Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hâlâ mi tabi bünye yemeye alışık değil yiyince vücutta bu ne ki deyip atıyor hemen dışarı. Benim ki başka gelmez belki bu surda dursun diyor
Benimki işine gelenleri depoluya heralde bu artının başka bi açıklaması olamaz

pawlover bak görüyor musun ne demiş. Almadım demiş. Kilo demiş almadım demiş. Kilo almamış gördün mü.
Almadım demiş ama çok ödem var demişş. Durmadan dukan ve lahana içiyormuş. Almamak için bin takla atıyormuş. Değilse çok iştahı varmışşşş

Yok ya çatlak anal fissür basur bunlar doğal beslenme ile kolay çözülmüyor. Anca 3-4 gün kayısı zeytinyağı erik vs yiyeceksin. Bağırsaklar hızlanacak belki sonra zorla çıkarsın ama bu defada 3-4 gündür iyileşmeye çalışan basurun çatlağın artık her neyin varsa o geriye gidiyor başa sarıyorsun. Dün gece hafiflemişti sancım az önce yine wc gittim zorlandım şimdi tekrar acı sızı başladı. Marketten geliyorum kayısı incir falan alacaktım vazgeçtim sonra bekunis attım şimdi 5-6 saate çözülür inşallah

Almadım demiş ama çok ödem var demişş. Durmadan dukan ve lahana içiyormuş. Almamak için bin takla atıyormuş. Değilse çok iştahı varmışşşş
Geçen hafta ben çok abarttım o suları midem bulandı tiksindim resmen. Fazlası gerçekten zarar kendimi kötü hissettim tansiyonum falan oynadı.

Sen nasıl iyileştin canım o dönem. daflon hap proctolog krem kullanıyorum şuan ben bide sıcak su oturma banyosu
Ben ilaç kullanmadım. Sadece bi ara sıcak suda oturdum. İyi gelmişti. Kabız olunca bi süre sonra tekrar zorluyor. O yüzden sürekli olarak kabız yapacak şeyler yememeye çalışıyorum.

Fitilin yokmu canım,her iki sıkıntınada iyi gelicektir

Valla ben anlamadım kuzum o sütü nasıl tüketicez

Dün bende böyleydim pilates yaparken ecece nin videosundan yapayım dedim o da sürekli yuvarlanıyor ayaklar kafanın arkasında yere değiyor tabi benimki değince baya takla atıyorum kaldıramıyorum. Pilates yapmadım güreş yaptım kendimle resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…