- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.781
Hafta sonu ne gömdün gene kadınArka sıralara da saklandım,boyum da kısa ama hemen gördün kaptanim ya+300
Niye öyle oldu acaba ödemmidir kilo mudurArka sıralara da saklandım,boyum da kısa ama hemen gördün kaptanim ya+300
Aklın hep yemekteHafta sonu ne gömdün gene kadın
Didem olduğunu düşünüyorum, dün çok keyifsizdim, hareketsizlik, suyu bile az içtim,bugün temizlik yapacağım,yarına bir şeyim kalmaz i sallahNiye öyle oldu acaba ödemmidir kilo mudur
Vuhuuuuu kimse tutamaz artık seni bebeeeeeemmmgüle güle kullan, çokça kalori yak inşallah
Ben de öyle umuyorum bakalım.Geçmiş olsun canım bende yeni kurtuldum bilirim ne stres ne sıkıntı yaptığını kabız olmamak için çok dikkat etmemiz gerekli.
Ben de 200 gr vermişim normal canım hafta içine doğru artar merak etme
Bir şey olmaz herkes azar azar vermiş öyle çok veren kimse yok aramızda cumaya 5 gün var durmak yok yola devammmm
60.6 kaptanım 200 gram vermişim hafta sonu. İlaç falan kullanmaya başladım o yavaşlattı herhalde ya da bilmiyorum stres olduğumdan olabilir. WC çıktım artık sıvı beslenicem yine 1 kiloya yakın veririm basurum geçene kadar
Ondandır o halde halledersin cumaya kadarAklın hep yemekte
Didem olduğunu düşünüyorum, dün çok keyifsizdim, hareketsizlik, suyu bile az içtim,bugün temizlik yapacağım,yarına bir şeyim kalmaz i sallah
Hallederim inşallah canım, buraya 800 yazdırdım ama hedefim aslında 1, yarına eksi gelmeyi umut ediyorumOndandır o halde halledersin cumaya kadar ✌✌
Pazartesi sendromunu saymazsak harikayım canım. Şimdiden 2,5 litre suyumu içtim bileSelamlar hanımlar, nasılsınız?
Vayy süper cnm. Hayırlı olsunErken doğum günü hediyem geldiiiiiii
Ne zamandır akıllı saat bakıyordum hayırsever bir vatandaşş el atmış duruma
Hemen kurdummm taktım koluma
Maşallah sana. Süper gidiyorsunPazartesi sendromunu saymazsak harikayım canım. Şimdiden 2,5 litre suyumu içtim bile
Sen nasılsın?
Neyseki regl oluyoruz, yoksaAy reglim geliyor sanırım böyle alttan alttan ağrı vurmaya başladı.Zaten şu zamanlarda olması lazımdı 3 haftaya yaklaştım en son olduğumdan beri.
Takımda her hafta birilerinin regl maceralarını okuyoruz bu hafta da benden gelecek sanırım
cok maceralisinAy reglim geliyor sanırım böyle alttan alttan ağrı vurmaya başladı.Zaten şu zamanlarda olması lazımdı 3 haftaya yaklaştım en son olduğumdan beri.
Takımda her hafta birilerinin regl maceralarını okuyoruz bu hafta da benden gelecek sanırım
Yok ben o konuda rahatım kesin regl olucam yani başka türlü mümkünatı yok eşim sağolsunNeyseki regl oluyoruz, yoksa
Vallahi birödem dedik kadının laneti tuttu üzerimize başımıza gelmeyen kalmıyorcok maceralisinönce kabızlık sonra regl sonra ne var sırada regl haftan olsa da en az 1 vereceğine eminim
Aman sorunsuz gelsin gitsin inşallahAy reglim geliyor sanırım böyle alttan alttan ağrı vurmaya başladı.Zaten şu zamanlarda olması lazımdı 3 haftaya yaklaştım en son olduğumdan beri.
Lapa yapamıcam o kötü oldu basurum inmeden pirinç tüketemem yine kabız olursam başa sararım çünkü.Aman sorunsuz gelsin gitsin inşallah
Neyse şimdiden stres yapmayalımLapa yapamıcam o kötü oldu basurum inmeden pirinç tüketemem yine kabız olursam başa sararım çünkü.İnşallah cumadan sonra olur kaptinim
Şimdi cumadan sonra olur inş yazdım ya perşembe sabahı yazarım regl oldum diye...
Ay valla umarım gülme komşuna gelir başına olmazVallahi birödem dedik kadının laneti tuttu üzerimize başımıza gelmeyen kalmıyorHedefi 1.5 koymuştum da regl gelirse zor 1i zorlarım belki o da sıvı beslenme ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?