- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.541
Rozet mi ben o rozeti daha bulamadım hala arıyorumRozetimi de aldımkız -500 dedin emin misin -600 mü yapayım
Ben hedeflerin çok yüksek olmaması taraftarıyım. Min 300 max 1 olmalı bence. Yüksekten uçunca çokpawlover bu hafta hedefler hep düşük mü bana mı öyle geliyor?
Kizlar geçen hafta çok canlı heyecanlıydım, birincilikten söz ediyorduk, ne oldu bakiiimmmmm, hemen kendimize gelelim, yaza az kaldı, basaracagizzzzzzz
Kadının elinden ne kurtulabilir, o yağların elimizden çekeceği çare
İsmime tıkla bak gözüküyoRozet mi ben o rozeti daha bulamadım hala arıyorumyap kız 600 yap nasıl olsa tutmaz
Büyük ihtimalle üst üste tutturamayana ceza olduğu için herkes hedefleri aşağı çekti ben dahilBen hedeflerin çok yüksek olmaması taraftarıyım. Min 300 max 1 olmalı bence. Yüksekten uçunca çokoluyo. E bu haftadan sonra da 3 üst üste alana 100 puan ceza verirsek eğer yüksekten uçmaya gerek yok Artı ve sabit olmasın da her eksi güzeldir
Ben yazdım demi bi 100 gr daha düşür gönlün olsun.mezun oldun ya kimse tınlamıyor seni sinir oluyoruz sana
Başlayacaksın inşallah canım benim ben burdan alıyorum o enerjiyiBir cahillik ettik... Büyüklük gösterilse güzel olur.Çok çok güzel geçti. Umarım hepsi böyle olur. Ah bi de yeni döneme zayıf başlasam benden mutlusu olmaz.
Ben böyle bir duygu sömürüsü görmedim
Diyorum ya ben makul hedeflerden yanayım 1 ve üstü her hafta her hafta verilmez ki zorBüyük ihtimalle üst üste tutturamayana ceza olduğu için herkes hedefleri aşağı çekti ben dahil
Aklımdaki planlar 60’a ulaştıktan sonra mezun olmayıp 55’e gitmek. İnşallah hep birlikte başaracağız.
Başlayacaksın inşallah canım benim ben burdan alıyorum o enerjiyi
Tabi gerçekten zor . Zaten kilo azaldıkça da vermek zorlaşıyor. Ben şu ara çok zorlaniyorumDiyorum ya ben makul hedeflerden yanayım 1 ve üstü her hafta her hafta verilmez ki zor
Rozet mi ben o rozeti daha bulamadım hala arıyorumyap kız 600 yap nasıl olsa tutmaz
Ben koruyamıyorum kilomu yaTabi gerçekten zor . Zaten kilo azaldıkça da vermek zorlaşıyor. Ben şu ara çok zorlaniyorum
Aboooo ceza mı var tutturamayanaBen hedeflerin çok yüksek olmaması taraftarıyım. Min 300 max 1 olmalı bence. Yüksekten uçunca çokoluyo. E bu haftadan sonra da 3 üst üste alana 100 puan ceza verirsek eğer yüksekten uçmaya gerek yok Artı ve sabit olmasın da her eksi güzeldir
Diyetisyenimiz de sağlıksız değil dedi.Ben böyle bir duygu sömürüsü görmedimşekersiz patates olmuyor ama n8rmal bir diyet için gayet sağlıklı fırında hem de bir dilim
Zaten en sıkıntılı dönem sizinki şuan . Koruma dönemi çok zor vermek de zor ne yapsakBen koruyamıyorum kilomu ya
Vur dedik öldürdü
Amannnn bende bişey sandım adına tıklayacaklar da rozetini görecekler de aferin bu kız mezun olmuş diyecekler görünen bir yere koysalarmış. Bu cezalar hep beni vuruyor zaten ramazanda hiç ceza falan yoktu ne güzel 1 kilo verince de git kaçamak yap demiyorsunuz hiçİsmime tıkla bak gözüküyo
yaptım gitti ceza gelir tutturamazsan
Ohh miissssAklımdaki planlar 60’a ulaştıktan sonra mezun olmayıp 55’e gitmek. İnşallah hep birlikte başaracağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?