- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.641
50 50 yapsana kuzum ya gençsin yaparsın 50 haydiZıp zıp yapmak istiyorum ama herkes o kadar iyi dereceler yapıyor ki şevkim kaçıyor.Geçen haftanın sayılarına bakaım da bi, akşama kadar 10-10 yapsam ancak yetişirim...
Oluyor ama tek seferde ne kadar çok atlarsan o kadar güzel ter attırıyor ter atıncada insan kilo veriyorum diyorBe
Ben 1000 yapıyorum sonr 1 saat geçince falan 1000 daha yapıyorum pazar günü annemde olduğum için. Arada gidip görünmeden yapıp geliyorum deli mi bu demesinler diye inşallah durup durup yapınca da etkisi olur
Evet ya 1000 tanede bile terledim az önce yaptım da uzun süre yapınca gerçekten kardiyo etkisini hissettiriyor . Çarşamba günü ara vermiyorum zaten de haftasonu sıkıntılı oluyor benim içinOluyor ama tek seferde ne kadar çok atlarsan o kadar güzel ter attırıyor ter atıncada insan kilo veriyorum diyor
Katı yemeye korkuyorum 2 gündür wcye çıkma savaşı veriyorum bir boşaltsam bağırsaklarımı rahat edeceğim bugün markete çıkacağım dün gidememiştim. kefir kuru kayısı falan deneyeceğim yine olmazsa akşama bekunis alacağım yeter 3 gündür çektiğim wc sıkıntısıFarklı olarak sadece yoğurtlu kabak yedim ,bir de suyuna tarçın atmıştım dün.iki üç gündür de kayısı yiyorum belki onun da etksisi bugün görülmüştür bilemedim kisabah da iki incir iki ceviz yedim
Ruhum 72 civarı50 50 yapsana kuzum ya gençsin yaparsın 50 haydi
Komik gibi ve diyete pek uygun değil ama yaprak sarması fena bir bağırsak çalıştırıcı.Katı yemeye korkuyorum 2 gündür wcye çıkma savaşı veriyorum bir boşaltsam bağırsaklarımı rahat edeceğim bugün markete çıkacağım dün gidememiştim. kefir kuru kayısı falan deneyeceğim yine olmazsa akşama bekunis alacağım yeter 3 gündür çektiğim wc sıkıntısı
Şu durumda oturup sarma saracak modda hiç değilim dün tüm günü kayısı yiyerek geçirdim yerimden kalkmadanKomik gibi ve diyete pek uygun değil ama yaprak sarması fena bir bağırsak çalıştırıcı.Diyet yapmadan önce sarmaları hüplettiğim günler tuvaletten çıkamazdım. Ki ben diyete başlamadan önce su da çok içmediğim için kabızlık sorunum çok fazlaydı. Ama diyette uygulanabilirliği düşük. :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hemoroid bende de var. Şimdilerde aramız iyi olsa da az çektirmediŞu durumda oturup sarma saracak modda hiç değilim dün tüm günü kayısı yiyerek geçirdim yerimden kalkmadanBende kabızlık üstüne basur var o yüzden işkence haline geliyor öğlen bekunis almayı düşünüyorum basurum daha da ilerlemeden en azından bağırsakları temizlerim birkaç günde sıvı beslenirim iyileşir o ara. böyle her gün günde 3 kere tuvalete koşup hiçbirşey yapamadan canım yana yana geri gelmekten iyidir
Valla yaşamayan bilmez yüz üstü dana gibi yatıyorum dünden beri eski yıllarda böyle olmuştu tuvalete çıkmamak için 1 ay yemek yemedim doğru dürüst. yapamıyordum çünkü alev alev yanıyordu totom. o korku ile aç kala kala 45 kiloya kadar düştüm iyileştikten sonra da uzun süre beslenmeye çekindim. Şimdi de aynı dönemleri yeniden yaşamak istemiyorum. Çünkü ishal olmak için besin tükettikçe bağırsaklarımda birikmeye devam ediyor dışarı çıkacak olan dışkı artıyor e bu da doğal olarak basurumun daha çok tahriş olmasına neden oluyor kısır döngü gibi.Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Hemoroid bende de var. Şimdilerde aramız iyi olsa da az çektirmediAynen bekunisle kökten çöz madem. Acı çekip, rahatsız olmaktan iyidir. Geçmiş olsun çok.
