- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.281
Ben anlamıyorum oradaki nabız hız falan gücüm yettiğince hızlı çeviriyorum dizlerim göbeğimi sıkıştırıyor hoşuma gidiyorKoşu cardio ama
Bisikleti aynı tempoda sürüyorsn değil ben evde 100 sn nabız 170 de sürüyorum sonra 2 3 dk normal nabız sonra yine 170 .. böyle böyle yaparsan cardio etkisi olur
Sorun olmaz canım ye yağ koyma amaSabahtan beri 1 bardak ayranla duruyorum 1 kase domatesli makarna yesem sıkıntı olur mu acaba başka bişey yemesem
Canli sahidiyimSen spora devam et boydan fotonu çek 2 haftaya şekilleneceksin bak gör
Spor aç kalıp zayıflamaya benzemiyor tartıda önce şişiriyor adamı
Maşallah sanaYok kuzum regl oldum sonunda onun çok ağrısı var ama şimdi spor yapıyorum salondayım ablamlar gelecekler haftasonuda gelemem spora ondan bugün ağrıya rağmen geldim
Baya gezdim bugün şimdi tekrar çıkıcam 1 milyoncudan sopa bakacağım varsa alacağım bugünden gayrı bel inceltme egzersizleri başlasııııınYürüyor muyuz gençler
Bence galeta unu yada ekmeği fırına verip döveçle kırabilirsin ama uzun iş sen bilirsinKızlar akşam eşime köfte yapıcam da rondom bozuldu ekmek dilimlerini elle pinçiklesem aynı işi görür mü böyle olabildiğince ufalasam. Yoksa hiç zorlamayıp direk 1 su bardağı galeta unu ile mi yapsam.
Köfte yapan birileri fikir verebilir mi
Galeta unu daha pratik o zamanBence galeta unu yada ekmeği fırına verip döveçle kırabilirsin ama uzun iş sen bilirsin
Ahh ahh sevgi bi dönsün kendine baksınAzdaha rüyam gerçek oluyordurevani yaptım,çok severim tadına bakacaktım az daha tam ağzıma götürürken sevgi aklıma geldi ruyamda yedikten sonra aklıma geliyordu
Oyy iyiyim iyiyim yemedim
Bende dusunuyorum ilerleyen zamanlardaBen de İsveç yapacağım dönünce. İsveç çok zor ama çok etkili.
Zayıflamanın büyük etkisi var özellikle kadin doğumcular cocuk tedavisindeki kilolu kadınlara öneriyorlar cunku zayıflayınca polikistikte düzelme goruluyormusKaç kez gittim. Doğum kontrol hapı da kullandım. Ama bırakır bırakmaz düzeni tekrar bozuluyor. Bakmadık hormon bırakmadılar. Her şey normal gibi ama durumlar böyle... Spor yapıp zayıflayıp yine düzelmezsem tekrar gideceğim.
Ayyy yine güldürsün be CeylanBugünde çok yoruldum kızlar hem reglnin ilk günü ağrım çok hemde sporda hamlaşan yerlerim et kesiği onun ağrısı var. Ben ölmüşüm de namazımı kılan yokne inatçı kilolalarım var aynı bana çekmişler gram gram gidiyorlar keşke hergün 1 kilo verebilsem 2 haftaya incecik olurdum. Spor salonuna bir kız geldi allahım incecik bel kum saati gibi fizik bide aynada kendime baktım elma gibiyim acaba kum saati gibi olabilir miyim ki çok özendim yaa
Bende tarihte tüm keşfedilmiş diyetleri uygulamayı dusunuyorum karatay duman isveç karpuz elma armut vs vs vs hepisiniSıraya koydum. Dukan ekspress, isveç, ananas. Ne varsa yapacağım artık modumu yükseltmek için. 21 günü de yapmayı düşünüyorum üstüne.
Kiz sende fena abartıyorsun 1 bardak ayranla durulur mu tüm gunSabahtan beri 1 bardak ayranla duruyorum 1 kase domatesli makarna yesem sıkıntı olur mu acaba başka bişey yemesem
Hayırlı olsun cnmRozetim gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?