Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Leyl-i-fer
Leylicim ne güzel bir konuya değinmişsin ben de paylaşayım.

Hatam: Her regl zamanı şişkinlik yaşayıp demoralize olup kilo veremediğimi sanmak ve tatlı krizine yenik düşerek yeniden başa sarmak.
Yapıp Fayda gördüğüm diyet: Dukan diyeti. Karbonhidratsız, şekersiz, proteinle beslenerek çok iyi kilo verdim ancak bu diyette çok su içtim ve asla yağsız beslenmedim. Çünkü protein ağırlıklı diyetleri yağsız yapmak kabızlık yapıyor. Yeniden bu düzene dönenilmeyi çok isterdim.

Hatalarım:
- Regl zamanı yaşadığım şişliklerin beni demoralize edip kaçamağa itmesine izin vermek.
- Canımın çok istediği bir şeyi 2 kaşık alıp bırakmak yerine erteleyip erteleyip sonunda koca tabaklar dolusu yemek.
- Her şeyi kısıtlayıp ödül günlerinde kısıtladığım her şeyin tadına bakmak istemek.
- Geç saatlerde ara öğün yapmak
- Zaman zaman ödem toplayıp bazı kıyafetlerime sığamadığım zaman moralimin bozulup hepten su içmeyi bile bırakmak.

Fayda gördüklerim:
- Karatay diyeti ile ara öğünsüz, karbonhidratsız, şekersiz çok güzel kilo vermiştim. Ancak böyle diyetlerde bir yerden sonra kilo verme duruyo. Onu farkettigim an ara öğünleri geri eklemiştim beslenme düzenime. Bazı değişiklikler vücuda iyi geliyor.

- Akşam öğününü mümkün olduğunca erken yapmak ve yatana kadar çok çok hafif şeyler yemek ( salatalık, yeşillik, yoğurt gibi)
- Meyve ara öğününü günde bir defa ve gündüz yapmak. Akşam vakti meyve yememek.
- Canımın çektiği bir şey varsa 2 kaşık da olsa tadına bakıp yoluma devam etmek. (Bunu her öğün ya da her gün değil de haftada 2 kere falan arkadaş toplanmalarında yapmak gerek tabi)
- Zaman zaman ödemim olduğunda detoks suyu, maydanoz suyu, bol yeşilçay ile atmak.

Benim şimdiye kadar faydasını ve zararını gördüğüm şeyler bunlardı. Ve Leyl-i-fer cim öyle güzel bir zamanda istedin ki bunu! Tüm yanlışlarımı gözüme sokmuş oldun

hadi kızlar siz de yazın, en sonunda Leylicim hepsini alıntıla deyip tek bir seferde paylaşırsın dimi hepsini bir yerde son kez görmemiz için.

Aaa geçmiş olsun Esra’cım. Nasıl oldun şimdi? Biraz bitkisel yaplarla masaj yapmak iyi geliyor migrene ve karanlık bir odada yarım saat kadar sessiz sakin tek başına kalmak iyi geliyormuş birde...
Şimdi daha iyiyim esracim sağol yattım dinlendim biraz sadece migren sonrası yorgunluğu yaşıyorum

Galiba benimde karatayda yanlışm buydu yağı korkudan çok tüketemedim ve kabızlık geldi :/

Bir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
Özlemcim bu bahsettiğim kız 2 yıldır diyette 2 yıldır her gün spor yapıyor tabiki senin onun kadar kilon yok süre o kadar uzamayacak ama yinede sabretmeden 5 10 kilo vermek bile zor.sen çok güzel gidiyorsun ani şişliklerin moralini bozmasına izin verme

Tam if tarzında yapabilirmiyim bilmiyorum ama uzun süre açlık bende işe yarıyor. Karatay diyetinin mantigida öyleydi iki öğün yiyip arada hiç bişey yememek onu yapmıştım. Yemek zaten yemiyoruz ama bisey yitirmeyince sürekli biseyler içiyorum ben çay soda yeşil çay kiraz sapı detox su derken midem hiç boş kalmıyor resmen benim sıvıyı azaltmam lazım

