Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldi neyse uykum da geldi, namaza başladım sabah erken kalkmak iyim i sallah tükkani temizleyip kapatın da sabah temiz açalım
Ben de yatacağım. Erken kalkalım da metabolizmamız hemencik çalışsın. Muhabbet çok güzeldi. Güzel eğlendim. Herkese teşekkür ederiim. İyi geceler dostlarım.

Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldi neyse uykum da geldi, namaza başladım sabah erken kalkmak iyim i sallah tükkani temizleyip kapatın da sabah temiz açalım
İyi geceler kızlar bende kaçıyorum

Ben daha niyetlendim kuzum anlamların gitmesini bekliyorum orda süt yasak diyor o konuda biraz zorlanıcam sanırım yaa
Süt konusunu ben anlamadım ya.. sıvı alım satinde yasak diyor sanki.. normal yemek saatim de tüketilir.. ama nasıl? Yemekle bir sıvı almak yasak sütü .. hani sütlü çorba vs yapıyorlar öyle yapsak oluyor sanki? İrmik de yasak yoksa hani lapa gibi bir şey yap ye bazen kahvaltı da ama o da yok.. süt var ama sütü sıvı şeklinde tüketme diyor gibi

Hadi ya Ama bilmiyordum ve bir dilimcik. birsevgi ye çikolata falan rüşvet vereyim desem iyice batarım. Canım birsevgi bir seferlik affedebilir misin? Gerçekten bilmiyordum.
Yavrucum ne çok dert etmişsin amaa normalde patates bozuyor evet ama o kadardan da bir şey olmaz tabi kii

Yavrular gunaydiiinnnnnnn
Günaydın kizlarrr
Hepinize günaydın
Günaydın kızlar..

Günaydın..
Günaydın kızlar iki gündür gece uyuyakalıyorum sohbetin ortasında ya
Günaydın herkese
Günaydınnnn 5.takımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…