Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dostlarıım. Bugün neredeyse hiç giremedim gün içinde. Aylar sonra ilk defa dışarı çıktım. Çok değişik bir duygu gerçekten, yaşamayı unutmuşum resmen.

Hmm diyeti soracak olursanız... Sabah her zamanki kahvaltımı yaptım. Öğlen arkadaşıma gittiğimde tekrar kahvaltımsı bir şey yaptım. Bu öğünde sadece bir dilim fırında kekikli pattis yedim. Sonradan şekersizi bozuyor öu diye aklım takıldı. Umarım bozmuyordur... Akşamsa normal domatesli biberli tavuk göğsü yedim. Yeşillikle birlikte. Bir tane de sarma yedim. Arkadaşım benim için yapmış. Kıramadım. Bir tabak yerine bir adet yedim.

Detaylı menüyü yazacağım diğer tarafa. Umarım bunlarla diyetim bozulmamıştır. Yoksa çok üzülürüm. Zaten bugün o kadar az şey yedim ki bunlara rağmen az kalori almışımdır. Uygulamadan göreceğiz.

Sizler neler yaptınız? Okuyacağım sayfaları menüyü yazdıktan sonra. Ha bir de dışarda olduğum için pilates yapamadım. Ama eve giderken inatla 10 bin adım yürüyüp öyle bindim otobüse. Cuma günü için!

Bilmeden yiyince bozulmaz heralde oruç bile bozulmuyo şekersiz de bozulmaz

Şimdi ne zaman başlıyoruz kuzum yemekten 1 saat önce sıvı alımı bitecek yemekten 2 saat sonra sıvı alımı başlıyor.
Bugün çok işim vardı canım hiç telefona bakamadım naptın ne ettin

Akşam aynen dediğin gibi yemekten bir saat önce değil de yarım saat önce diye duydum ben.. sadece akşam ben bulgur yedim artık yemek hazırlocak hiç zamanım yoktu..

Şimdi bir daha yasaklı gıdaları üzerinden geçiçem iyice ezberliyem

Sen niyet ettin mi

Bugün tüm gün temizlik yaptım.. saksılarla uğraştım.. kayınvalidemden fide falan aldım bir çuval toprak derken etrafım çamur oldu çamaşırlar hala bitmedi makina isyenda perdeleri yıkamaya daha fırsat bulamadım desem

Akşam üzeri telefon arzalandı gibi bir şey oldu ekran gelmedi falan 3 tuşa aynı ayda basınca kapat aç oluyormuş hatırladım bir an denedim tuttu

Cherry Mom kaptanım niyetini ettim seviye 1 deyim inşallah karaciğer temizliği yapıp daha sonra nebevî beslenmeye tam anlamıyla başlarım

Yaa bence de! S Suskunhanim ın rüyada yediği tatlı benim başıma patates olarak geldi.
Fırında imiş zaten bence de bozulmaz canım ama birsevgi ne der bilemem sevgi abla, ablam benim yap bı güzellik kızcağız sınavdan yeni çıktı
canım sınavın nasıldı bu arada?iki gündür ben de yoğun olunca bu soramadım
Neler oliiihangi diyete basliyorsunuz?

Selam canım
Patates bozuyor sanıyorum ama değerlendirme sevgide olsun
10 bin adım gayet iyi

Haydi hayırlısı canım bakalım sende nasıl bir etkisi olacak çok merak ediyorum

Ben daha niyetlendim kuzum anlamların gitmesini bekliyorum orda süt yasak diyor o konuda biraz zorlanıcam sanırım yaa

pawlover bu hafta hedefler hep düşük mü bana mı öyle geliyor?

Kizlar geçen hafta çok canlı heyecanlıydım, birincilikten söz ediyorduk, ne oldu bakiiimmmmm, hemen kendimize gelelim, yaza az kaldı, basaracagizzzzzzz
Kadının elinden ne kurtulabilir, o yağların elimizden çekeceği var

Bir cahillik ettik... Büyüklük gösterilse güzel olur. Çok çok güzel geçti. Umarım hepsi böyle olur. Ah bi de yeni döneme zayıf başlasam benden mutlusu olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…