Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Koşu cardio ama
Bisikleti aynı tempoda sürüyorsn değil ben evde 100 sn nabız 170 de sürüyorum sonra 2 3 dk normal nabız sonra yine 170 .. böyle böyle yaparsan cardio etkisi olur
Ben anlamıyorum oradaki nabız hız falan gücüm yettiğince hızlı çeviriyorum dizlerim göbeğimi sıkıştırıyor hoşuma gidiyor deli gibi eliptik te de öyleyim koşar gibi yapıyorum

B12 düşüktü doktor ilaç yazmış.Yarın onu içmeye başlıcam. Bunun dışında bir günde 3 tane içmem gereken şeker ilacı var.Yarindan itibaren 3 öğün beslenmeye calisacam. Yaklaşık 2 aydır 2 öğün besleniyorum. Sabah öğlen akşam ilaç içmem gerek.
Yoksa if tarzı beslenmeyi çok iyi benimsemiştim.

Sabahtan beri 1 bardak ayranla duruyorum 1 kase domatesli makarna yesem sıkıntı olur mu acaba başka bişey yemesem

Yok kuzum regl oldum sonunda onun çok ağrısı var ama şimdi spor yapıyorum salondayım ablamlar gelecekler haftasonuda gelemem spora ondan bugün ağrıya rağmen geldim
Maşallah sana relg de dikkat edince daha hızlı kilo gidiyor bu hafta senln ganimet

Benlm konya iptal ama hala Manisa'da yım eşimin işleri bitmiyor

Bu gece inşa yola çıkocaz .. öyle olursa ben sabaha niyetini alıp seviye 1 e başlıcam.. artık akşam başlamamış olucam ama neyse.. 40 değil de 41 gün yaparım Hallolur yasaklı gıdaları biliyor musun sıvı alım kuralını vs ?

Kızlar akşam eşime köfte yapıcam da rondom bozuldu ekmek dilimlerini elle pinçiklesem aynı işi görür mü böyle olabildiğince ufalasam. Yoksa hiç zorlamayıp direk 1 su bardağı galeta unu ile mi yapsam.

Köfte yapan birileri fikir verebilir mi

Bence galeta unu yada ekmeği fırına verip döveçle kırabilirsin ama uzun iş sen bilirsin

Zayıflamanın büyük etkisi var özellikle kadin doğumcular cocuk tedavisindeki kilolu kadınlara öneriyorlar cunku zayıflayınca polikistikte düzelme goruluyormus

Ayyy yine güldürsün be Ceylan

Senin ilkenin nedeni eldivenle maskeyle spor yapman olmasın ben olsam düşer bayılırdım hakkaten uyuyorlar mi kurallqra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…