Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevibdim canım ya ben de bı tuhaftim bugün,yarına kalmaz inşallah
Proesyonelleştim 1000 er 1000 er zıplıyorum artık
Ver elini öpem,1000 nedirmaşallah maşallah

birsevgi tebrik ederim canım adına çok sevindim sonunda kırdın şeytanın bacağını artık birödem değilsin ama ben birkabız oldum

Cherry Mom kaptinim tarifleri okudum kefir zeytinyağlı olanı yapacağım yarın bu saatte yapmayayım şimdi kalori vermesin.

İyi haber wc çıktım bu arada herhalde bir 200 gram vermişimdir direkt

Şuan basurun acısından popomun üstüne oturamıyorum yatıyorum ama olsun tuvaletle yatak arası mekik dokumaktan iyidir artık iyileşme sürecine giricem rahatça

Yarından itibaren de kefirli çorbalı bir beslenme düzeni yapıcam basurum düzelene kadar. Kesinlikle kabız olmamam lazım tekrar şu dönemde.

Son olarak Allah bekunisi keşfedenden üretenden ve satandan razı olsun 4 günlük işkencemi zor da olsa sona erdirdi. İshal yapmadı ama en azından tuvalete çıkarttı. Düşünün 2 tane hap attım o bile ishal yapamadı artık nasıl tıkanmışsam.

Neyse mutluyuz gururluyuz

Şekersiz 21 gün programı
12. Gün
Sabah
1 dilim ekmek
1 tk zeytin ezmesi ev yapımı
Domates
Salatalık
Omlet
Akşam
1 kase yoğurt
3 adet köfte
2 yk bulgu pilavı
Ağrım geçmediğinden bugün spor yok
Menüm
Sabah 1 yumurta omlet domates salatalık zeytin maydanoz biber köz
Öğlen çorba
Akşam corba perde pilavından 3 kaşık cacık

Spor
Zıplar + 35 dk yürüyüş + 30 dk cardio
7 Haziran Menü
Sabah: 5 kayısı 2 bardak kefir
Öğle: 1 kase yoğurt
Akşam: 2 bardak kefir
Ara: 1 çay bardağı yoğurt

Günün özeti

Cherry Mom 12. Gün
S Suskunhanim 13. Gün
0zlem 14. Gün
Ceylansnn 7. Gün
Tempus 12. Gün
Maariftakvimi 12. Gün
EceZ 12. Gün
pacman 12. Gün
nrmyn 7. Gün

not: yarın itibariyle ben de aranıza katılıyorum ve bu sefer regl de olmuşken ödemleri de atiyorken asla bırakmayacağıma söz veriyorum

Yaa sabah kahvalti öncesi yeşilçay ya da sade ve biraz okkalı türk kahvesi denedin mi iyi bağırsak çalıştırıyor

Yaa sabah kahvalti öncesi yeşilçay ya da sade ve biraz okkalı türk kahvesi denedin mi iyi bağırsak çalıştırıyor
Kahve basuru arttırıyormuş kafeinden ötürü o yüzden içemiyorum. Kabızlık için iyi ama basur için kötü işte. Yeşil çayda aynı şekilde kafein içerdiği için o da basuru tetikliyor oda yasak basurum inene kadar.

Kefir ile yaşam mücadelesi vericem artık

Yaa sende kuru kayısı hiç ise yaramiyodur zaten.. ay ne diyim inşallah geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…