- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.821
Olabilir canım tamamdır sağolCherry Mom ben de sabitim ama yarın regl günüm onun etkisi vardır muhtemelen
Yaptıkça çıkıyorBu ev işi hiç bitmezmi
Selam kızlar r
Ohhh git gel walkk a sayılıyor birde650 ml bardağımı dolduruyorum içiyorum wc ye gidiyorm, tekrar tekrar böyle böyleeee gün boyu wc deyim. Fayansların sayısını biliyorum artık
Doğru söylüyorsun. :) Ben de buraya ilk geldiğim gün aklımda aynı zamanda diyetisyene gitmek vardı. Hatta fiyat falan bile almıştım. Öncesinde de gitmiştim diyetisyene. Ama verdiği sadece diyet listesi. Ki bence zayıflamayı asıl sağlayan motivasyon. Burada da en alasını buldum. O yüzden gitmekten vazgeçtim. Öğrenci halimle ayda 200 verecektim. Zayıflayınca kıyafet alırım diyorum şimdi kendime.
+700@Ceylansnn @hanmeliCalypso95 @Suskunhanim @EceZ ortabahar @KuruPapatya sizlerde pazartesi kilolarından naber
Ah sende mi regli canım+700
ama 2 gündür artıdaydım regl dönemindeyim inşAllah cumaya kadar ödem mödem kalmayacak
Evet, amacımız sağlıklı kilo vermek olsun her zaman. Çatlak benim şimdiden var.Şimdiye kadar kac diyetisyen gittim yine aralarında isini iyi yapanlarda vardi ama inan seni hic tanımayan yediğine içtiğine hayat düzenine dikkat etmeden liste yapanlarda vardi
Ben ilk diyetisyene gittiğimde 112 kiloydum aynı bu şekilde gram gram verdim diyetisyenle en son 105 i gordum şuanda 107 yım listelerin hemen hemen hepsi birbirinin aynı motivasyon cok etkili suandada cok yavas kilo veriyorum ama amacım hızlı degil sagligimi kaybetmeden sarkmadan kilo vermek illa bu surecte sarmalarımızda cavlaklarımızda olur ama mümkün olduğu kadar az olması daha iyi
200 de çok fazlaymış şimdi 200 u diyette listelerine alırsın
Diyetisyen E gidince ayri para veriyorduk onun yazdığı listelere ayri para belki kilo vermem durursa ilerleyen zamsnlarda anca o zaman belki düşünürüm diyetisyeni
tamam yok..Ah sende mi regli canım
Bu hafta başka kaçamak yookk unutmamenüleri yazmamazlıkta yapma canım ✌
Bütün menü mü kaçamaktı ayol Aaaatamam yok..
arkadaşlar görür üzülür demiştin en son ben de yazmım dedim
anladım ben de gruba uyum sağlamaya çalışıyorum bilmiyordum böyle yazıldığını tamam bundan sonra dediğin gibi yaparımBütün menü mü kaçamaktı ayol Aaaa
Diyet döneminde haftada bir kaçamağı gözüm pek görmüyor yumuyorumama onda bile menü yazarken detay vermeden hamur işi - sütlü tatlı vs denmesini daha uygun buluyorum kendimce
Menü yazmayın demedim ama yazın ceza verelim
Yok zatenn bu kural değil canım benim düşüncem sadeceanladım ben de gruba uyum sağlamaya çalışıyorum bilmiyordum böyle yazıldığını tamam bundan sonra dediğin gibi yaparım
Anam bu seferde ödem söktürücüden gidecek kızNaber kizlaar ben lahana suyu içtim 1 litrebu tansiyon düşüklüğü yapıyor muydu
Yok aslında da öyle birden gözümün önünde yıldızlar belirdi deminAnam bu seferde ödem söktürücüden gidecek kız
Bende yapmadı valla hemde 1.5 lt faln içmiştim bir anda değil ama gün içinde çok mu limon sıktın içine acaba
Naber kizlaar ben lahana suyu içtim 1 litrebu tansiyon düşüklüğü yapıyor muydu
Aynen ya bizdeki bu kıtlık bilinciyle sabit 500 gr 100 1 kilo gibi geliyor hep yokluktan bunlar. Benim eksi gelmem için bacakların gitmesi lazım oda sağolsun hiç kıpırdamıyorOoo daha pazartesiden sabit aynen güzel haber bu
Fazlası yapıyor galiba ben geçen hafta baya kötü olmuştum. Bi daha içmeyeceğimNaber kizlaar ben lahana suyu içtim 1 litrebu tansiyon düşüklüğü yapıyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?