Gerçekten kısır döngü. Çok sinir bozucu. Ortak olmayan tek yanımız benim asla 45 kilolara düşmeyişim.Valla yaşamayan bilmez yüz üstü dana gibi yatıyorum dünden beri eski yıllarda böyle olmuştu tuvalete çıkmamak için 1 ay yemek yemedim doğru dürüst. yapamıyordum çünkü alev alev yanıyordu totom. o korku ile aç kala kala 45 kiloya kadar düştüm iyileştikten sonra da uzun süre beslenmeye çekindim. Şimdi de aynı dönemleri yeniden yaşamak istemiyorum. Çünkü ishal olmak için besin tükettikçe bağırsaklarımda birikmeye devam ediyor dışarı çıkacak olan dışkı artıyor e bu da doğal olarak basurumun daha çok tahriş olmasına neden oluyor kısır döngü gibi.Dediğin gibi bekunisle kökten çözüp birkaç gün sıvı beslenme yapacağım ayran su süt falan ne bulursam artık
Sen nasıl iyileştin canım o dönem. daflon hap proctolog krem kullanıyorum şuan ben bide sıcak su oturma banyosuGerçekten kısır döngü. Çok sinir bozucu. Ortak olmayan tek yanımız benim asla 45 kilolara düşmeyişim.Arlanmaz biri olduğum için yememden assla kısmadım. Pişmanım.
Incirinde kaydının da etkisi olmuştur canim cevizde suya katip suyunu icinde etkisi oluyormuş ama kuru kuru yemenin katkisi oluyor mu bilmiyorum ama yediklerin etkilemiştirFarklı olarak sadece yoğurtlu kabak yedim ,bir de suyuna tarçın atmıştım dün.iki üç gündür de kayısı yiyorum belki onun da etksisi bugün görülmüştür bilemedim kisabah da iki incir iki ceviz yedim
Aaa yazmamis miyimmm5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
@Ceylansnn
birsevgi
@KuruPapatya
C Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
@Tempus
Calypso95
@balpamuk
@bluuee
@Suskunhanim
EceZ
@0zlem
pacman
@fancynancy
@ortabahar
Gerçekten çok kötü bi durum ya ben de 11 yaşımdan beri ksbızlıkls uğraşıyorum. Çatlak oluyor bende de sürekli kanıyor falan tuvalete çıkmak işkence en iyi zamanımda haftada iki kez anca çıkabiliyorum . İyice dayanamazsam ben de bekunis alıyorum. Dün sürekli erik yedim ama yok faydası falanŞu durumda oturup sarma saracak modda hiç değilim dün tüm günü kayısı yiyerek geçirdim yerimden kalkmadanBende kabızlık üstüne basur var o yüzden işkence haline geliyor öğlen bekunis almayı düşünüyorum basurum daha da ilerlemeden en azından bağırsakları temizlerim birkaç günde sıvı beslenirim iyileşir o ara. böyle her gün günde 3 kere tuvalete koşup hiçbirşey yapamadan canım yana yana geri gelmekten iyidir
Cumaya tartı resmini bekliyorum.Daha zor şeyler hayal etmiştim be bi seferlik cezaya tabi ki tavım ama beni kurtarmaz
Hemen kendime uygun bi detoks bulamCumaya tartı resmini bekliyorum.eğer artıysa bisey demeye gerek yok rezalet
Almadım inşallah. Ama şu ara felaket regl öncesi ödemim var ona eminim. Hele regl gelip geçsin bildirim yapcam inşallah
Detoks mu yaparsın gün de 10 bin zıplar misin ishal mi olursun ben bilmemHemen kendime uygun bi detoks bulam
pawlover bak görüyor musun ne demiş. Almadım demiş. Kilo demiş almadım demiş. Kilo almamış gördün mü.
Ben o zamandan beri ishalim zaten kız o da kurtarmıyo artık çünkü yiyomDetoks mu yaparsın gün de 10 bin zıplar misin ishal mi olursun ben bilmem
Hâlâ mi tabi bünye yemeye alışık değil yiyince vücutta bu ne ki deyip atıyor hemen dışarı. Benim ki başka gelmez belki bu surda dursun diyorMehfam çünkü o bi star
Ben o zamandan beri ishalim zaten kız o da kurtarmıyo artık çünkü yiyomçok ağrım var zıplayamıyom kiiğ başka şeyler deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?