Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çalışmıyorum ya şuan kendimi çok kötü hissediyorum ondan canım da bişey yemek içmek istemiyor.
Bende sıkılınca kendimi yemege vuruyorum
Kilolarımın büyük çoğunluğunu çalışmadığım zamanlarsa aldim kalan kısmınıda is yerinde birinin değişince üzüntüden

Sağlığına bisey olursa diye tedirginim is konusundada bozma moralini insallah en tez zamanda en güzeli olur hayirlisiyla

Hayırlı akşamlar kızlar

Ben gelemiyorum hiç guruba kusura bakmayın tüm gün koşturmaca içindeyim.. tek bu saatlerde vaktim oluyor onda da biraz kendime vakşt ayırıyorum.. sonra da eşim geliyor zaten..

Pazartesi kilom aslında pazara göre iyi.. ama cumaya göre kötü..

Ceylansnn naptın tatlım başladın mı? Telegram dam seviye 1 grubu buldum ben de onlar katıldım..

Normalde bende moralim bozuk olunca kendimi yemeğe verenlerden kızım ama şunu farkettim zayıfladığımı gördükçe daha mutlu oluyorum. Ondan kendimi zor tutuyorum ama tutuyorum diyorum ceylan kızım sen kilo verince mutlusun mutlu olmak için kilo ver çabana değsin. Yoksa mutsuz bir evliliğim varken 92 kiloyu görmüştüm belkide daha fazlaydı o zaman. Ama şimdi mutlu olmak için zayıfla kısmına girdim

Tatlım ben süt ürünleri olmadan kendimi diyet yapmış sayamıyorum ondan başlamadım ona hemde ağzım Bi yemeğe değdiği zaman devamı geliyor ben bol proteinli bir diyet yapmak istiyorum sporda yapmışken iyi ilerler diye düşünüyorum. Ama kendimi ona hazır hissettiğim zaman yapmayı istiyorum sağlık için

8 Haziran walk walk sonuçları

1. S Suskunhanim şaşırtıyooorrr16000
2. C Cagrihilal1 15134
3. Cherry Mom 10254

birsevgi 10000
Mehfam 7630

0zlem 5000

Yok artık, gerçekten mi ay ben sabah bir saatten fazla yurumustum, zaten iddiam yok Ceylansnn varken ben de kim oluyorum demiştim,önemli olan katılmak demiştim
Soklardayim halahatta kusurati da vardı, amaaan dediydim

Bebeğim süt ürünleri yasak değil ki kahvaltı da sadece süt içebilirsin bir lt al iç..
Yoğurt peynir vs serbest zaten

Neyse sen o zaman dukan diyetine bir bak derim ona kafan yatabilir..
Ben de az çok bi program yaptım Kasım da tüm seviyeler bitiyor..

Sevgiye yazmayı unuttum ama zaten çok yürümedi 6 bin adım attım sadece sporda yapıyorum ya kuzum çok yürümüyorum onun için zaman kalmıyor gün bitiyor ben bitiyorum

Aylarca sürmesi korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…