- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.521
Bilmeden yiyince bozulmaz heralde oruç bile bozulmuyo şekersiz de bozulmazDostlarıım. Bugün neredeyse hiç giremedim gün içinde. Aylar sonra ilk defa dışarı çıktım.Çok değişik bir duygu gerçekten, yaşamayı unutmuşum resmen.
Hmm diyeti soracak olursanız... Sabah her zamanki kahvaltımı yaptım. Öğlen arkadaşıma gittiğimde tekrar kahvaltımsı bir şey yaptım.Bu öğünde sadece bir dilim fırında kekikli pattis yedim. Sonradan şekersizi bozuyor öu diye aklım takıldı. Umarım bozmuyordur... Akşamsa normal domatesli biberli tavuk göğsü yedim. Yeşillikle birlikte. Bir tane de sarma yedim. Arkadaşım benim için yapmış. Kıramadım. Bir tabak yerine bir adet yedim.
Detaylı menüyü yazacağım diğer tarafa. Umarım bunlarla diyetim bozulmamıştır. Yoksa çok üzülürüm. Zaten bugün o kadar az şey yedim ki bunlara rağmen az kalori almışımdır. Uygulamadan göreceğiz.
Sizler neler yaptınız?Okuyacağım sayfaları menüyü yazdıktan sonra. Ha bir de dışarda olduğum için pilates yapamadım. Ama eve giderken inatla 10 bin adım yürüyüp öyle bindim otobüse. Cuma günü için!
Yaa bence de! S Suskunhanim ın rüyada yediği tatlı benim başıma patates olarak geldi.Bilmeden yiyince bozulmaz heralde oruç bile bozulmuyo şekersiz de bozulmaz
Bugün çok işim vardı canım hiç telefona bakamadımŞimdi ne zaman başlıyoruz kuzum yemekten 1 saat önce sıvı alımı bitecek yemekten 2 saat sonra sıvı alımı başlıyor.
Ben de aşırı ödem var... Sabit gelsem sevinicam ben
AA ödemi halledersin cumaya kadar canımBen de aşırı ödem var... Sabit gelsem sevinicam benama hiç olmazsa -100 demem lazım di mi
Hadi ya 69.2 mi olmak zorunda en az.AA ödemi halledersin cumaya kadar canım
Hedeflerimiz yarışma kuralları gereği en 0,30 olmalı buda -300 oluyor haydi bakalım yaparsın sennn üstüne düş azıcık uzatma mezuniyeti
Fırında imiş zaten bence de bozulmaz canım ama
Neler oliiiBugün çok işim vardı canım hiç telefona bakamadımnaptın ne ettin
Akşam aynen dediğin gibi yemekten bir saat önce değil de yarım saat önce diye duydum ben.. sadece akşam ben bulgur yedim artık yemek hazırlocak hiç zamanım yoktu..
Şimdi bir daha yasaklı gıdaları üzerinden geçiçem iyice ezberliyem
Sen niyet ettin mi ♥
Selam canımDostlarıım. Bugün neredeyse hiç giremedim gün içinde. Aylar sonra ilk defa dışarı çıktım.Çok değişik bir duygu gerçekten, yaşamayı unutmuşum resmen.
Hmm diyeti soracak olursanız... Sabah her zamanki kahvaltımı yaptım. Öğlen arkadaşıma gittiğimde tekrar kahvaltımsı bir şey yaptım.Bu öğünde sadece bir dilim fırında kekikli pattis yedim. Sonradan şekersizi bozuyor öu diye aklım takıldı. Umarım bozmuyordur... Akşamsa normal domatesli biberli tavuk göğsü yedim. Yeşillikle birlikte. Bir tane de sarma yedim. Arkadaşım benim için yapmış. Kıramadım. Bir tabak yerine bir adet yedim.
Detaylı menüyü yazacağım diğer tarafa. Umarım bunlarla diyetim bozulmamıştır. Yoksa çok üzülürüm. Zaten bugün o kadar az şey yedim ki bunlara rağmen az kalori almışımdır. Uygulamadan göreceğiz.
Sizler neler yaptınız?Okuyacağım sayfaları menüyü yazdıktan sonra. Ha bir de dışarda olduğum için pilates yapamadım. Ama eve giderken inatla 10 bin adım yürüyüp öyle bindim otobüse. Cuma günü için!
Tatlım benim hedef eksi 200 olsun yine 66.6
Haydi hayırlısı canım bakalım sende nasıl bir etkisi olacak çok merak ediyorumBugün tüm gün temizlik yaptım.. saksılarla uğraştım.. kayınvalidemden fide falan aldım bir çuval toprak derken etrafım çamur olduçamaşırlar hala bitmedi makina isyenda perdeleri yıkamaya daha fırsat bulamadım desem
Akşam üzeri telefon arzalandı gibi bir şey oldu ekran gelmedi falan 3 tuşa aynı ayda basınca kapat aç oluyormuş hatırladım bir an denedim tuttu
Cherry Mom kaptanım niyetini ettim seviye 1 deyim ♥ inşallah karaciğer temizliği yapıp daha sonra nebevî beslenmeye tam anlamıyla başlarım ♥
Ben yazdım demi bi 100 gr daha düşür gönlün olsun.Buraya yazıp hedef yazmayanlara
Ben daha niyetlendim kuzum anlamların gitmesini bekliyorum orda süt yasak diyor o konuda biraz zorlanıcam sanırım yaaBugün çok işim vardı canım hiç telefona bakamadımnaptın ne ettin
Akşam aynen dediğin gibi yemekten bir saat önce değil de yarım saat önce diye duydum ben.. sadece akşam ben bulgur yedim artık yemek hazırlocak hiç zamanım yoktu..
Şimdi bir daha yasaklı gıdaları üzerinden geçiçem iyice ezberliyem
Sen niyet ettin mi ♥
Bir cahillik ettik... Büyüklük gösterilse güzel olur.Fırında imiş zaten bence de bozulmaz canım amabirsevgi ne der bilemem sevgi abla, ablam benim yap bı güzellik kızcağız sınavdan yeni çıktı
canım sınavın nasıldı bu arada?iki gündür ben de yoğun olunca bu soramadım
Neler oliiihangi diyete basliyorsunuz?
Rozetimi de aldımBen yazdım demi bi 100 gr daha düşür gönlün olsun.mezun oldun ya kimse tınlamıyor seni sinir oluyoruz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?