Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Malesef.. Etrafımız böyle insanlarla dolu

Off nasıl sinir oldum nasıl. Terbiyesiz, seviyesiz insanlar işte... Bana da aynısını akrabaların bazıları ve bayram ziyaretlerinde neredeyse hiç görüşmediğim eski tanıdıklar yapıyor. Akraba terörü. Ah şöyle bi 58 kilo falan olsam da görseler. Zaten artık ben de laf sokana karşı susmuyorum. Hem de günüm keyifli geçiyor susmayınca.

Günaydın bal peteklerimmm

Kilom aynı 60.6 ile devam ediyorum çok fena şişmişim dünden beri sancılarım da devam ediyor hafiften. Sanırım dediğim gibi perşembe günü regl olacağım hayattaki şansım

Kilo almam ama 59u görmem zor lapa yapmam lazım onu da yapamıyorum artık akışına bırakıp diyeti bozmadan devam edeceğiz.

Eskiler derlerdi ya hasta mı acaba çok zayıflamış,aynı zihniyet hem kıskanclık hem bilgisizlik,teknolojnin bu kadar geliştiği bir ortamda bilgiden ve görgüden nasibini, alamamak cok yazık,ama biz yılmıyoruz kilo vermeye devm ediyoruz kendimiz için saglıgımız için,verdiğimiz kiloları geri alsak bile vazgeçmiyoruz

Geri alsak bile anlaşıldı mesaj

Ne anlatcam size. Ben kilolu iken Bi tanıdık bana ök.. Gibi olmuşsun demişti
Kilo verdiğimde de yooook hasta olursun, çok zayıfsın, Yüzün çökmüş vs demişti..
İşte böyle...
Zayiflamasin dediğinde "sana da yaranilmiyor, o zaman da böyle demiştin " diye yüzüne vurdun mu? Lütfen vurdum de icim soğuyacak

Zayiflamasin dediğinde "sana da yaranilmiyor, o zaman da böyle demiştin " diye yüzüne vurdun mu? Lütfen vurdum de icim soğuyacak
Aklıma gelmez ki öyle şeyler
Sadece "ben halimden memnunum, böyle mutluyum, siz sıkıntı etmeyin" demiştim

Boyle insanlar ne yazik ki hiç bitmiyor onlara inat fit bi hatun ol

Merhaba kizlaarr

Deli oluyorum şöyle insanlara ya. Evet ben zaten kocam için yaşıyorum o olmazsa ben bir hiçim bilmiyor musun deseydin keşke.

Mehfam aynı rezil akrabalardan bende de var yavrum, kiloluyken Sevgi'nin zaten kilolu olacağı belliydi bebekken de tombuldu bir de evlensin çocuk yapsın iyice mahvolacak derlerdi. Sonra 53 kiloya düştüm, suratı fare kadar kalmış burnu kocaman ortaya çıkmış, çirkinleşmiş dediler. Bir de bu lafları yüzüme söylemezlerdi arkamdan söylerlerdi. Bana cevap hakkı doğmazdi yani. Ben de birgün kalabalık bir ortamda yine kilodan konuşulurken "amaaan kilolu olursun birşeyler derler zayiflarsin bambaşka birşey derler, insanoğluna kendini begendiremezsin çünkü onların derdi seninle değil aslında kendileriyledir, sende kendilerinde olmayan bir şey görür ve kıskanırlar,senin de modunu düşürmeye çalışırlar" dedim.
Sonra evlendikten sonra ikisinin ortası bi hal aldım. Bu sefer de her gördüklerinde ay hamile misin yüzüne bir güzellik gelmiş (kilo almışsın'ın güya kibar versiyonu)
yani sen o insanı bozsan yerin dibine de soksan söyleyeceği varsa onun kibarlaştirilmis şeklini buluyor yine söylüyor. Hepsinin canı cehenneme, takmamayi öğreniyorsun,
ne yazdım beeeee
ama iyi geldi bak kendimi yorgun hissediyordum maydanoz suyu yapmaya halim yoktu biraz uzanayim diyordum bir hırs geldi şimdi kalkıp detoks suyumu hazırlicam

Ben bu insanları anlamıyorum ya kocam beni zaten kilolu beğenmiş şimdi niye onun için zayıflayayım . Kendi sağlığımı düşünemez miyim ben ilk olarak. Kendisi için hayatında hiç bir şey yapmamış tabi senin kendin için zayıflaman ihtimali akıllarına gelmiyor
Kilo verdiğimde de yooook hasta olursun, çok zayıfsın, Yüzün çökmüş vs demişti..
İşte böyle...
İnsanların kalpleri kötü. Kendisinin yapamadığı bir şey iyi de olsa mutlaka bi kötü yorumu yapıştırıyorlar

İşte böyle...
Biz kadınların tarih boyunca en çok şikayetlendiği ve asla bitmeyecek olan sorunu diyebiliriz

Bu öğlen aç kaldım 1 kase içine 2 yk yulaf ezmesi 2 kuru kayısı koydm sabahtan. İşe geç kalma korkusuyla bunu hazırlayabildim ancak

Neyseki yanımda elma var birazdan başlarım yemeye Normalde elma sevmem ben ama diyetteyken sapına kdr yiyorum sjsjsjj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…