- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.561
Bunlar hep benim başıma geliyor. Kalsın kız Allah yazdırdı.
Sen iradelisin yaparsınBen koruyamıyorum kilomu ya
1.58Ohh miissssboyun kaç?
Bknz: kedi uzanamadığı ciğere mındar dermişAmannnn bende bişey sandım adına tıklayacaklar da rozetini görecekler de aferin bu kız mezun olmuş diyecekler görünen bir yere koysalarmış. Bu cezalar hep beni vuruyor zaten ramazanda hiç ceza falan yoktu ne güzel 1 kilo verince de git kaçamak yap demiyorsunuz hiçdemirden korksak trene binmezdik günlük 400 puanlık spor yapıyoruz 100 puandan mi korkacağız
Bence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.Ben koruyamıyorum kilomu ya
Daha uzun olanlar da sıkıntı çekiyor ya 170 boyum var yaklaşık 72 geliyorum şuan aynaya bskınca kendimden hoşlanamıyorum1.58Azıcık daha uzun olsaydım her şey çok farklı olabilirdi. Ama gen işte ne yapalım.
Zorluktan değil bildiğin cozuttum ya yeme faslını az önce bitirdim öyle diyimZaten en sıkıntılı dönem sizinki şuan . Koruma dönemi çok zor vermek de zor ne yapsak
Düzeltmiştim emin misin kalsın mıBunlar hep benim başıma geliyor. Kalsın kız Allah yazdırdı.
İrade kalmadı şunu da özledim aa bunu da özledim şu da kusur mu kalsın moduna girdim yaSen iradelisin yaparsın
Ya 152ler ne yapsın1.58Azıcık daha uzun olsaydım her şey çok farklı olabilirdi. Ama gen işte ne yapalım.
Valla kız versene ceza sen de benim cezalarımı kes yola getir beniBence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.
Kalsın ne olacakZorluktan değil bildiğin cozuttum ya yeme faslını az önce bitirdim öyle diyim
Düzeltmiştim emin misin kalsın mı
İrade kalmadı şunu da özledim aa bunu da özledim şu da kusur mu kalsın moduna girdim ya
Bu varya bu çok güzel fikirmiş yaaaBence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Tek sorun senin 170-72. Benim 158-72 idi. Neyse ki 68’leri gördüm.Daha uzun olanlar da sıkıntı çekiyor ya 170 boyum var yaklaşık 72 geliyorum şuan aynaya bskınca kendimden hoşlanamıyorum65 e 7 kilo kalmış sadece ama 7 kilo daha gidince de istediğim gibi görünemeyecekmişim gibi
Valla kız versene ceza sen de benim cezalarımı kes yola getir beni
Beklenen hareketler bunlarKalsın ne olacak1 kilo dediğin ne ki 2 günde veririm ben
Eminimemin misin
Ya 152ler ne yapsınuzun bı zaman 155 sanmıştım kendimi, gitttikce çekiyorum galiba
Maşallah çoook iyi vermişsin daha yolumuz var ama başaracağız . Gerçekten bu takım olmasa ben de evde olduğum için çoktan bozmuştumSeni o kadar iyi anlıyorum ki... Tek sorun senin 170-72. Benim 158-72 idi. Neyse ki 68’leri gördüm.buradan 68lere inmeme vesile olan takım 5 ailesine de teşekkürü bir borç bilirim. 🎙 Nazar değmesin.
Oldu 4 hafta mezun üyeyi sabit sabit mi yazcamBence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.
Bu gazlar bir gün uçurumdan atacak beniBeklenen hareketler bunlar
Mezun işsizler haBence sana da ceza verilmeli sende her cuma sabit kilo bildirimi yapmalısın. Hatta hedefine ulaşan 4 hafta aynı kiloda gelmek şartıyla mezun olmalı. Sonra mezun işsizler gibi mezun kilo alanlar çoğalıyor. Itiraz ediyorum.
Ya git Allah aşkına, 1.70 boy mu olurDaha uzun olanlar da sıkıntı çekiyor ya 170 boyum var yaklaşık 72 geliyorum şuan aynaya bskınca kendimden hoşlanamıyorum65 e 7 kilo kalmış sadece ama 7 kilo daha gidince de istediğim gibi görünemeyecekmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?