- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.501
Canım zaten kabızlık yaşarken şişkin hissetmen normal bu tartiya da yansır tabi ki. Ben aralıkta geldim buraya ramazana kadar haftada 100 gr 200 gr özel çabalarla kendimi parçalaya parçalaya 300 400 gr verdiğim oldu oda 1 ya da 2 defa 1 ayda toplasan 1 kilo veremedim aylarca çevremdekilere aylarca rejimdeyim dedim ama görünürde bisey yoktu rejim yapıyorum demeye utanıyordum artık. Ve başladığım günden itibaren 2 hafta hariç o zaman annem gelmişti hergün spor yaptım kardio yaptım yürüyüş yaptım giden 100 gr di haftalarca arka arkaya böyle oldu. Ama kendime dedim ki 100 'de gitse bırakmayacağım şimdiye kadr haftada 100 gr verseydim çoktan zayıflamıştım. Haftada 100 100 yılda 3 kilo vermeyi falan planlıyordum bir ara buralarda hedefim tabi ki hafta da 1 kiloydu ama hiç yoktan 100 bile iyidir dedim devam ettim bırakmadım motivasyonu mu hiç kaybetmedim 100 gr verip mutlu olduğum günler çok sonuçta eksiydim. Damlaya damlaya göl olur atasözü idolüm artık. O kadar spor yapıyorum günlük 3 saati buluyor spora ayırdığım vakit ama bacaklarım hala küp gibi ama sabretmeyi öğrendim 6 ayda 1cm inceldi ama olsun diyorum spora devam 6 ay sonra 1 cm daha incelir ama bırakırsam hiç incelmeyecek kalınlaşma ihtimalide çok yüksek. Sabırlı olmak çok önemliymiş zamana yaymak yeni öğrendim bende sende sabret sonucunu illaki alacaksın. Kabızlık ilk başlarda bende çok yaşadım olmasa daha fazla gidecek fikri beni hep deli ediyordu. Ama bir süre sonra normallesti artık vücutta alışıyor. Sonuçta dışımız kadar içimizi de değiştiriyoruz. Sabret pes etme az gitse de dursa da artsa da hiç sorun değil kaldigin yerden devam et.Cok zor veriyorum canım ya baksana ramazanda bir ara 77.5 oldum. Dün 77.7 çıktım. O zamandan beri hiç kilo vermemis gibiyim. Hatta bugün kabızlıktan nasıl şiştiysem belim bile dünden bugune 3 cm daha kalın çıktı. Kilom da fazla çıktı. Gerçekten çok dikkat ediyorum arkadaslarla çay kahve fasli yapıyoruz okadar ısrara ragmen ve sevdiğim şeyler olmasına rağmen ufacıkta olsa kaçamak yapmiyorum. Okadar insan yerken ben kahvemi çayımı içiyorum sadece. Böyle uğraşıp karşılık görmeyince ister istemez moralim bozuluyor..
Hahahah son abur cubur bükücüBugün arkadaşım elmalı kurabiye ikram etti kahvenin yanına, yemem dedim, minnacık ne olacak dedi, açtım kalorisi gösterdim kendi de yemedi
Kahve içemiyorum bu gun biraz iyiyim yarın sadece kayısı falan yada keten tohumlu birseyler yemeyi dusunuyorumKızlar şekerli bir kahve için tuvalete çıkarsınız. Şeker bu anlamda işe yarayan bir şey.
Adi ne canimBir tek ben erimicem galiba. Modum düştü bugün.
Canım bende bu hafta hic kaçamak yapmadım yediklerine dikkat ettim porsiyonlarımı küçülttüm ama 1 ıleri 3 geri devam ediyorum ama ınanıyorum kuracam şeytanın bacağını sende sakin sinirlenipte pes etmeCok zor veriyorum canım ya baksana ramazanda bir ara 77.5 oldum. Dün 77.7 çıktım. O zamandan beri hiç kilo vermemis gibiyim. Hatta bugün kabızlıktan nasıl şiştiysem belim bile dünden bugune 3 cm daha kalın çıktı. Kilom da fazla çıktı. Gerçekten çok dikkat ediyorum arkadaslarla çay kahve fasli yapıyoruz okadar ısrara ragmen ve sevdiğim şeyler olmasına rağmen ufacıkta olsa kaçamak yapmiyorum. Okadar insan yerken ben kahvemi çayımı içiyorum sadece. Böyle uğraşıp karşılık görmeyince ister istemez moralim bozuluyor..
Ne oldiii
Bitti işte kuzu hayırdırAllah im ne kadar sıkıcı bir gün du bitmedi bugün
Başladı mı badanaKizlar ben geldim bütün gün ayaktaydım artik dizlerime ağrı girdi sabah bi mutfaga girdim daha yeni çıktım
Anlamadim canimBaşladı mı badana
Tadilât tamirat işlerini diyorsan daha başlamadı çarşamba perşembe malzeme gelecekmiş artik kac ay sürer Allah bilirBaşladı mı badana
He aynen babanın işleriTadilât tamirat işlerini diyorsan daha başlamadı çarşamba perşembe malzeme gelecekmiş artik kac ay sürer Allah bilir
Yok bugun evdeydimHe aynen babanın işleri
Hadi hayırlısı bugün çalışıyor muydun neden yoruldun
SıkıldımBitti işte kuzu hayırdır
Herkes bir hallerde
Ayy okurken yoruldumYok bugun evdeydim
Kahvaltıdan sonra mutfağı ben topların dedim
Bulaşıkları topla temizle tam bitti sular kesildi arkadasim gelebilirim demisti bende gelirse diye diyet biseyler yapayim dedim onları hazırla et falan
Sonra geçenlerde mutfak dolaplarının düzenini gecen değişmiştim içine sinmedi iki dolabı degistirecekkjen neredeyse komple dolapları degistirdim bide sandalyeden in cik in cik derken kendimi spor yapmis kadar hissettim
Çaya birseyler yapayim derken baya bulaşık çıktı makina doluydu sular kesilince öyle kaldı bulaşıklar birikti sular gelince tezgahın üstündekileri elimde yıkadım sonrada yemek falan hazırlarken aksam olmus tum günüm mutfakta gecti anlayacağın
Cok detaylı anlatmışım kusura bakma 3
Bi iş yapmayınca gün bitmiyor vallaSıkıldımbisey de yapasım gelmedi bitmedi gün bitti çok şükür
Ruhum daraliii bazenNe oldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?