- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.701
Afiyet olsunOhh 1 litre maydanoz suyumu içtim bile
Sağol yavrumm
12.30 ve 18.30 beslenme saatleri.. yemekten en az 1.5 saat sonra sıcçvı alımı başlıyor.. kalorisiz sıvılar..ilk aşamada tam olarak nasıl bir uygulama yapıyorsun hanmelicim?
Merhaba, takımımız çok kalabalık ama bu linke yazarsanız yardımcı olacaklardırMerhaba kizlar baliklama dalicamda, bende zayiflamak istiyorum 3 ay oncesine kadar 61 kiloydum sigarayi birakmamla suan 70. 500gr geliyorum banada yardim etseniz☹
Tesekkur ederimMerhaba, takımımız çok kalabalık ama bu linke yazarsanız yardımcı olacaklardır
Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler
Merabalar. Daha önce katılmıştım takımlara 5 kilo kadar verdim. Yakınımı kaybettim o yüzden motivasyonum gidince devam edemedim. Tekrar katılmak istiyorum. Bir buçuk sene önce doğum yaptım 5 kilo kadar daha vermem lazım ama kendi başıma beceremedim bir türlü diyet yapıp az yemeyi. Burası...www.kadinlarkulubu.com
Sanırım fazla katılım yok canım 4 kişi oldu açıklayayım miZıp sayılarını attınız mı kızlarrrr
Kaptan 1 haftadır sağ dizimde felaket bi ağrı var zip yapamıyorum bisey olur diye korkudanZıp sayılarını attınız mı kızlarrrr
Tmm canım tabiki dikkat etKaptan 1 haftadır sağ dizimde felaket bi ağrı var zip yapamıyorum bisey olur diye korkudan
Ay ben kaçirdim..300 zipladim ben de
bugün çok katılım olmadığı için derecelendirme yok hepinize benden onyüzmilyon kuyruklu yıldız
Bende de 2300 ama yazmayı unutmuşum
bugün çok katılım olmadığı için derecelendirme yok hepinize benden onyüzmilyon kuyruklu yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?