Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tam olarak bilmiyorum ama direnç gösteriyor olabilir. Kabızlık problemim de var.
Cumartesi akşam içtiğim form çayı ise yaramadı. Şimdi ac karnına 1 bardak daha içmeyi düşünüyorum.
Canım bugün bi tarif okudum dene istersen kuru kayısı kuru incir ve kuru eriği 1 bardak suda kaynatıp robottan geçiriyorsun

1 tatlı kaşığını 1 su bardağı suyla iciyorsun ise yarıyormuş diyorlar sen 1 yemek kasigi dene bende pazar ve perşembe günleri denicem çünkü kabızlıktan dolayı veremediğini dusunuyorum

Dediklerini alınca denerim canım.. Form cayindan vazgeçtim içinde sinameki varmış. Aspir yağı vardi vardi evde.400ml suya 1 tatlı kaşığı aspir yağı koydum. Içine de limon sıktım.Yanina da 1 cay bardağı türk kahvesi icine yarım cay kasığı hindistan cevizi yağı koydum. Şimdi içiyorum.
Uyanınca 2 salatalık yedim. Sonra biraz kiraz yedim.

Günaydın herkese. Umarım herkes çok iyidir. Neler yapıyorsunuz? Ben şimdi karbonatlı su içip yarım saat sonra da kahvaltımı yapacağım inşallah. Karbonatlı su birçok şeye iyi geliyormuş. Bir iki cilt problemim var. Belki onlara da iyi gelir.

Bu arada cumadan bugüne 300 gr vermişim sadece. Kısa günün kârı diyerek suyumu hazırlamaya gidiyorum.

Eklentiler

• 0C0C7A3E-BA46-4D3B-8B77-660BFEBB937F.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
Bende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime

Bende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime
Maariftakvimi cim sakın sakın üzülme. Eminim bir iki güne birden düşecek kilon. Sadece yine diyetine devam et. Bazen benim de motivasyonum düşüyor. Aklıma sizleri getirip devam ediyorum. Sizler benim öncülerimsiniz. Siz bırakırsanız ben de bırakıveririm valla.

Tabi canım bu saatten sonra ne olursa olsun kesinlikle bozmak yok. Tekrar başa dönüp kendimizi üzmenin bir anlamı yok. Biz bu şekilde devam ettiğimiz sürece öyle yada böyle gidecek bu fazlalıklar. Önemli olan istikrarlı bir şekilde yola devam etmek..

Süpersin canım tebrikler..

Zaten burası olmasa çoktan eskisi gibi pes etmiştim gerçekten motivasyon olarak iyi bir yerdeyiz

Ayda 100 gr bile versen artik vazgecmiycem

Eskiden metabolizmam daha iyiyken fırsatı değerlendiremedik şimdi geçmiş zamanlara pişmanım yarında bu günlerine pişman olmak istemiyorum ve eminim 100 lerden indiğimde herşey daha kolaylasacak

Canım iki günde 100 Gr kötü bir sonuç değil ki tebriklrr içini ferah tut sen iyi gidiyorsun menülerin kafa yapın o kadar değişti ki istediğin hedefe ulaşacaksın eminim
C Cagrihilal1 ne yapsın cardiolardan cardio beğeniyor haftada 100 Gr veriyor

Aynen cnm ben de öyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…