Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgi kendine geldiğin listeden belli sona yazmamışsın kendini
Evet ya bazen yazmiyordum bile
Yok artık, gerçekten mi ay ben sabah bir saatten fazla yurumustum, zaten iddiam yok Ceylansnn varken ben de kim oluyorum demiştim,önemli olan katılmak demiştim
Soklardayim halahatta kusurati da vardı, amaaan dediydim

Böyle olunca daha bir sürprizli oluyor 1. Lik
Süpersin canım menülerin güzelleşti ✌✌
Geldim kendime şükür
Hahaha hiç dikkat etmemiştim 6000 değil 600 değil 60

Eline sağlık canım
K KuruPapatya yine söz verdin ve yine yoksun 1 ay oldu böyle böyle gidiyoruz ama yakında diskalifiye olacaksın bilgin olsun tatlım
B bluuee menü yazmayacaksan listeden çıkartalım canım
fancynancy tatlım senin içinde geçerli şuan uygun zaman değilse vakit ayıramıyorsan menü spor listelerinden şimdilik çıkarabiliriz.

Burası cidden dahil oldugunda kurallar vs açısından insanı baya oyalıyor kurallar olamayıncada disiplin ve haliyle kilo verme olmuyor.

DÜzenli menü paylaşımı yapann diğer5 takım kızlarımaa teşekkürlerimi sunarım

Kizlar günaydın
Günaydın kızlar
Kızlar günaydın
Günaydın kızlar..
Günaydınlaar bu ara işler yoğunlaştı aktif olamıyorum yine. Öpüyorum hepiciğinizi gelcem inşallah
Kolay gelsin tatlım
Günaydıın kızlarr
Günaydın herkese. ☀ Güzel bir gün olsun bakalım.
Günaydın kızlarrr

Dün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyor Allah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar

Aaa ne çirkin düşünceli insanlar var yaa. Ne kadar seviyesiz sözler bunlar. Demekki onlar kendi için yaşamayı öğrenememişler

İnsan her yerde insan işte keşke onlar da bilselerdi insanın kendi için yaptıklarının daha kıymetli ve kalıcı olduğunu koca eksenli hayat ve düşünce sistemi o kadar işlemiş ki içlerine
Devamı daha vahim, Allah islah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…