Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide ben kendimden çok takımımın dereceye girmesini istiyorum çünkü ben dereceye girince sadece kendim motive oluyorum ama takımca girersek herkes gaza geliyor.
Ne güzel düşünce sağolasın geçeen hafta yarışma genelinin ortalması düşüktü o yüzdn bu hafta iyi vermişlerdir diye düşünüyorum bakalım

Azdaha rüyam gerçek oluyordurevani yaptım,çok severim tadına bakacaktım az daha tam ağzıma götürürken sevgi aklıma geldiruyamda yedikten sonra aklıma geliyordu
Oyy iyiyim iyiyim yemedim
Benim de kardeşim akşam gitmiş baklava almış. Annemler de canım çekmesin diye benden gizli yemişler ben odamdayken. Sabah bi baktım kutuda 3-4 tane duruyor... Direndim yemedim. Diyette olmasın çoktaan çöp kutusunda olurdu ama kader...

Ne güzel düşünce sağolasın ♥♥♥ geçeen hafta yarışma genelinin ortalması düşüktü o yüzdn bu hafta iyi vermişlerdir diye düşünüyorum bakalım
Eksilerimiz olmazsa derece kesin derdim de. O 4 kilo veren kadın baya ortalamayı yükseltmiş diyetisyene gidiyormuş. Önceki haftada sonuncu olmuş sanırım. Bir tanesi de var benim gibi vermiş oda isveç diyeti yapıyormuş.

Ben de İsveç yapacağım dönünce. İsveç çok zor ama çok etkili.

Neyse üzülmemize gerek yok haftaya pacman listede vereceği muhteşem kilolar ile bizi kurtaracaktır

Pacman diyince aklıma gazman geliyor

Yeşilliklerin dostu çikolataların düşmanı PACMAN GELİYOOOOR!!!
Üstüme müthiş bir sorumluluk bindi şu an. Ama hep birlikte hallederiz inşallah. Bir de listeye girebilirsem...
Sen de gazman diyince aklıma Yarmagül geldi. Sonumuz hiç böyle olmasın inşallah. Saçlara bak hehe.

İnşallah sende gazman gibi uçuşa başlarken pırtlayıp bütün takıma fenalık geçirtmezsin
Grupta pırtlamayı kilo almaya eş değer alırsak her şey mümkün. Ay şimdilik sorun yok da bende polikistik over var... Aylarca olmuyorum bazen. Şişliği düşününüz. Bunu listeye girene kadar söylemese miydim?

Bende de vardı ceviz büyüklüğünde hemde. Doğum kontrol hapı ile iyileştirdik. Doktora gidersen önerirler doğum kontrol hapı geçiriyor. Ben yazz 24+4 mü ne kullanmıştım

Bende de vardı ceviz büyüklüğünde hemde. Doğum kontrol hapı ile iyileştirdik. Doktora gidersen önerirler doğum kontrol hapı geçiriyor. Ben yazz 24+4 mü ne kullanmıştım
Kaç kez gittim. Doğum kontrol hapı da kullandım. Ama bırakır bırakmaz düzeni tekrar bozuluyor. Bakmadık hormon bırakmadılar. Her şey normal gibi ama durumlar böyle... Spor yapıp zayıflayıp yine düzelmezsem tekrar gideceğim.

isveçle 1 haftada 2 kilo vermiş hangi takımda olduğunu unuttum da. Ben çok eskiden yapmıştım 5 kilo vermiştim ama ıspanaklı olan öğünden midem bulanıyordu
Peki isveç diyeti boyunca verdiğin kiloyu diyet bitince geri almadın mı? Ben bir ara UmayVilla'nın 1 haftalık diyetini yaptım.3 kilo gitti ama sonrasında hemen geri aldım.

Son düzenleme:
Peli isveç diyeti boyunca verdiğin kiloyu diyet bitince geri almadın mı? Ben bir ara UmayVilla'nın 1 haftalık diyetini yaptım.3 kilo gitti ama sonrasında hemen geri aldım.
Canım çok uzun yıllar önceydi inan bir şey dersem yalan olur. Ama içerdiği besinler bana göre değil bir de steak falan istiyor etin kilosu olmuş 100 lira masraflı da bir diyet. O nedenle bir şey diyip yanlış yönlendirmiyim seni. Ben protein diyetimden memnunum belli bir alan dahilinde yeme seçeneklerim var güzel de kilo gidiyor belki isveç kadar değil ama bu gidişle temmuz başına kilomu atmış olurum zaten üstümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…