Bende öyleyim ya mide bir dinlemiyor
Leblebi at 2 badem at meyve ye kahve su çay

Bende öyleyim ya mide bir dinlemiyor
Leblebi at 2 badem at meyve ye kahve su çay
Aynen o açlık hisse boş mide hissi olmuyor. Can sıkıntısından yitirmeyince de ha bire içiyorum karnım sabahla akşam arasında 3 cm genişleyip daralıyor. Bu kadr sıvı ya ödem nasıl tutuyoruz onu anlayamıyorum bende

hatalarım
-canımın çektiği bir şeyi yediğimde kendimi durduramayıp o gün bütün yiyemediklerimi yemek
beni batıran bu

fayda gördüklerim
-akşam son öğünümü erken yiyip yatana kadar bir şey yememek
-kalori hesabı yapıp karbonhidratı kısmak
-modum düştüğümde diyet hikayemi yakınlarımla paylaşıp beni motive etmelerini istemek
-foruma girip sayfadaki son mmesajları ve menüleri okumak
-hayal kurmak
-zayıfken giydiğim kıyafetleri deneyip daha yolumun olduğunu görmek
-yine modumun düştüğü günler için kendime çektiğim motivasyon videomu izlemek

Kızlarr bugün bitik durumdaydım. Cumartesi yarım gün çalışıyoruz 13.00 da çıktım eve geldiğim gibi sancı içinde uyumuşum şimdi uyandım

Hatalarım
-Çok fazla abur cubur tüketmek, canım sıkıldığında tatlı yiyip kendimi mutlu etmek
-Canım istediğinde gecenin bir yarısı bile olsa makarna, kızartma yemek

Fayda gördüklerim
- Bol su içmek
-Dengeli ve düzenli beslenip hareket etmek
-Bolca salatalık yemek

Kür olarak salatalıklı su Şaka değil

Haklisin cnm artık hiç pes edip bırakmak istemiyorum zaten.
Şişkinliğim için form çayı içmeyi düşünüyorum. Belki moralim yerine gelir.

Ben bile eriyorsam bu grupta herkes erir hiç bozma moralini gayet iyi gidiyorsun. Şu an ki kilo en son 10 sene önce 1 haftalığına falan görmüştüm
Cok zor veriyorum canım ya baksana ramazanda bir ara 77.5 oldum. Dün 77.7 çıktım. O zamandan beri hiç kilo vermemis gibiyim. Hatta bugün kabızlıktan nasıl şiştiysem belim bile dünden bugune 3 cm daha kalın çıktı. Kilom da fazla çıktı. Gerçekten çok dikkat ediyorum arkadaslarla çay kahve fasli yapıyoruz okadar ısrara ragmen ve sevdiğim şeyler olmasına rağmen ufacıkta olsa kaçamak yapmiyorum. Okadar insan yerken ben kahvemi çayımı içiyorum sadece. Böyle uğraşıp karşılık görmeyince ister istemez moralim bozuluyor..

5 kg 2 dambıl ile 40 dk kalça bacak(Didem 11.gün),
Yine 5 kg dambıl ile 30 dk omuz,kol,sırt(Didem 12.gün) ve 54 dk yürüyüş yapıldı.
Şimdi sıra ev işlerinde..
5 miii hayranım sana,maşallah,
Kızlar uyuyor musunuz?
yarından itibaren erkenciyim inşallah
Günaydıın Ne uyuması bu saate Nasılsınız? Yeni haftanın diyetleri iyi gidiyordur umarım.
eveeeeeetttt

Daha iyiyim önceki günlere göre ☺ dün baya ağladım döküldüm bi boşalttım içimi. Spor falan yapcam birazdan mesela

Geçmiş olsun canım

Bence de çok iyi fikir
Birazdan yazacağım
aglmak iyi geelir canım, iyi yapmışsın
Bir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
deme öyle mukaddes deme öylezaman alsa da başaracağız inşallah
Vücudunu mu sasirtsan acaba

Ortalama 2 aydır 2 öğün besleniyordum.Bugun 3 öğüne geçiş yaptım. Hem ilaçlarımı daha düzenli içmiş olurum diye düşündüm.

Ortalama 2 aydır 2 öğün besleniyordum.Bugun 3 öğüne geçiş yaptım. Hem ilaçlarımı daha düzenli içmiş olurum diye düşündüm.
İnşallah fayda eder canım, hatta hafta sonu sürekli bir şeyler at ağzına, kayısı mesela hem kabizligina da iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…