- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.601
Ben de yatacağım. Erken kalkalım da metabolizmamız hemencik çalışsın.Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldineyse uykum da geldi, namaza başladım sabah erken kalkmak iyim i sallah tükkani temizleyip kapatın da sabah temiz açalım
Valla ben büyük konuşmuştum başıma geldineyse uykum da geldi, namaza başladım sabah erken kalkmak iyim i sallah tükkani temizleyip kapatın da sabah temiz açalım
İyi geceler kızlar bende kaçıyorumDostlarım muhabbet fena iyi ama yarın erken kalkmam lazım ki metabolizmam çalışsın.
Ben de yatacağım. Erken kalkalım da metabolizmamız hemencik çalışsın.Muhabbet çok güzeldi. Güzel eğlendim. Herkese teşekkür ederiim. İyi geceler dostlarım.
Süt konusunu ben anlamadım ya.. sıvı alım satinde yasak diyor sanki.. normal yemek saatim de tüketilir.. ama nasıl? Yemekle bir sıvı almak yasak sütü .. hani sütlü çorba vs yapıyorlar öyle yapsak oluyor sanki? İrmik de yasak yoksa hani lapa gibi bir şey yap ye bazen kahvaltı da ama o da yok.. süt var ama sütü sıvı şeklinde tüketme diyor gibiBen daha niyetlendim kuzum anlamların gitmesini bekliyorum orda süt yasak diyor o konuda biraz zorlanıcam sanırım yaa
Aynen ben deHaydi hayırlısı canım bakalım sende nasıl bir etkisi olacak çok merak ediyorum
Daha zor şeyler hayal etmiştim be bi seferlik cezaya tabi ki tavım ama beni kurtarmazBen anlamam o zaman sen mezun olalı 1 ay olduysa 400 puanlık ceza kesiyorum sana
Teşekkür ederiim.Yavrucum ne çok dert etmişsin amaanormalde patates bozuyor evet ama o kadardan da bir şey olmaz tabi kii
Farklı olarak sadece yoğurtlu kabak yedim ,bir de suyuna tarçın atmıştım dün.iki üç gündür de kayısı yiyorum belki onun da etksisi bugün görülmüştür bilemedim kiNe yedin
Yavrular gunaydiiinnnnnnn
Günaydınlaar
Günaydın kizlarrr
Hepinize günaydın☀
Günaydın kızlar..
Günaydın..
Günaydın kızlar iki gündür gece uyuyakalıyorum sohbetin ortasında ya
Günaydınnnn 5.takımmmGünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?