- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.901
Bende hesaplıyorum hesaplıyorum nasıl gerideyiz biz diyorum
Evet ya bazen yazmiyordum bileSevgi kendine geldiğin listeden belli sona yazmamışsın kendini
Yok artık, gerçekten miay ben sabah bir saatten fazla yurumustum, zaten iddiam yok Ceylansnn varken ben de kim oluyorum demiştim,önemli olan katılmak demiştim
Soklardayim halahatta kusurati da vardı, amaaan dediydim
Süpersin canım menülerin güzelleşti ✌✌
Hahaha hiç dikkat etmemiştim 6000 değil 600 değil 60
Ayyy sağol kuzum benim Allah razı olsun hepimiz istediğimiz gibi yaşayalım inşallahUmarım istediğin kiloya sağlıkla tez zamanda ulaşırsın ve hep cok mutlu olursun:)
Günaydın canimKizlar günaydın
Eline sağlık canım5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
K KuruPapatya
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
B bluuee
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
fancynancy
ortabahar
Kizlar günaydın
Günaydın kızlar
Kızlar günaydın
Günaydın kızlar..
Kolay gelsin tatlımGünaydınlaarbu ara işler yoğunlaştı aktif olamıyorum yine. Öpüyorum hepiciğinizi gelcem inşallah
Günaydıın kızlarr
Günaydın kızlarrrGünaydın herkese. ☀ Güzel bir gün olsun bakalım.
Aaa ne çirkin düşünceli insanlar var yaa. Ne kadar seviyesiz sözler bunlar. Demekki onlar kendi için yaşamayı öğrenememişlerDün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyorAllah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar
İnsan her yerde insan işteDün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyorAllah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?