik ederim ♥♥
sabit ve + kilo gelenlerden haftaya süper bir ortalama bekliyoruz
Ne güzel düşünce sağolasınBide ben kendimden çok takımımın dereceye girmesini istiyorum çünkü ben dereceye girince sadece kendim motive oluyorum ama takımca girersek herkes gaza geliyor.
Şuan sadece ben paylaştım canım :)Bakamıyorum kaptanim şu an paylaşanlar arasında birinci miyiz?
Benim de kardeşim akşam gitmiş baklava almış. Annemler de canım çekmesin diye benden gizli yemişler ben odamdayken. Sabah bi baktım kutuda 3-4 tane duruyor... Direndim yemedim.Azdaha rüyam gerçek oluyordurevani yaptım,çok severim tadına bakacaktım az daha tam ağzıma götürürken sevgi aklıma geldi ruyamda yedikten sonra aklıma geliyordu
Oyy iyiyim iyiyim yemedim
Eksilerimiz olmazsa derece kesin derdim de. O 4 kilo veren kadın baya ortalamayı yükseltmişNe güzel düşünce sağolasın ♥♥♥ geçeen hafta yarışma genelinin ortalması düşüktü o yüzdn bu hafta iyi vermişlerdir diye düşünüyorum bakalım
Sinsi sinsi bekliyorlar bence yüzde değiştirmek için ondan paylaşmıyorlar amerikanın oyunu bunlarŞuan sadece ben paylaştım canım :)
Şişlik falan olabilir mi
Eksilerimiz olmazsa derece kesin derdim de. O 4 kilo veren kadın baya ortalamayı yükseltmişdiyetisyene gidiyormuş. Önceki haftada sonuncu olmuş sanırım. Bir tanesi de var benim gibi vermiş oda isveç diyeti yapıyormuş.
isveçle 1 haftada 2 kilo vermiş hangi takımda olduğunu unuttum da. Ben çok eskiden yapmıştım 5 kilo vermiştim ama ıspanaklı olan öğünden midem bulanıyorduBen de İsveç yapacağım dönünce. İsveç çok zor ama çok etkili.
Üstüme müthiş bir sorumluluk bindi şu an. Ama hep birlikte hallederiz inşallah. Bir de listeye girebilirsem...Neyse üzülmemize gerek yok haftayapacman listede vereceği muhteşem kilolar ile bizi kurtaracaktır
Pacman diyince aklıma gazman geliyor
Yeşilliklerin dostu çikolataların düşmanı PACMAN GELİYOOOOR!!!
İnşallah sende gazman gibi uçuşa başlarken pırtlayıp bütün takıma fenalık geçirtmezsinSen de gazman diyince aklıma Yarmagül geldi.Sonumuz hiç böyle olmasın inşallah. Saçlara bak hehe.
Grupta pırtlamayı kilo almaya eş değer alırsak her şey mümkün.İnşallah sende gazman gibi uçuşa başlarken pırtlayıp bütün takıma fenalık geçirtmezsin
Grupta pırtlamayı kilo almaya eş değer alırsak her şey mümkün.Ay şimdilik sorun yok da bende polikistik over var... Aylarca olmuyorum bazen. Şişliği düşününüz. Bunu listeye girene kadar söylemese miydim?
Kaç kez gittim. Doğum kontrol hapı da kullandım. Ama bırakır bırakmaz düzeni tekrar bozuluyor. Bakmadık hormon bırakmadılar. Her şey normal gibi ama durumlar böyle... Spor yapıp zayıflayıp yine düzelmezsem tekrar gideceğim.Bende de vardı ceviz büyüklüğünde hemde. Doğum kontrol hapı ile iyileştirdik. Doktora gidersen önerirler doğum kontrol hapı geçiriyor. Ben yazz 24+4 mü ne kullanmıştım
Peki isveç diyeti boyunca verdiğin kiloyu diyet bitince geri almadın mı? Ben bir ara UmayVilla'nın 1 haftalık diyetini yaptım.3 kilo gitti ama sonrasında hemen geri aldım.isveçle 1 haftada 2 kilo vermiş hangi takımda olduğunu unuttum da. Ben çok eskiden yapmıştım 5 kilo vermiştim ama ıspanaklı olan öğünden midem bulanıyordu
Canım çok uzun yıllar önceydi inan bir şey dersem yalan olur. Ama içerdiği besinler bana göre değil bir de steak falan istiyor etin kilosu olmuş 100 lira masraflı da bir diyet.Peli isveç diyeti boyunca verdiğin kiloyu diyet bitince geri almadın mı? Ben bir ara UmayVilla'nın 1 haftalık diyetini yaptım.3 kilo gitti ama sonrasında hemen geri aldım.
Aynen eksi olsun bizim olsunİnşallah kuzummoralin bozulmasın seninde eksi olsun bizim olsun
Sen şimdi dönünce neler yapacaksın her mesajında dönünce bir şey yapacaksın.Ben de İsveç yapacağım dönünce. İsveç çok zor ama çok etkili.
Oyalıyor resmen biziSen şimdi dönünce neler yapacaksın her mesajında dönünce bir şey yapacaksın.bir hayırlısıyla dön hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?