Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hedeflerin çok yüksek olmaması taraftarıyım. Min 300 max 1 olmalı bence. Yüksekten uçunca çok oluyo. E bu haftadan sonra da 3 üst üste alana 100 puan ceza verirsek eğer yüksekten uçmaya gerek yok Artı ve sabit olmasın da her eksi güzeldir

Selam canım
Patates bozuyor sanıyorum ama değerlendirme sevgide olsun
10 bin adım gayet iyi
Hadi ya Ama bilmiyordum ve bir dilimcik. birsevgi ye çikolata falan rüşvet vereyim desem iyice batarım. Canım birsevgi bir seferlik affedebilir misin? Gerçekten bilmiyordum.

Eklentiler

• 72713AEF-3896-4AF6-8BD9-76EA6DC3C5CE.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 23
Büyük ihtimalle üst üste tutturamayana ceza olduğu için herkes hedefleri aşağı çekti ben dahil

Ben yazdım demi bi 100 gr daha düşür gönlün olsun. mezun oldun ya kimse tınlamıyor seni sinir oluyoruz sana

Bir cahillik ettik... Büyüklük gösterilse güzel olur. Çok çok güzel geçti. Umarım hepsi böyle olur. Ah bi de yeni döneme zayıf başlasam benden mutlusu olmaz.
Başlayacaksın inşallah canım benim ben burdan alıyorum o enerjiyi

Hadi ya Ama bilmiyordum ve bir dilimcik. birsevgi ye çikolata falan rüşvet vereyim desem iyice batarım. Canım birsevgi bir seferlik affedebilir misin? Gerçekten bilmiyordum.
Ben böyle bir duygu sömürüsü görmedim şekersiz patates olmuyor ama n8rmal bir diyet için gayet sağlıklı fırında hem de bir dilim

Aboooo ceza mı var tutturamayanaben misafir Faslında okuyamamıştim yazılanları, kaçırmışımbaşka hangi kararlar alindi

Ben böyle bir duygu sömürüsü görmedim şekersiz patates olmuyor ama n8rmal bir diyet için gayet sağlıklı fırında hem de bir dilim
Diyetisyenimiz de sağlıksız değil dedi. Ama 10 günümün boşa gitmesi kalbimi bir miktar acıtır. O nedenle yaşanmamış sayabiliriz gibi. Son noktayı birsevgi koyacak. Merakla sonumu bekliyorum

İsmime tıkla bak gözüküyo
yaptım gitti ceza gelir tutturamazsan
Amannnn bende bişey sandım adına tıklayacaklar da rozetini görecekler de aferin bu kız mezun olmuş diyecekler görünen bir yere koysalarmış. Bu cezalar hep beni vuruyor zaten ramazanda hiç ceza falan yoktu ne güzel 1 kilo verince de git kaçamak yap demiyorsunuz hiç demirden korksak trene binmezdik günlük 400 puanlık spor yapıyoruz 100 puandan mi korkacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…