Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaaaaarrrr
müjdemi isteriiiimmm regl olduummm
ay sonunda yaaa çok şükür beklemek ne sıkıntı bir şeymiş. Bu güne kadar hiç geciken adetin kendiliğinden gelmesini beklememistim
şimdi gebelik ihtimalleri hepten kalktığına göre dayicam maydanoz suyunu lahana suyunu ve cumaya kadar tüm ödemlerimi aticam inşallaaahh ooohh

Ohhhh milletce rahatladık cidden niye o kadar gecikti acaba ne huzursuz etti senii öyle
Haydi bakalım etap 1.si geliyorrr

Hahahha bakayım bende şu videolara topsuz yapılmıyor mu ? :)

Çok geçmiş olsun canım, katı yemeyince de olmaz iste
Yihuuuuu vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Düne göre nasılsın canım, kendini toplayabildin mi?

Ohhhh milletce rahatladık cidden niye o kadar gecikti acaba ne huzursuz etti senii öyle
Haydi bakalım etap 1.si geliyorrr
Geciktikçe şiştim, şiştikçe stres oldum bi kısır döngüye girmiştim artık vallahi paçası lastikli eşofmanım var. Bacağımda iz bırakıyor lastik düşün ne kadar ödem topladığımı rahatladım ya iner artık tüm şişler
Çok geçmiş olsun canım, katı yemeyince de olmaz iste

Yihuuuuu vatana millete hayırlı uğurlu olsun
Düne göre nasılsın canım, kendini toplayabildin mi?
Yavaş yavaş bunalıma doğru gidiyordum artık, regl geldi kurtardı

Çok şükür gözün aydın

Hadi gözünaydın
İki hafta yap yapabildiğini

Hadi gözün aydın o zaman gelsin cuma günü eksiler

Kimsenin sesi soluğu pek cikmiyor herhalde sıcaklar rehavet getirdi

Bugun cok sıkıcı bir gündü nedense yaz aylarını hic sevmiyorum çocukluğumdan beri cok sıkıcı bi havası oluyor hep benim icin

Çok şükür Sevgiiiiii yuppiiiiiii

Kimsenin sesi soluğu pek cikmiyor herhalde sıcaklar rehavet getirdi

Bugun cok sıkıcı bir gündü nedense yaz aylarını hic sevmiyorum çocukluğumdan beri cok sıkıcı bi havası oluyor hep benim icin

Normalleşme bizi demoralize etti. Hepimiz hepimizin evde olduğunu biliyorduk, aynı standartlarda yuvarlanıp gidiyorduk ne güzel. Hepimiz dağıldık. Ama merak etmeyin böyle giderse yakında yine evlere tıkılırız. Alsancaktan geçtik az önce her yer full..... Bilmiyorum da pek uzun sürmez bu şekilde gibi görünüyor.

Valla bizim memlekette hic kural kaide yoktu küçük şehit olduğu için bir tek bayramda 4 gün yasak oldu ondada yine herkes fırsatlardaydı
Geçen is donusu cocuk parkının önünden geçtim tıklım tikisti çarşı yine öyle o kadar kalabalık ki birilerine değmeden yaklaşmadan geçmen mümkün değil herhalde karantina bi bize uygulanıyor
Bugün herkes pikniklerden hikaye atmış
Bizim burada büyük bir patlama olmazsa hicbiryerde olmaz diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…