- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.581
100 gr cik da veriversinOldu 4 hafta mezun üyeyi sabit sabit mi yazcamabooooo
Yüzde hesaplamaktan daha kolay benceOldu 4 hafta mezun üyeyi sabit sabit mi yazcamabooooo
Mezun işsizler ha
Ya git Allah aşkına, 1.70 boy mu olur
1.60 a 65 e razıyım oysaki ben
Maşallah diyorum Sana
TamamEminim
Şimdi bir de bu hafta listeye gireceğim. Ekstra bir azim var. Görem olimpiyatlara hazırlanıyorum zanneder.Maşallah çoook iyi vermişsin daha yolumuz var ama başaracağız . Gerçekten bu takım olmasa ben de evde olduğum için çoktan bozmuştum
AlmıyımYüzde hesaplamaktan daha kolay bence
Hilal ya hahajajajajjaTamam
Güncel kilo
Hedef kilo
Şeklinde yazarsan tatlım sana zahmet
Sen beni sabit tut kaç kilo aldığımı söylemeye dilim varmazTamam
Güncel kilo
Hedef kilo
Şeklinde yazarsan tatlım sana zahmet
Bende kilo vermeye karşıyım ama kilo veriyorumAlmıyımsabit kiloya karşıyım + kiloya hepten karşıyım zayıflama takımında kilo mu alınır resmen skandal
Ohoo eşin 182’se boyunuz mükemmel uyuyor bence. Kuzenim (kız) 174 falan. O da fazla uzun geliyor bana (ya da kıskanıyorum emin değilimçok memnunum ama topuklu işi biraz sıkıntı oluyo Allahtan eşim 182 de giyebiliyorum arada . Minyonlar gibi böyle zarif hissedemiyorum kendimi ama
Ben anlamam o zaman sen mezun olalı 1 ay olduysa 400 puanlık ceza kesiyorum sanaSen beni sabit tut kaç kilo aldığımı söylemeye dilim varmaz
Yasimizi göstermeme durumunu ben de çok seviyorum ama uzun insandaki asalet de bir başka oluyor, ne giyse yakışıyor benceçok memnunum ama topuklu işi biraz sıkıntı oluyo Allahtan eşim 182 de giyebiliyorum arada . Minyonlar gibi böyle zarif hissedemiyorum kendimi ama
Evet uyumluyuz şükürOhoo eşin 182’se boyunuz mükemmel uyuyor bence. Kuzenim (kız) 174 falan. O da fazla uzun geliyor bana (ya da kıskanıyorum emin değilim) 170 boy çok iyi. S Suskunhanim ın dediği gibi 165e de razıyım. Ama olmayınca olmuyor
Yaa teşekkür ederim biraz daha zayıf olunca gerçekten öyle hissedebilicem sanırım. Çok seviyorum burayı ya moral motivasyon her şey sizde iyi ki varsınız vallaYasimizi göstermeme durumunu ben de çok seviyorum ama uzun insandaki asalet de bir başka oluyor, ne giyse yakışıyor bencehem öyle deme uzun olup zarif olan çok insan var ve bence sen de onlardan birisin
Türkiye erkek boy ortalaması 171 olduğu için kendime asla üzülmüyorum zaten. Ama erkek olup kısa olsam baya bunalıma girerdim kesin.Evet uyumluyuz şükürevet çok uzun da iyi değil 165 falan tam ideal tabi ama sizin boylar da iyi kızlar ya ☺
Eşimin 182 olduğunu düşünsene bir deOhoo eşin 182’se boyunuz mükemmel uyuyor bence. Kuzenim (kız) 174 falan. O da fazla uzun geliyor bana (ya da kıskanıyorum emin değilim) 170 boy çok iyi. S Suskunhanim ın dediği gibi 165e de razıyım. Ama olmayınca olmuyor
Evet zayıf uzun olmak en iyisi, gerçi zayıflık kısada da uzunsa da ayrı güzelYaa teşekkür ederim biraz daha zayıf olunca gerçekten öyle hissedebilicem sanırım. Çok seviyorum burayı ya moral motivasyon her şey sizde iyi ki varsınız valla
Hahahahahahha geç oldu diye sessiz gülmeye çalışıyorum.Eşimin 182 olduğunu düşünsene bir deadile nasitle tarık akan gibi oluyoruz
Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldiHahahahahahha geç oldu diye sessiz gülmeye çalışıyorum.Yani uzun bir talibim olursa da hayır diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?