- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.741
Zıptan sonra kim eksi gelmiş ayol+400 geldim benNasıl olur yaaa
Aaa niye bir kilo var aradaGünaydın kızlar..
Cuma; 77,7
Bugün;78,7
Tam olarak bilmiyorum ama direnç gösteriyor olabilir. Kabızlık problemim de var.Aaa niye bir kilo var arada
Günaydın cnm, zıpladın ya epeyce ondandır.
Zıptan sonra kim eksi gelmiş ayol
Canım bugün bi tarif okudum dene istersen kuru kayısı kuru incir ve kuru eriği 1 bardak suda kaynatıp robottan geçiriyorsunTam olarak bilmiyorum ama direnç gösteriyor olabilir. Kabızlık problemim de var.
Cumartesi akşam içtiğim form çayı ise yaramadı. Şimdi ac karnına 1 bardak daha içmeyi düşünüyorum.
Dediklerini alınca denerim canım.. Form cayindan vazgeçtim içinde sinameki varmış. Aspir yağı vardi vardi evde.400ml suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı koydum. Içine de limon sıktım.Yanina da 1 cay bardağı türk kahvesi icine yarım cay kasığı hindistan cevizi yağı koydum. Şimdi içiyorum.Canım bugün bi tarif okudum dene istersen kuru kayısı kuru incir ve kuru eriği 1 bardak suda kaynatıp robottan geçiriyorsun
1 tatlı kaşığını 1 su bardağı suyla iciyorsun ise yarıyormuş diyorlar sen 1 yemek kasigi dene bende pazar ve perşembe günleri denicem çünkü kabızlıktan dolayı veremediğini dusunuyorum
Bende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendimeDediklerini alınca denerim canım.. Form cayindan vazgeçtim içinde sinameki varmış. Aspir yağı vardi vardi evde.400ml suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı koydum. Içine de limon sıktım.Yanina da 1 cay bardağı türk kahvesi icine yarım cay kasığı hindistan cevizi yağı koydum. Şimdi içiyorum.
Uyanınca 2 salatalık yedim. Sonra biraz kiraz yedim.
Bende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime
Tabi canım bu saatten sonra ne olursa olsun kesinlikle bozmak yok. Tekrar başa dönüp kendimizi üzmenin bir anlamı yok. Biz bu şekilde devam ettiğimiz sürece öyle yada böyle gidecek bu fazlalıklar. Önemli olan istikrarlı bir şekilde yola devam etmek..Bende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime
Süpersin canım tebrikler..Günaydın herkese. ☀ Umarım herkes çok iyidir. Neler yapıyorsunuz? Ben şimdi karbonatlı su içip yarım saat sonra da kahvaltımı yapacağım inşallah. Karbonatlı su birçok şeye iyi geliyormuş. Bir iki cilt problemim var. Belki onlara da iyi gelir.
Bu arada cumadan bugüne 300 gr vermişim sadece. Kısa günün kârı diyerek suyumu hazırlamaya gidiyorum.
Zaten burası olmasa çoktan eskisi gibi pes etmiştim gerçekten motivasyon olarak iyi bir yerdeyizMaariftakvimi cim sakın sakın üzülme. Eminim bir iki güne birden düşecek kilon. Sadece yine diyetine devam et. Bazen benim de motivasyonum düşüyor. Aklıma sizleri getirip devam ediyorum. Sizler benim öncülerimsiniz. Siz bırakırsanız ben de bırakıveririm valla.
Ayda 100 gr bile versen artik vazgecmiycemTabi canım bu saatten sonra ne olursa olsun kesinlikle bozmak yok. Tekrar başa dönüp kendimizi üzmenin bir anlamı yok. Biz bu şekilde devam ettiğimiz sürece öyle yada böyle gidecek bu fazlalıklar. Önemli olan istikrarlı bir şekilde yola devam etmek..
Canım iki günde 100 Gr kötü bir sonuç değil ki tebriklrr içini ferah tut sen iyi gidiyorsun menülerin kafa yapın o kadar değişti ki istediğin hedefe ulaşacaksın eminimBende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime
Aynen cnm ben de öyle düşünüyorum.Ayda 100 gr bile versen artik vazgecmiycem
Eskiden metabolizmam daha iyiyken fırsatı değerlendiremedik şimdi geçmiş zamanlara pişmanım yarında bu günlerine pişman olmak istemiyorum ve eminim 100 lerden indiğimde herşey daha kolaylasacak
Hem zıp hemde regli etkisi canım çok normal şıp diye düşer o+400 geldim benNasıl olur yaaa
bugün sabah 8den akşam 8 e kadar bir dağ köyünde piknikteydik. telefon da çekmiyordu o yüzden giremedim..
menümü paylaşmaya da utanıyorum.
müsadenizle bugün paylaşmayayım
hayırlı geceler 5. takım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?