Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bknz: kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
Hhahhajsja

Ben koruyamıyorum kilomu ya
Bence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.

1.58 Azıcık daha uzun olsaydım her şey çok farklı olabilirdi. Ama gen işte ne yapalım.
Daha uzun olanlar da sıkıntı çekiyor ya 170 boyum var yaklaşık 72 geliyorum şuan aynaya bskınca kendimden hoşlanamıyorum 65 e 7 kilo kalmış sadece ama 7 kilo daha gidince de istediğim gibi görünemeyecekmişim gibi

Zaten en sıkıntılı dönem sizinki şuan . Koruma dönemi çok zor vermek de zor ne yapsak
Zorluktan değil bildiğin cozuttum ya yeme faslını az önce bitirdim öyle diyim
Bunlar hep benim başıma geliyor. Kalsın kız Allah yazdırdı.
Düzeltmiştim emin misin kalsın mı
Sen iradelisin yaparsın
İrade kalmadı şunu da özledim aa bunu da özledim şu da kusur mu kalsın moduna girdim ya

Valla kız versene ceza sen de benim cezalarımı kes yola getir beni

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Tek sorun senin 170-72. Benim 158-72 idi. Neyse ki 68’leri gördüm. buradan 68lere inmeme vesile olan takım 5 ailesine de teşekkürü bir borç bilirim. 🎙 Nazar değmesin.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Tek sorun senin 170-72. Benim 158-72 idi. Neyse ki 68’leri gördüm. buradan 68lere inmeme vesile olan takım 5 ailesine de teşekkürü bir borç bilirim. 🎙 Nazar değmesin.
Maşallah çoook iyi vermişsin daha yolumuz var ama başaracağız . Gerçekten bu takım olmasa ben de evde olduğum için çoktan bozmuştum

Oldu 4 hafta mezun üyeyi sabit sabit mi yazcam abooooo

Mezun işsizler ha
Ya git Allah aşkına, 1.70 boy mu olur
1.60 a 65 e razıyım oysaki ben
Maşallah diyorum Sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…