- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.681
Sütlü çorba olarak akşam yemeğiValla ben anlamadım kuzum o sütü nasıl tüketicez
Ohhhh milletce rahatladıkKizlaaaaarrrr
müjdemi isteriiiimmm regl olduummm
ay sonunda yaaa çok şükür beklemek ne sıkıntı bir şeymiş. Bu güne kadar hiç geciken adetin kendiliğinden gelmesini beklememistim
şimdi gebelik ihtimalleri hepten kalktığına göre dayicam maydanoz suyunu lahana suyunu ve cumaya kadar tüm ödemlerimi aticam inşallaaahh ooohh
Hahahha bakayım bende şu videolara topsuz yapılmıyor mu ? :)Dün bende böyleydimpilates yaparken ecece nin videosundan yapayım dedim o da sürekli yuvarlanıyor ayaklar kafanın arkasında yere değiyor tabi benimki değince baya takla atıyorum kaldıramıyorum. Pilates yapmadım güreş yaptım kendimle resmen
Çok geçmiş olsun canım, katı yemeyince de olmaz isteKatı yemeye korkuyorum 2 gündür wcye çıkma savaşı veriyorum bir boşaltsam bağırsaklarımı rahat edeceğim bugün markete çıkacağım dün gidememiştim. kefir kuru kayısı falan deneyeceğim yine olmazsa akşama bekunis alacağım yeter 3 gündür çektiğim wc sıkıntısı
Yihuuuuu vatana millete hayırlı uğurlu olsunKizlaaaaarrrr
ay sonunda yaaa çok şükür beklemek ne sıkıntı bir şeymiş. Bu güne kadar hiç geciken adetin kendiliğinden gelmesini beklememistim
şimdi gebelik ihtimalleri hepten kalktığına göre dayicam maydanoz suyunu lahana suyunu ve cumaya kadar tüm ödemlerimi aticam inşallaaahh ooohh
Geciktikçe şiştim, şiştikçe stres oldum bi kısır döngüye girmiştim artık vallahi paçası lastikli eşofmanım var. Bacağımda iz bırakıyor lastik düşün ne kadar ödem topladığımıOhhhh milletce rahatladıkcidden niye o kadar gecikti acaba ne huzursuz etti senii öyle
Haydi bakalım etap 1.si geliyorrr
Yavaş yavaş bunalıma doğru gidiyordum artık, regl geldi kurtardıÇok geçmiş olsun canım, katı yemeyince de olmaz iste
Yihuuuuu vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Düne göre nasılsın canım, kendini toplayabildin mi?
Topsuz kız belinin Üzerind e ters takla gibi dönüyor top bendim ordaHahahha bakayım bende şu videolara topsuz yapılmıyor mu ? :)
Çok şükür gözün aydınKizlaaaaarrrr
Hahahha bakayım bende şu videolara topsuz yapılmıyor mu ? :)
Hadi gözünaydınKizlaaaaarrrr
Ayynen öyle yapacağımHadi gözünaydın
İki hafta yap yapabildiğini
Hadi gözün aydın o zaman gelsin cuma günü eksilerKizlaaaaarrrr
Ya güzel yiyip içemedim benyazmaya utandım napim.. seviye öncesi olunca kaçamak yaptım... Bugündem sonra yazarım ama kaptan.. 0 şeker 0 un devam
Bahar havası gibisi yok sıcak benimde enerjimi alıyorKimsenin sesi soluğu pek cikmiyor herhalde sıcaklar rehavet getirdi
Bugun cok sıkıcı bir gündü nedense yaz aylarını hic sevmiyorum çocukluğumdan beri cok sıkıcı bi havası oluyor hep benim icin
Kizlaaaaarrrr
Valla bende bi bayram havasıÇok şükür Sevgiiiiii yuppiiiiiii
Kimsenin sesi soluğu pek cikmiyor herhalde sıcaklar rehavet getirdi
Bugun cok sıkıcı bir gündü nedense yaz aylarını hic sevmiyorum çocukluğumdan beri cok sıkıcı bi havası oluyor hep benim icin
Valla bizim memlekette hic kural kaide yoktu küçük şehit olduğu için bir tek bayramda 4 gün yasak oldu ondada yine herkes fırsatlardaydıNormalleşme bizi demoralize etti. Hepimiz hepimizin evde olduğunu biliyorduk, aynı standartlarda yuvarlanıp gidiyorduk ne güzel.Hepimiz dağıldık. Ama merak etmeyin böyle giderse yakında yine evlere tıkılırız. Alsancaktan geçtik az önce her yer full..... Bilmiyorum da pek uzun sürmez bu şekilde gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?