Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah çoook iyi vermişsin daha yolumuz var ama başaracağız . Gerçekten bu takım olmasa ben de evde olduğum için çoktan bozmuştum
Şimdi bir de bu hafta listeye gireceğim. Ekstra bir azim var. Görem olimpiyatlara hazırlanıyorum zanneder. Yoksa hiçbir kuvvet bana 10 bin adımı bir seferde attıramazdı.

çok memnunum ama topuklu işi biraz sıkıntı oluyo Allahtan eşim 182 de giyebiliyorum arada . Minyonlar gibi böyle zarif hissedemiyorum kendimi ama
Ohoo eşin 182’se boyunuz mükemmel uyuyor bence. Kuzenim (kız) 174 falan. O da fazla uzun geliyor bana (ya da kıskanıyorum emin değilim ) 170 boy çok iyi. S Suskunhanim ın dediği gibi 165e de razıyım. Ama olmayınca olmuyor

çok memnunum ama topuklu işi biraz sıkıntı oluyo Allahtan eşim 182 de giyebiliyorum arada . Minyonlar gibi böyle zarif hissedemiyorum kendimi ama
Yasimizi göstermeme durumunu ben de çok seviyorum ama uzun insandaki asalet de bir başka oluyor, ne giyse yakışıyor bencehem öyle deme uzun olup zarif olan çok insan var ve bence sen de onlardan birisin

Evet uyumluyuz şükür evet çok uzun da iyi değil 165 falan tam ideal tabi ama sizin boylar da iyi kızlar ya

Yasimizi göstermeme durumunu ben de çok seviyorum ama uzun insandaki asalet de bir başka oluyor, ne giyse yakışıyor bencehem öyle deme uzun olup zarif olan çok insan var ve bence sen de onlardan birisin
Yaa teşekkür ederim biraz daha zayıf olunca gerçekten öyle hissedebilicem sanırım. Çok seviyorum burayı ya moral motivasyon her şey sizde iyi ki varsınız valla

Eşimin 182 olduğunu düşünsene bir deadile nasitle tarık akan gibi oluyoruz

Yaa teşekkür ederim biraz daha zayıf olunca gerçekten öyle hissedebilicem sanırım. Çok seviyorum burayı ya moral motivasyon her şey sizde iyi ki varsınız valla
Evet zayıf uzun olmak en iyisi, gerçi zayıflık kısada da uzunsa da ayrı güzel kesinlikle canım, iyi ki varsınız

Hahahahahahha geç oldu diye sessiz gülmeye çalışıyorum. Yani uzun bir talibim olursa da hayır diyemem
Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldi neyse uykum da geldi, namaza başladım sabah erken kalkmak iyim i sallah tükkani temizleyip kapatın da sabah temiz açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…