- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.881
Menülerin bence iyi canım eleştiri olarak 2 çorba kaşığı kaymak ve 2 çk pekmez biraz fazla kaymak hele ki çok Yağlı olur bilmiyorum sende ki nasıl ?
Sporun içeriğini de yazayım kızlar
15 dk koşu
33 dk bisiklet
50 dk eliptik
500 defa bel için twist
150 defa ağırlıkla yan
45 defa ağırlıkla sağ bacak
45 defa ağırlıkla sol bacak
45 tane mekik
45 defa 25 kg ağırlık ittirme bacakla
60 defa iç bacak
45 defa ağırlık kaldırma
+
6 bin adım
Süpersin canım menülerin güzelleştiSabah
1 kase süt ve müsli
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Ayran
Ara
Sütlü kahve
2 kuru incir
4 ceviz
6000 adım
Bugün ölçmedim canım ölçü tablosunu aldığımda bol su ve kefir içmiştim yarın sabah uyanınca tartılıp arkasından ölçülerimi de etiketleyip sana yazacağuım mutlakaBana da yaz canım etiketleyip
Ekmeği kestim, gözleme de yiyince geçen iki günMenülerin bence iyi canım eleştiri olarak 2 çorba kaşığı kaymak ve 2 çk pekmez biraz fazla kaymak hele ki çok Yağlı olur bilmiyorum sende ki nasıl ?
Ekmek hiç tüketmiyor musun ?
Çok şükür canım geçmiş olsun sen artık kendini çözmüşsün iyi ki baştan aldın önleminiMaariftakvimi canım spor listelerine yazmışsın buradan cevap yazayım oraya mesaj yazmamız gerekiyormuş çünkü karışmasın diye.
Evet dediğin gibi basurdan ötürü katı yiyemiyorum bir de zaten basur olunca pek çok şey yasaklıyor doktorlar. Acı, baharat, ekşi, turşu, katı beslenme vs vs hepsi yasak oluyor. Mide balonu taktırmış gibi besleniyorsun işte bol su sıvı ve çorba gibi. Çok şükür iyi bir bakımla çabuk indirdim baya küçüldü. Yarın da iyiye giderse çarşamba günü salona yazılacağım aynı gün malzemelerimi de alıp perşembe başlayacağım.
Aynen canım telefonda da demiştim eskiden bir kere ciddi anlamda başıma gelmişti kabızlıkla başlamıştı umursamamıştım. 1.5 ay boyunca çektim. 15 gün işime gidemedim bütün gün yatakta yüz üstü yatıp ağlıyordum çok afedersiniz eşim sürüyordu ilaçlarımı ben dokunamıyordum acısından.Çok şükür canım geçmiş olsun sen artık kendini çözmüşsün iyi ki baştan aldın önlemini ♥
sevgi 6000 miKızlar buyrun sporlarımız ✌✌
Tabloda sporu çok az olanlar var yarın salı cumaya birşey kalmadı ödem vs diye Perşembede spor yapamıyoruz o yüzden biraz hareket kızlar ❤
Eki Görüntüle 2646376
Ameliyat yapmıyorlarmı canım,bide gecen yazmıştım fitil rahatlatmıyormu,ben kullanıyorumMaariftakvimi canım spor listelerine yazmışsın buradan cevap yazayım oraya mesaj yazmamamız gerekiyormuş çünkü karışmasın diye.
Evet dediğin gibi basurdan ötürü katı yiyemiyorum bir de zaten basur olunca pek çok şey yasaklıyor doktorlar. Acı, baharat, ekşi, turşu, katı beslenme vs vs hepsi yasak oluyor. Mide balonu taktırmış gibi besleniyorsun işte bol su sıvı ve çorba gibi. Çok şükür iyi bir bakımla çabuk indirdim baya küçüldü. Yarın da iyiye giderse çarşamba günü salona yazılacağım aynı gün malzemelerimi de alıp perşembe başlayacağım.
Ameliyat olan 2 yakınım var 1 kez olabiliyorsun sonrası işkence birde ilerde tekrar nüksedebiliyor garantisi yok şuanda.sevgi 6000 mi600 mü yoksa
Ameliyat yapmıyorlarmı canım,bide gecen yazmıştım fitil rahatlatmıyormu,ben kullanıyorum
Ahh ahh hiç bilmiyordum böyle bir rahatsızlık oldugunu canım ya neyse sen artık önlem ala ala o aşamaya getirmezsin durumu tekrar çok geçmiş olsunAynen canım telefonda da demiştim eskiden bir kere ciddi anlamda başıma gelmişti kabızlıkla başlamıştı umursamamıştım. 1.5 ay boyunca çektim. 15 gün işime gidemedim bütün gün yatakta yüz üstü yatıp ağlıyordum çok afedersiniz eşim sürüyordu ilaçlarımı ben dokunamıyordum acısından.Tuvaletten çıkıyordum eşim ıslak mendille popomu siliyordu çünkü yine yıkayamıyordum tam anlamıyla yani düşünün ne iğrenç ne kötü zamanlar geçirtti bana bu hastalık kendi taharetini alamaz hale getirdi...
Hayatımda geçirdiğim en kötü hastalıktı çocukluğumdan beri.O yüzden şimdi atak yaptı mı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye. hemen katı beslenmeyi kesip sıvıya dönüp o şekilde idare ediyorum. Genetik bir şey anne ve anneannede de var. Ömür boyu çekicez artık hep dikkat etmek gerekli işte.
Menünde sporunda çok ideal canımBugünkü Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 2 ceviz, maydonoz, taze nane, 30 gr peynir, 25 gr tb ekmeği
Öğle: 25gr tb ekmeği, 120 gr domates soslu ızgara tavuk, 100 gr yoğurt
Akşam: 1 kepçe mantar çorbası, 5 yk ıspanak yemeği (mantar çorbasında mantar var diye 1 yl kıstım), 100 gr yoğurt
Zıp: 100 (o kadar az ki yazayım bari açık açık dedim)
Spor: 2200 adım, 43 dk pilates
Su: 2 lt
Canım sen arkadaşlara diyorsun ama sende çok kıstın kaloriyi bilmiyorum oruçlu olunca mı böyle olduOruçluydum
Sahur 1 kase karpuz
Iftar
1 kase etli bamya(bi kaç parçada nohutun içinden ayikladimet)
1 kase yoğurt
Salata
Ara 1 kase karpuz
2 litreye yakin su
1 saat yürüyüş
Eki Görüntüle 2646335
Helal olsun tatlım kaptan sensin sen ne dersen oHe bende oturup bunları hesaplayacağım
Fitness 2.5 puandan hesapladım helal et
Etmiyorsan puan tablosundan hesaplayıp bana yaz kuzum
Tebrik ederim şahaneeee sporlarrr mükâfatını alacaksın sabırlı ol
Umarım istediğin kiloya sağlıkla tez zamanda ulaşırsın ve hep cok mutlu olursun:)Normalde bende moralim bozuk olunca kendimi yemeğe verenlerden kızım ama şunu farkettim zayıfladığımı gördükçe daha mutlu oluyorum. Ondan kendimi zor tutuyorum ama tutuyorum diyorum ceylan kızım sen kilo verince mutlusun mutlu olmak için kilo ver çabana değsin. Yoksa mutsuz bir evliliğim varken 92 kiloyu görmüştüm belkide daha fazlaydı o zaman. Ama şimdi mutlu olmak için zayıfla kısmına girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?