Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar buyrun sporlarımız

Tabloda sporu çok az olanlar var yarın salı cumaya birşey kalmadı ödem vs diye Perşembede spor yapamıyoruz o yüzden biraz hareket kızlar

He bende oturup bunları hesaplayacağım
Fitness 2.5 puandan hesapladım helal et
Etmiyorsan puan tablosundan hesaplayıp bana yaz kuzum
Tebrik ederim şahaneeee sporlarrr mükâfatını alacaksın sabırlı ol

Menülerin bence iyi canım eleştiri olarak 2 çorba kaşığı kaymak ve 2 çk pekmez biraz fazla kaymak hele ki çok Yağlı olur bilmiyorum sende ki nasıl ?
Ekmek hiç tüketmiyor musun ?
Ekmeği kestim, gözleme de yiyince geçen iki günkaymak haftada bir yiyorum, süt kaynattigimda.hazir tuketmiyorum

Kızlar basurum indi gibi çarşambadan itibaren hafiften püre kıvamlı şeylere geri döneceğim yoğurt ve karpuzla başlamayı düşünüyorum eşim karpuz almış canım çok çekti de yemedim. Yumurta yemeyi özledim

Maariftakvimi canım spor listelerine yazmışsın buradan cevap yazayım oraya mesaj yazmamamız gerekiyormuş çünkü karışmasın diye.
Evet dediğin gibi basurdan ötürü katı yiyemiyorum bir de zaten basur olunca pek çok şey yasaklıyor doktorlar. Acı, baharat, ekşi, turşu, katı beslenme vs vs hepsi yasak oluyor. Mide balonu taktırmış gibi besleniyorsun işte bol su sıvı ve çorba gibi. Çok şükür iyi bir bakımla çabuk indirdim baya küçüldü. Yarın da iyiye giderse çarşamba günü salona yazılacağım aynı gün malzemelerimi de alıp perşembe başlayacağım.

Çok şükür canım geçmiş olsun sen artık kendini çözmüşsün iyi ki baştan aldın önlemini

Çok şükür canım geçmiş olsun sen artık kendini çözmüşsün iyi ki baştan aldın önlemini ♥
Aynen canım telefonda da demiştim eskiden bir kere ciddi anlamda başıma gelmişti kabızlıkla başlamıştı umursamamıştım. 1.5 ay boyunca çektim. 15 gün işime gidemedim bütün gün yatakta yüz üstü yatıp ağlıyordum çok afedersiniz eşim sürüyordu ilaçlarımı ben dokunamıyordum acısından. Tuvaletten çıkıyordum eşim ıslak mendille popomu siliyordu çünkü yine yıkayamıyordum tam anlamıyla yani düşünün ne iğrenç ne kötü zamanlar geçirtti bana bu hastalık kendi taharetini alamaz hale getirdi...
Hayatımda geçirdiğim en kötü hastalıktı çocukluğumdan beri. O yüzden şimdi atak yaptı mı çok korkuyorum aynı şeyleri yaşayacağım diye. hemen katı beslenmeyi kesip sıvıya dönüp o şekilde idare ediyorum. Genetik bir şey anne ve anneannede de var. Ömür boyu çekicez artık hep dikkat etmek gerekli işte.

sevgi 6000 mi 600 mü yoksa
Ameliyat yapmıyorlarmı canım,bide gecen yazmıştım fitil rahatlatmıyormu,ben kullanıyorum

sevgi 6000 mi 600 mü yoksa

Ameliyat yapmıyorlarmı canım,bide gecen yazmıştım fitil rahatlatmıyormu,ben kullanıyorum
Ameliyat olan 2 yakınım var 1 kez olabiliyorsun sonrası işkence birde ilerde tekrar nüksedebiliyor garantisi yok şuanda. Kabızlık durumum kalmadı fitile gerek kalmadı da şimdi tekrar kabız olmamaya çalışıyorum sadece

Ahh ahh hiç bilmiyordum böyle bir rahatsızlık oldugunu canım ya neyse sen artık önlem ala ala o aşamaya getirmezsin durumu tekrar çok geçmiş olsun

Menünde sporunda çok ideal canım cumaya süper giriş olacak inşallah

Oruçluydum
Sahur 1 kase karpuz

Iftar
1 kase etli bamya(bi kaç parçada nohutun içinden ayikladimet)
1 kase yoğurt

Salata

Ara 1 kase karpuz

2 litreye yakin su
1 saat yürüyüş

Eki Görüntüle 2646335
Canım sen arkadaşlara diyorsun ama sende çok kıstın kaloriyi bilmiyorum oruçlu olunca mı böyle oldu

He bende oturup bunları hesaplayacağım
Fitness 2.5 puandan hesapladım helal et
Etmiyorsan puan tablosundan hesaplayıp bana yaz kuzum
Tebrik ederim şahaneeee sporlarrr mükâfatını alacaksın sabırlı ol
Helal olsun tatlım kaptan sensin sen ne dersen o

Umarım istediğin kiloya sağlıkla tez zamanda ulaşırsın ve hep cok mutlu olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…