- 23 Mart 2016
- 31.209
- 92.601
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.921
Kıskançlıktan ölcekler bu yazlık ortamı oldum olası böyleAaa ne çirkin düşünceli insanlar var yaa. Ne kadar seviyesiz sözler bunlar. Demekki onlar kendi için yaşamayı öğrenememişler
Aynen canım ..Aminİnsan her yerde insan iştekeşke onlar da bilselerdi insanın kendi için yaptıklarının daha kıymetli ve kalıcı olduğunu koca eksenli hayat ve düşünce sistemi o kadar işlemiş ki içlerine
Devamı daha vahim, Allah islah etsin
Malesef.. Etrafımız böyle insanlarla doluİnsan her yerde insan iştekeşke onlar da bilselerdi insanın kendi için yaptıklarının daha kıymetli ve kalıcı olduğunu koca eksenli hayat ve düşünce sistemi o kadar işlemiş ki içlerine
Devamı daha vahim, Allah islah etsin
Off nasıl sinir oldum nasıl. Terbiyesiz, seviyesiz insanlar işte... Bana da aynısını akrabaların bazıları ve bayram ziyaretlerinde neredeyse hiç görüşmediğim eski tanıdıklar yapıyor. Akraba terörü.Dün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyorAllah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar
İşte başka birşey demeye gerek yokNe anlatcam size. Ben kilolu iken Bi tanıdık bana ök.. Gibi olmuşsun demişti
Kilo verdiğimde de yooook hasta olursun, çok zayıfsın, Yüzün çökmüş vs demişti..
İşte böyle...
Eskiler derlerdi ya hasta mı acaba çok zayıflamış,aynı zihniyet hem kıskanclık hem bilgisizlik,teknolojnin bu kadar geliştiği bir ortamda bilgiden ve görgüden nasibini, alamamak cok yazık,ama biz yılmıyoruz kilo vermeye devm ediyoruz kendimiz için saglıgımız için,verdiğimiz kiloları geri alsak bile vazgeçmiyoruzDün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyorAllah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar
Geri alsak bileEskiler derlerdi ya hasta mı acaba çok zayıflamış,aynı zihniyet hem kıskanclık hem bilgisizlik,teknolojnin bu kadar geliştiği bir ortamda bilgiden ve görgüden nasibini, alamamak cok yazık,ama biz yılmıyoruz kilo vermeye devm ediyoruz kendimiz için saglıgımız için,verdiğimiz kiloları geri alsak bile vazgeçmiyoruz
Demi ya. Her şeyin özeti işte.İşte başka birşey demeye gerek yok
Zayiflamasin dediğinde "sana da yaranilmiyor, o zaman da böyle demiştin " diye yüzüne vurdun mu? Lütfen vurdum de icim soğuyacakNe anlatcam size. Ben kilolu iken Bi tanıdık bana ök.. Gibi olmuşsun demişti
Kilo verdiğimde de yooook hasta olursun, çok zayıfsın, Yüzün çökmüş vs demişti..
İşte böyle...
Aklıma gelmez ki öyle şeylerZayiflamasin dediğinde "sana da yaranilmiyor, o zaman da böyle demiştin " diye yüzüne vurdun mu? Lütfen vurdum de icim soğuyacak
Boyle insanlar ne yazik ki hiç bitmiyor onlara inat fit bi hatun olDün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Dün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Ben bu insanları anlamıyorum ya kocam beni zaten kilolu beğenmiş şimdi niye onun için zayıflayayım . Kendi sağlığımı düşünemez miyim ben ilk olarak. Kendisi için hayatında hiç bir şey yapmamış tabi senin kendin için zayıflaman ihtimali akıllarına gelmiyorDün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
İnsanların kalpleri kötü. Kendisinin yapamadığı bir şey iyi de olsa mutlaka bi kötü yorumu yapıştırıyorlarNe anlatcam size. Ben kilolu iken Bi tanıdık bana ök.. Gibi olmuşsun demişti
İşte böyle...
Hahahah hazır cevaplar bölümüGünaydın kızlar...
Ne insanlar var değil mi türlü türlü
Benlm karşıma daha çıkmadı bunlardan ama çıkarsa susmam inşallahşimdiden bilinç altıma kapak yapacak cevapları kodlayayım
Biz kadınların tarih boyunca en çok şikayetlendiği ve asla bitmeyecek olan sorunu diyebilirizNe anlatcam size. Ben kilolu iken Bi tanıdık bana ök.. Gibi olmuşsun demişti
İşte böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?