- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.841
Neler neler içtik biz lahana ne kinasıl içtin yeaaa
Yaaa maşallah canım sanaKızlarrrrr kızlarrrr eve geldim
Tartılmayacaktım ama dayanamadım tekrar tartıldım 106.6 cıktı orucluydum orucluyken sabah tartılmayın diyordu bi diyetisyen bende bi umut tartıldım cok mutluyum insallah cumaya kadar bol ekşili gecer
Helal olsun.Kızlarrrrr kızlarrrr eve geldim
Tartılmayacaktım ama dayanamadım tekrar tartıldım 106.6 cıktı orucluydum orucluyken sabah tartılmayın diyordu bi diyetisyen bende bi umut tartıldım cok mutluyum insallah cumaya kadar bol ekşili gecer
Ben de daha az içerim yarın o zaman nolur ne olmazFazlası yapıyor galiba ben geçen hafta baya kötü olmuştum. Bi daha içmeyeceğim
Lahana suyunun tadını biliyorm iğğğrençNeler neler içtik biz lahana ne kiçöp kutusu gibi herşeyin kabuğunu tohumunu kökünü yaprağını hepsini içtik
Ben yeşil çay kiraz sapı falan da içmiştim hepsi karışınca kötü oldum. Tek içince o kadar kötü yapmadıBen de daha az içerim yarın o zaman nolur ne olmaz
Zayıflama yolunda çekilen her çile kutsaldır.Lahana suyunun tadını biliyorm iğğğrençİçmeyin annem öyle şeyler, etmen guzum
Teşekkürler insallah boyle ilerlerHelal olsun.İşte görmek istediğimiz manzaralar.
Haşlayıp mi uçuyorsunuz katı meyve alınacağından mi geçiriyorsunuz ama bildigim kadarıyla verdiriyor bi arkadasimin eşi denemişti baya vermiştiLahana suyunun tadını biliyorm iğğğrençİçmeyin annem öyle şeyler, etmen guzum
Ben bütün bitki çaylarından korkuyorum resmen hergun bugün içiçem diye karar veriyorum ama hergun suruo icecek cicugun kscisi gibi kaçıyorumBen yeşil çay kiraz sapı falan da içmiştim hepsi karışınca kötü oldum. Tek içince o kadar kötü yapmadı
Dikkatli içmek lazım. Cuma yaklaşınca gözüm dönüyor benimBen bütün bitki çaylarından korkuyorum resmen hergun bugün içiçem diye karar veriyorum ama hergun suruo icecek cicugun kscisi gibi kaçıyorum
Ben yeşil çay kiraz sapı falan da içmiştim hepsi karışınca kötü oldum. Tek içince o kadar kötü yapmadı
Allah allah hiçmi lahana sarması yemedin kız,ne zayıflama çayları var tadı iğrenç bu onun yanında mis,sık limonu içLahana suyunun tadını biliyorm iğğğrençİçmeyin annem öyle şeyler, etmen guzum
Güneş cok fena etkiliyor ya güneş başına gecmis derler ya oyle olmuşsun gecmis oldunKızlar öğleden sonra güneşte 1 saat yürüdüm başım o kadar kötü ağrıyor ki anlatamam . Midemi bulandırıyor ya geçmedi bi türlü
Konakladığı şeye bak ya hakkaten keske lahana sarması ile zayiflayabilseydikAllah allah hiçmi lahana sarması yemedin kız,ne zayıflama çayları var tadı iğrenç bu onun yanında mis,sık limonu iç
Cok istiyosan lahanayı lahanaya sar tatlım hadi bılgurda koy içine benden olsunKonakladığı şeye bak ya hakkaten keske lahana sarması ile zayiflayabilseydik
Sabah
2 çay bardağı çay
Öğle
Spor öncesi 1 kupa sade neskafe
Akşam
2 kase cacık çok acıkırsam belki 1 kase daha içerim
Spor
Tam 2 buçuk saat kardio
6 bin adım
Caylan spor harikada yemek namına hicbirsey yetmemişsin sağlığından olmayasın Allah korusunSporun içeriğini de yazayım kızlar
15 dk koşu
33 dk bisiklet
50 dk eliptik
500 defa bel için twist
150 defa ağırlıkla yan
45 defa ağırlıkla sağ bacak
45 defa ağırlıkla sol bacak
45 tane mekik
45 defa 25 kg ağırlık ittirme bacakla
60 defa iç bacak
45 defa ağırlık kaldırma
+
6 bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?