Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdiye kadar kac diyetisyen gittim yine aralarında isini iyi yapanlarda vardi ama inan seni hic tanımayan yediğine içtiğine hayat düzenine dikkat etmeden liste yapanlarda vardi

Ben ilk diyetisyene gittiğimde 112 kiloydum aynı bu şekilde gram gram verdim diyetisyenle en son 105 i gordum şuanda 107 yım listelerin hemen hemen hepsi birbirinin aynı motivasyon cok etkili suandada cok yavas kilo veriyorum ama amacım hızlı degil sagligimi kaybetmeden sarkmadan kilo vermek illa bu surecte sarmalarımızda cavlaklarımızda olur ama mümkün olduğu kadar az olması daha iyi

200 de çok fazlaymış şimdi 200 u diyette listelerine alırsın

Diyetisyen E gidince ayri para veriyorduk onun yazdığı listelere ayri para belki kilo vermem durursa ilerleyen zamsnlarda anca o zaman belki düşünürüm diyetisyeni

Evet, amacımız sağlıklı kilo vermek olsun her zaman. Çatlak benim şimdiden var. Ama nedense onları seviyorum. Bana bir zararları yok. Son birkaç kilomu uzun bir süre veremezsem belki giderim. Ama tüm kilolarımı buradan destek alarak vermek istiyorum inşallah. Bakalım zaman ne gösterecek bize.

tamam yok..
arkadaşlar görür üzülür demiştin en son ben de yazmım dedim
Bütün menü mü kaçamaktı ayol Aaaa
Diyet döneminde haftada bir kaçamağı gözüm pek görmüyor yumuyorum ama onda bile menü yazarken detay vermeden hamur işi - sütlü tatlı vs denmesini daha uygun buluyorum kendimce
Menü yazmayın demedim ama yazın ceza verelim

anladım ben de gruba uyum sağlamaya çalışıyorum bilmiyordum böyle yazıldığını tamam bundan sonra dediğin gibi yaparım

Anam bu seferde ödem söktürücüden gidecek kız
Bende yapmadı valla hemde 1.5 lt faln içmiştim bir anda değil ama gün içinde çok mu limon sıktın içine acaba
Yok aslında da öyle birden gözümün önünde yıldızlar belirdi demin şimdi geçti birşey yok
Kararlıyım yahu gidecek bu ödem
Bir arkadaşım foto atmış instaya. Liseden bu yana balık etli bir kızdı. Hiç de uğraşmazdi kilo vermek için. Anammm bi baktım incecikkkkk ne yaptın yahu dedim boool boool egzersiz yaptım suyum çıktı dedi
Olmaz böyle arkadaş ben de eski hallerime dönmeliyim artık dolabımda yeniden giymemi bekleyen o kadar çok kıyafet var ki. Sonunda benden daha zayıf olan insanlara vermek istemiyorum onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…