- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.621
Kızlar5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
@birsevgi
@KuruPapatya
@Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
@balpamuk
B bluuee
@Suskunhanim
@EceZ
@0zlem
pacman
fancynancy
@ortabahar
Menüler neden yazılmıyor nermincimKahvaltidan once spir yaptim.kizlar..leslie 2 mil..hadi bakalim.gunumuz guzel gecsin
Kaptanım ben listeyi paylaştıktan sonra Menü ekleyen arkadaşları ertesi gün paylaştı olarak düzeltmiyorum. Başta da söylemiştin sen gerçi. Ama doğru demi? Bu şekilde ilerliyordu
Tabi tabi böyle ilerliyoruz canım yoksa bir disiplini olmaz bu işin akşam yazamayan gece yazabilir yada sabah sen paylaşmadan daha da uzatırsak bir alışkanlık yaratamayızKaptanım ben listeyi paylaştıktan sonra Menü ekleyen arkadaşları ertesi gün paylaştı olarak düzeltmiyorum. Başta da söylemiştin sen gerçi. Ama doğru demi? Bu şekilde ilerliyordu
Almadım inşallah. Ama şu ara felaket regl öncesi ödemim var ona eminim. Hele regl gelip geçsin bildirim yapcam inşallah
Canım kusura bakma gerçekten iki gündür böyle oldu bugün düzeleceğim inşallah. Buraya giremeyip düzenim bozuldukça da diyet hevesim kaçıyor.
Tmm dır kaptanımTabi tabi böyle ilerliyoruz canım yoksa bir disiplini olmaz bu işin akşam yazamayan gece yazabilir yada sabah sen paylaşmadan daha da uzatırsak bir alışkanlık yaratamayız ✌
Simdi paylastim kaptancimm
Yazildi kaptancim..sekersiz 6. Gun yayindaaMenüler neden yazılmıyor nermincim
Zıp gerçekten etkili ve takım olarak bu Challengelar başladığından beri daaha güzel eksiler geliyorİki gündür aklımda bir soru var bir türlü soramadım size.
Sadece zıp yaparak kilo verebiliyorumBöyle devam etsem nasıl olur sizce kızlar. Karın egzersizi de eklersem süper olacak gibi duruyor.
Heeee bende dedim geçen bu kız çalıştığı haliyle nasıl bu kadar çok yapmışVakitsizlikten zıp yapıyorum bu arada. İşyerimde bile kapımı kapatıp yapabiliyorum boş vaktimde
:))))Kahvaltidan once spor yaptim kizlar..leslie 2 mil..hadi bakalim.gunumuz guzel gecsin
Kaptaan spor yaptimCherry Mom
Spor kaptan
Sporr yaptiimm
Kaptan ben spor yaptim
Ben 1000 yapıyorum sonr 1 saat geçince falan 1000 daha yapıyorum pazar günü annemde olduğum için. Arada gidip görünmeden yapıp geliyorum deli mi bu demesinler diye inşallah durup durup yapınca da etkisi olurZıp gerçekten etkili ve takım olarak bu Challengelar başladığından beri daaha güzel eksiler geliyor
Ama tabi şekillenmeye nasıl etki eder bilmiyorm bir bölgesel yada pilates gibi etkili değildir sanırım sadece cardio etkisi yapıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?