- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.481
Şimdi daha iyiyim esracim sağol yattım dinlendim biraz sadece migren sonrası yorgunluğu yaşıyorumAaa geçmiş olsun Esra’cım.Nasıl oldun şimdi? Biraz bitkisel yaplarla masaj yapmak iyi geliyor migrene ve karanlık bir odada yarım saat kadar sessiz sakin tek başına kalmak iyi geliyormuş birde...
Galiba benimde karatayda yanlışm buydu yağı korkudan çok tüketemedim ve kabızlık geldi :/Leyl-i-fer
Leylicim ne güzel bir konuya değinmişsin ben de paylaşayım.
Hatam: Her regl zamanı şişkinlik yaşayıp demoralize olup kilo veremediğimi sanmak ve tatlı krizine yenik düşerek yeniden başa sarmak.
Yapıp Fayda gördüğüm diyet: Dukan diyeti. Karbonhidratsız, şekersiz, proteinle beslenerek çok iyi kilo verdim ancak bu diyette çok su içtim ve asla yağsız beslenmedim. Çünkü protein ağırlıklı diyetleri yağsız yapmak kabızlık yapıyor. Yeniden bu düzene dönenilmeyi çok isterdim.
Özlemcim bu bahsettiğim kız 2 yıldır diyette 2 yıldır her gün spor yapıyor tabiki senin onun kadar kilon yok süre o kadar uzamayacak ama yinede sabretmeden 5 10 kilo vermek bile zor.sen çok güzel gidiyorsun ani şişliklerin moralini bozmasına izin vermeBir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
Tam if tarzında yapabilirmiyim bilmiyorum ama uzun süre açlık bende işe yarıyor. Karatay diyetinin mantigida öyleydi iki öğün yiyip arada hiç bişey yememek onu yapmıştım. Yemek zaten yemiyoruz ama bisey yitirmeyince sürekli biseyler içiyorum ben çay soda yeşil çay kiraz sapı detox su derken midem hiç boş kalmıyor resmenBenim gördüğümde Nerminin dediği gibi hatta bir tane 100 kilo bir kız diyet ve sporla eridi resmen takip ediyordum onu
Öğünleride genelde kalorili 1 tabak 500 kalori öyle dolu dolu ama aralarda hiç birşey yemiyor ve cardio yürüyüş yapıyor
Bende öyleyim ya mide bir dinlemiyorTam if tarzında yapabilirmiyim bilmiyorum ama uzun süre açlık bende işe yarıyor. Karatay diyetinin mantigida öyleydi iki öğün yiyip arada hiç bişey yememek onu yapmıştım. Yemek zaten yemiyoruz ama bisey yitirmeyince sürekli biseyler içiyorum ben çay soda yeşil çay kiraz sapı detox su derken midem hiç boş kalmıyor resmenbenim sıvıyı azaltmam lazım
Onda yağ serbest karbonhidrat ve şeker yokGaliba benimde karatayda yanlışm buydu yağı korkudan çok tüketemedim ve kabızlık geldi :/
Aynen o açlık hisse boş mide hissi olmuyor. Can sıkıntısından yitirmeyince de ha bire içiyorumBende öyleyim ya mide bir dinlemiyor
Leblebi at 2 badem at meyve yekahve su çay
Ben bile eriyorsam bu grupta herkes erirBir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
Ciddi anlamda bir irade örneği bencebugün en sevdiğim çikolatanın kutusuyla almışlar herkes çay kahve eşliğinde bi güzel yerken ben yyoğurtlu hurmalı yulaf lapası yedim. Ama çok üzüldüm..
beni tebrik edin
Haklisin cnm artık hiç pes edip bırakmak istemiyorum zaten.Özlemcim bu bahsettiğim kız 2 yıldır diyette 2 yıldır her gün spor yapıyor tabiki senin onun kadar kilon yok süre o kadar uzamayacak ama yinede sabretmeden 5 10 kilo vermek bile zor.sen çok güzel gidiyorsun ani şişliklerin moralini bozmasına izin verme ♥
Cok zor veriyorum canım ya baksana ramazanda bir ara 77.5 oldum. Dün 77.7 çıktım. O zamandan beri hiç kilo vermemis gibiyim. Hatta bugün kabızlıktan nasıl şiştiysem belim bile dünden bugune 3 cm daha kalın çıktı. Kilom da fazla çıktı. Gerçekten çok dikkat ediyorum arkadaslarla çay kahve fasli yapıyoruz okadar ısrara ragmen ve sevdiğim şeyler olmasına rağmen ufacıkta olsa kaçamak yapmiyorum. Okadar insan yerken ben kahvemi çayımı içiyorum sadece. Böyle uğraşıp karşılık görmeyince ister istemez moralim bozuluyor..Ben bile eriyorsam bu grupta herkes erirhiç bozma moralini gayet iyi gidiyorsun. Şu an ki kilo en son 10 sene önce 1 haftalığına falan görmüştüm
5 miii5 kg 2 dambıl ile 40 dk kalça bacak(Didem 11.gün),
Yine 5 kg dambıl ile 30 dk omuz,kol,sırt(Didem 12.gün) ve 54 dk yürüyüş yapıldı.
Şimdi sıra ev işlerinde..
yarından itibaren erkenciyim inşallahKızlar uyuyor musunuz?
eveeeeeettttGünaydıınNe uyuması bu saate Nasılsınız? Yeni haftanın diyetleri iyi gidiyordur umarım.
aglmak iyi geelir canım, iyi yapmışsınDaha iyiyim önceki günlere göre ☺ dün baya ağladım döküldüm bi boşalttım içimi. Spor falan yapcam birazdan mesela
Geçmiş olsun canım
Bence de çok iyi fikir
Birazdan yazacağım
deme öyle mukaddes deme öyleBir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
Vücudunu mu sasirtsan acabaCok zor veriyorum canım ya baksana ramazanda bir ara 77.5 oldum. Dün 77.7 çıktım. O zamandan beri hiç kilo vermemis gibiyim. Hatta bugün kabızlıktan nasıl şiştiysem belim bile dünden bugune 3 cm daha kalın çıktı. Kilom da fazla çıktı. Gerçekten çok dikkat ediyorum arkadaslarla çay kahve fasli yapıyoruz okadar ısrara ragmen ve sevdiğim şeyler olmasına rağmen ufacıkta olsa kaçamak yapmiyorum. Okadar insan yerken ben kahvemi çayımı içiyorum sadece. Böyle uğraşıp karşılık görmeyince ister istemez moralim bozuluyor..
Ortalama 2 aydır 2 öğün besleniyordum.Bugun 3 öğüne geçiş yaptım. Hem ilaçlarımı daha düzenli içmiş olurum diye düşündüm.5 miiihayranım sana,maşallah,
yarından itibaren erkenciyim inşallah
eveeeeeetttt
aglmak iyi geelir canım, iyi yapmışsın
deme öyle mukaddes deme öylezaman alsa da başaracağız inşallah
Vücudunu mu sasirtsan acaba
İnşallah fayda eder canım, hatta hafta sonu sürekli bir şeyler at ağzına, kayısı mesela hem kabizligina da iyi gelirOrtalama 2 aydır 2 öğün besleniyordum.Bugun 3 öğüne geçiş yaptım. Hem ilaçlarımı daha düzenli içmiş olurum diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?