Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım ben listeyi paylaştıktan sonra Menü ekleyen arkadaşları ertesi gün paylaştı olarak düzeltmiyorum. Başta da söylemiştin sen gerçi. Ama doğru demi? Bu şekilde ilerliyordu
Tabi tabi böyle ilerliyoruz canım yoksa bir disiplini olmaz bu işin akşam yazamayan gece yazabilir yada sabah sen paylaşmadan daha da uzatırsak bir alışkanlık yaratamayız

İki gündür aklımda bir soru var bir türlü soramadım size.
Sadece zıp yaparak kilo verebiliyorum Böyle devam etsem nasıl olur sizce kızlar. Karın egzersizi de eklersem süper olacak gibi duruyor.
Zıp gerçekten etkili ve takım olarak bu Challengelar başladığından beri daaha güzel eksiler geliyor
Ama tabi şekillenmeye nasıl etki eder bilmiyorm bir bölgesel yada pilates gibi etkili değildir sanırım sadece cardio etkisi yapıyor bence

Ben 1000 yapıyorum sonr 1 saat geçince falan 1000 daha yapıyorum pazar günü annemde olduğum için. Arada gidip görünmeden yapıp geliyorum deli mi bu demesinler diye inşallah durup durup yapınca da etkisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…