- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.661
Benimki işine gelenleri depoluya heralde bu artının başka bi açıklaması olamazHâlâ mi tabi bünye yemeye alışık değil yiyince vücutta bu ne ki deyip atıyor hemen dışarı. Benim ki başka gelmez belki bu surda dursun diyor
Almadım demiş ama çok ödem var demişş. Durmadan dukan ve lahana içiyormuş. Almamak için bin takla atıyormuş. Değilse çok iştahı varmışşşşpawlover bak görüyor musun ne demiş. Almadım demiş. Kilo demiş almadım demiş. Kilo almamış gördün mü.
Çok içme kız bi zararı vardır belki uzun süreli oluncaAlmadım demiş ama çok ödem var demişş. Durmadan dukan ve lahana içiyormuş. Almamak için bin takla atıyormuş. Değilse çok iştahı varmışşşş
Çok fena şişim ya. Resmen bazı bölgeler bende önce gidiyorÇok içme kız bi zararı vardır belki uzun süreli olunca
Lütfen ama. Ödem deyinceÇok fena şişim ya. Resmen bazı bölgeler bende önce gidiyorçoktandır böyle Bi ödem görmemiştim.
Yok ya çatlak anal fissür basur bunlar doğal beslenme ile kolay çözülmüyor. Anca 3-4 gün kayısı zeytinyağı erik vs yiyeceksin. Bağırsaklar hızlanacak belki sonra zorla çıkarsın ama bu defada 3-4 gündür iyileşmeye çalışan basurun çatlağın artık her neyin varsa o geriye gidiyor başa sarıyorsun. Dün gece hafiflemişti sancım az önce yine wc gittim zorlandım şimdi tekrar acı sızı başladı. Marketten geliyorum kayısı incir falan alacaktım vazgeçtim sonra bekunis attım şimdi 5-6 saate çözülür inşallahGerçekten çok kötü bi durum ya ben de 11 yaşımdan beri ksbızlıkls uğraşıyorum. Çatlak oluyor bende de sürekli kanıyor falan tuvalete çıkmak işkence en iyi zamanımda haftada iki kez anca çıkabiliyorum . İyice dayanamazsam ben de bekunis alıyorum. Dün sürekli erik yedim ama yok faydası falan
Geçen hafta ben çok abarttım o suları midem bulandı tiksindim resmen. Fazlası gerçekten zarar kendimi kötü hissettim tansiyonum falan oynadı.Almadım demiş ama çok ödem var demişş. Durmadan dukan ve lahana içiyormuş. Almamak için bin takla atıyormuş. Değilse çok iştahı varmışşşş
Size bakınca geleceğimi görüyorum.Çok fena şişim ya. Resmen bazı bölgeler bende önce gidiyorçoktandır böyle Bi ödem görmemiştim.
Size bakınca geleceğimi görüyorum.mezun olmak istemiyorum. Ayyy zayıflamamam lazım bu hafta 1 kiloydu hedefim 100 versem yeter bence
Ben ilaç kullanmadım. Sadece bi ara sıcak suda oturdum. İyi gelmişti.Sen nasıl iyileştin canım o dönem. daflon hap proctolog krem kullanıyorum şuan ben bide sıcak su oturma banyosu
Evet bazen çok baş dönmesi yapıyorGeçen hafta ben çok abarttım o suları midem bulandı tiksindim resmen. Fazlası gerçekten zarar kendimi kötü hissettim tansiyonum falan oynadı.
Fitilin yokmu canım,her iki sıkıntınada iyi gelicektirŞu durumda oturup sarma saracak modda hiç değilim dün tüm günü kayısı yiyerek geçirdim yerimden kalkmadanBende kabızlık üstüne basur var o yüzden işkence haline geliyor öğlen bekunis almayı düşünüyorum basurum daha da ilerlemeden en azından bağırsakları temizlerim birkaç günde sıvı beslenirim iyileşir o ara. böyle her gün günde 3 kere tuvalete koşup hiçbirşey yapamadan canım yana yana geri gelmekten iyidir
Ya güzel yiyip içemedim ben
Plates topunu ilk aldığım da ben
Bekliyoruz canımYa güzel yiyip içemedim benyazmaya utandım napim.. seviye öncesi olunca kaçamak yaptım... Bugündem sonra yazarım ama kaptan.. 0 şeker 0 un devam
Valla ben anlamadım kuzum o sütü nasıl tüketicezSüt konusunu ben anlamadım ya.. sıvı alım satinde yasak diyor sanki.. normal yemek saatim de tüketilir.. ama nasıl? Yemekle bir sıvı almak yasak sütü .. hani sütlü çorba vs yapıyorlar öyle yapsak oluyor sanki? İrmik de yasak yoksa hani lapa gibi bir şey yap ye bazen kahvaltı da ama o da yok.. süt var ama sütü sıvı şeklinde tüketme diyor gibi
Dün bende böyleydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?