- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.761
Teşekkür ederiim.Süpersin canım tebrikler..
Gerçekten öyle. Ben hiç bu kadar motive olduğumu hatırlamıyorum. Ve hafta hafta gittiğimiz için zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İyi ki varsın takım 5.Zaten burası olmasa çoktan eskisi gibi pes etmiştim gerçekten motivasyon olarak iyi bir yerdeyiz
1000er 1000er zıplarsan böyle olur bak işte+400 geldim benNasıl olur yaaa
Zaten burası olmasa çoktan eskisi gibi pes etmiştim gerçekten motivasyon olarak iyi bir yerdeyiz
Sakın pes etme, zaten böyle olduğunda demoralize olmayıp direnebildiği ölçüde başarılı olabiliyor insan. Yoksa başa sarıp duruyoruz. Kaçamak bile yapsak demoralize olmadan hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğiz. Bu yaşam felsefemiz olmalı aslında. Sadece yeme-içme için değil. Show must go on!
Vayyy süper çok faydası olacak sanaErken doğum günü hediyem geldiiiiiii
Ne zamandır akıllı saat bakıyordum hayırsever bir vatandaşş el atmış duruma
Hemen kurdummm taktım koluma
Evet ya iki gündür bacaklarım kopuyor ayaklarımın altı acıyor basamıyorum resmenCanım iki günde 100 Gr kötü bir sonuç değil ki tebriklrr içini ferah tut sen iyi gidiyorsun menülerin kafa yapın o kadar değişti ki istediğin hedefe ulaşacaksın eminim ♥♥
C Cagrihilal1 ne yapsın cardiolardan cardio beğeniyor haftada 100 Gr veriyor
Ooo daha pazartesiden sabit aynen güzel haber buEvet ya iki gündür bacaklarım kopuyor ayaklarımın altı acıyor basamıyorum resmen100 gr bile yok sabitim. Ona bile şok oldum ben sabitte gelmezdim
22 haziran canımVayyy süper çok faydası olacak sana
Ne zaman doğum günün
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız
Geçmiş olsun canım bende yeni kurtuldum bilirim ne stres ne sıkıntı yaptığını kabız olmamak için çok dikkat etmemiz gerekli.Tam olarak bilmiyorum ama direnç gösteriyor olabilir. Kabızlık problemim de var.
Cumartesi akşam içtiğim form çayı ise yaramadı. Şimdi ac karnına 1 bardak daha içmeyi düşünüyorum.
Ben de 200 gr vermişim normal canım hafta içine doğru artar merak etmeBu arada cumadan bugüne 300 gr vermişim sadece. Kısa günün kârı diyerek suyumu hazırlamaya gidiyorum.
Bir şey olmaz herkes azar azar vermiş öyle çok veren kimse yok aramızda cumaya 5 gün var durmak yok yola devammmmBende bugun en azindan bi-500 bekliyordum 100 gorunce baya uzuldum motivasyonum düştü ama vazgeçmek yok dedim kendime
60.6 kaptanım 200 gram vermişim hafta sonu. İlaç falan kullanmaya başladım o yavaşlattı herhalde ya da bilmiyorum stres olduğumdan olabilir. WC çıktım artık sıvı beslenicem yine 1 kiloya yakın veririm basurum geçene kadarCeylansnn hanmeli Calypso95 S Suskunhanim EceZ ortabahar K KuruPapatya sizlerde pazartesi kilolarından naber
Kabızlık olmasa her şey hallolacak gibi geliyor banaTam olarak bilmiyorum ama direnç gösteriyor olabilir. Kabızlık problemim de var.
Cumartesi akşam içtiğim form çayı ise yaramadı. Şimdi ac karnına 1 bardak daha içmeyi düşünüyorum.
Vuhuuuuu kimse tutamaz artık seni bebeeeeeemmmErken doğum günü hediyem geldiiiiiii
Ne zamandır akıllı saat bakıyordum hayırsever bir vatandaşş el atmış duruma
Hemen kurdummm taktım koluma
günaydın canım, hamd olsun, sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız
Arka sıralara da saklandım,boyum da kısa ama hemen gördün kaptanim yaCeylansnn hanmeli Calypso95 S Suskunhanim EceZ ortabahar K KuruPapatya sizlerde pazartesi kilolarından naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?