Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pazartesi sendromunu saymazsak harikayım canım. Şimdiden 2,5 litre suyumu içtim bile

Sen nasılsın?
oyy maşallah, ya ben de icebilsem keşke
Vallahi birödem dedik kadının laneti tuttu üzerimize başımıza gelmeyen kalmıyor Hedefi 1.5 koymuştum da regl gelirse zor 1i zorlarım belki o da sıvı beslenme ile.
Ayağını denk al sekerim

Valla ne bileyim yediklerine o kadar dikkat edip bu sonucu alınca insan bi huzunleniyo yani olsun yinede devam edicem bulursa olsun :)desteğin için tesekkurler

Canım ben 1 yil içinde 4 diyetisyen gittim hiçbirinde burda bulduğum motivasyonu bulmadım keske 1 yıl once diyetisyen diyetisyen dolaşmadan 5. Takımla tanışsaymışım

Diyetisyen E verdiğim parayı da manava kasapa aktara verirdim

Pes etmek yok acı yok roky

Cok geçmiş olsun insallah biran evvel iyilesirsin

Moral bozmak yok sen salon sporlarına yeni başladın kaslar yeni yeni şişiyor sende de regli vardı sanırım o yüzden sabit güzel ✌✌
Dün diyetisyenim mesaj attım yine onunla diyete başlamayı düşündüm ama şimdi çalışmıyorum o kadar parayı da vermek zor geliyor onunla diyet yaparken 66.8 den aylar sonra 66.5 inmiştim bu yağlar yıllarca vücudum da kalınca kendini organ sanıyormuş ondan çok zor gidiyormuş yine o döneme girdim sanırım gitmiyor kilolar

Doğru söylüyorsun. :) Ben de buraya ilk geldiğim gün aklımda aynı zamanda diyetisyene gitmek vardı. Hatta fiyat falan bile almıştım. Öncesinde de gitmiştim diyetisyene. Ama verdiği sadece diyet listesi. Ki bence zayıflamayı asıl sağlayan motivasyon. Burada da en alasını buldum. O yüzden gitmekten vazgeçtim. Öğrenci halimle ayda 200 verecektim. Zayıflayınca kıyafet alırım diyorum şimdi kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…