- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.801
Benim sabit kuzum yine direniyor kilolarınCeylansnn @hanmeli @Calypso95 S Suskunhanim EceZ @ortabahar @KuruPapatya sizlerde pazartesi kilolarından naber
Moral bozmak yok sen salon sporlarına yeni başladın kaslar yeni yeni şişiyor sende de regli vardı sanırım o yüzden sabit güzelBenim sabit kuzum yine direniyor kiloların
Tamamiyle unutmuşum iyi ki hatırlattınBugün Walk Walk var demiii
Herşeyi unutuyorum ama ne hikmetse burası ile ilgili şeyler hep aklımdaTamamiyle unutmuşum iyi ki hatırlattın
oyy maşallah, ya ben de icebilsem keşkePazartesi sendromunu saymazsak harikayım canım. Şimdiden 2,5 litre suyumu içtim bile
Sen nasılsın?
Ayağını denk al sekerimVallahi birödem dedik kadının laneti tuttu üzerimize başımıza gelmeyen kalmıyorHedefi 1.5 koymuştum da regl gelirse zor 1i zorlarım belki o da sıvı beslenme ile.
Valla ne bileyim yediklerine o kadar dikkat edip bu sonucu alınca insan bi huzunleniyo yani olsun yinede devam edicem bulursa olsun :)desteğin için tesekkurlerCanım iki günde 100 Gr kötü bir sonuç değil ki tebriklrr içini ferah tut sen iyi gidiyorsun menülerin kafa yapın o kadar değişti ki istediğin hedefe ulaşacaksın eminim
@Cagrihilal1 ne yapsın cardiolardan cardio beğeniyor haftada 100 Gr veriyor
popomdan ne istedin lanetli kadınYaaa siz birödem diye dalga geçerseniz o birlanet olur çöker üzerinize
Canım ben 1 yil içinde 4 diyetisyen gittim hiçbirinde burda bulduğum motivasyonu bulmadım keske 1 yıl once diyetisyen diyetisyen dolaşmadan 5. Takımla tanışsaymışımTeşekkür ederiim.300 gr da çok iç açıcı bir sonuç olmasa da devam
Gerçekten öyle. Ben hiç bu kadar motive olduğumu hatırlamıyorum. Ve hafta hafta gittiğimiz için zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. İyi ki varsın takım 5.♥
Pes etmek yok acı yok rokySakın pes etme, zaten böyle olduğunda demoralize olmayıp direnebildiği ölçüde başarılı olabiliyor insan. Yoksa başa sarıp duruyoruz. Kaçamak bile yapsak demoralize olmadan hiçbir şey olmamış gibi devam edeceğiz. Bu yaşam felsefemiz olmalı aslında. Sadece yeme-içme için değil. Show must go on!
Cok geçmiş olsun insallah biran evvel iyilesirsinGeçmiş olsun canım bende yeni kurtuldum bilirim ne stres ne sıkıntı yaptığını kabız olmamak için çok dikkat etmemiz gerekli.
Ben de 200 gr vermişim normal canım hafta içine doğru artar merak etme
Bir şey olmaz herkes azar azar vermiş öyle çok veren kimse yok aramızda cumaya 5 gün var durmak yok yola devammmm
60.6 kaptanım 200 gram vermişim hafta sonu. İlaç falan kullanmaya başladım o yavaşlattı herhalde ya da bilmiyorum stres olduğumdan olabilir. WC çıktım artık sıvı beslenicem yine 1 kiloya yakın veririm basurum geçene kadar
Koş Esra koşşş unuttuk yahuBugün Walk Walk var demiii
ÖlçüleriKızlar ölçü alma işini nasıl yapıyorduk hani birisi bir resim atmıştı nerden ölçülmesi gerektiğini gösteren. bende ölçü alıp not tutayımMehfam pawlover Cherry Mom
Eki Görüntüle 2643037
Ben boyle ölcüyorum
Bende yatıyordum ki hatırladımKoş Esra koşşş unuttuk yahu
Dün diyetisyenim mesaj attım yine onunla diyete başlamayı düşündüm ama şimdi çalışmıyorum o kadar parayı da vermek zor geliyor onunla diyet yaparken 66.8 den aylar sonra 66.5 inmiştim bu yağlar yıllarca vücudum da kalınca kendini organ sanıyormuş ondan çok zor gidiyormuş yine o döneme girdim sanırım gitmiyor kilolarMoral bozmak yok sen salon sporlarına yeni başladın kaslar yeni yeni şişiyor sende de regli vardı sanırım o yüzden sabit güzel ✌✌
oyy maşallah, ya ben de icebilsem keşke
Doğru söylüyorsun. :) Ben de buraya ilk geldiğim gün aklımda aynı zamanda diyetisyene gitmek vardı. Hatta fiyat falan bile almıştım. Öncesinde de gitmiştim diyetisyene. Ama verdiği sadece diyet listesi. Ki bence zayıflamayı asıl sağlayan motivasyon. Burada da en alasını buldum. O yüzden gitmekten vazgeçtim. Öğrenci halimle ayda 200 verecektim. Zayıflayınca kıyafet alırım diyorum şimdi kendime.Canım ben 1 yil içinde 4 diyetisyen gittim hiçbirinde burda bulduğum motivasyonu bulmadım keske 1 yıl once diyetisyen diyetisyen dolaşmadan 5. Takımla tanışsaymışım
Diyetisyen E verdiğim parayı da manava kasapa aktara verirdim
Bana da yaz canım etiketleyipKızlar ölçü alma işini nasıl yapıyorduk hani birisi bir resim atmıştı nerden ölçülmesi gerektiğini gösteren. bende ölçü alıp not tutayımMehfam pawlover Cherry Mom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?