- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.941
Kendimiz zayıfladıkça sevdiğiniz insanlarında zayıflamasını sizde istiyor musunuz .Dün site etrafında yürüyüş yaptım komşular demez mi eşin için mi bu kadar zayıflamak istiyorsun
Kendim için zayıflıyorum kiloyu kim ister dedim ama doğru sizin aile hep kilolu ya korkuyorsun sende normal diyorAllah'ım ne zehirli insanlar var 4 bir taraftan laf sokma çabasında
Zayıflayınn kızlar haset insanları daha net görüyorsunuz kiloluyken bile zayıflamanızı istemiyorlar amannn ye can boğazdan gelir amannn yee biz mankenmiyiz ... Kilo verince de kilo verme sebebini alay ederek sorguluyorlar
Öğrenmişler de yapamamışlarAaa ne çirkin düşünceli insanlar var yaa. Ne kadar seviyesiz sözler bunlar. Demekki onlar kendi için yaşamayı öğrenememişler
Çıktım sayılmaz canım..
Aynen illa bir sebep var ya hastasındır kilo vermişsindir ya kocan içindir hele bekarken diyetteysen abooo koca bulmak içindirBen bu insanları anlamıyorum ya kocam beni zaten kilolu beğenmiş şimdi niye onun için zayıflayayım . Kendi sağlığımı düşünemez miyim ben ilk olarak. Kendisi için hayatında hiç bir şey yapmamış tabi senin kendin için zayıflaman ihtimali akıllarına gelmiyor
Salatalık ile aşkınız bitti miBu öğlen aç kaldım1 kase içine 2 yk yulaf ezmesi 2 kuru kayısı koydm sabahtan. İşe geç kalma korkusuyla bunu hazırlayabildim ancak
Neyseki yanımda elma varbirazdan başlarım yemeye Normalde elma sevmem ben ama diyetteyken sapına kdr yiyorum sjsjsjj
22 haziran canım
Vayyyss ne faydaları var sinirlenmenin bazen demi? Çok amaçlı grubuz valla.Merhaba kizlaarr
Deli oluyorum şöyle insanlara ya. Evet ben zaten kocam için yaşıyorum o olmazsa ben bir hiçim bilmiyor musun deseydin keşke.
Mehfam aynı rezil akrabalardan bende de var yavrum, kiloluyken Sevgi'nin zaten kilolu olacağı belliydi bebekken de tombuldu bir de evlensin çocuk yapsın iyice mahvolacak derlerdi. Sonra 53 kiloya düştüm, suratı fare kadar kalmış burnu kocaman ortaya çıkmış, çirkinleşmiş dediler. Bir de bu lafları yüzüme söylemezlerdi arkamdan söylerlerdi. Bana cevap hakkı doğmazdi yani. Ben de birgün kalabalık bir ortamda yine kilodan konuşulurken "amaaan kilolu olursun birşeyler derler zayiflarsin bambaşka birşey derler, insanoğluna kendini begendiremezsin çünkü onların derdi seninle değil aslında kendileriyledir, sende kendilerinde olmayan bir şey görür ve kıskanırlar,senin de modunu düşürmeye çalışırlar" dedim.
Sonra evlendikten sonra ikisinin ortası bi hal aldım. Bu sefer de her gördüklerinde ay hamile misin yüzüne bir güzellik gelmiş (kilo almışsın'ın güya kibar versiyonu)
yani sen o insanı bozsan yerin dibine de soksan söyleyeceği varsa onun kibarlaştirilmis şeklini buluyor yine söylüyor. Hepsinin canı cehenneme, takmamayi öğreniyorsun,
ne yazdım beeeee
ama iyi geldi bak kendimi yorgun hissediyordum maydanoz suyu yapmaya halim yoktu biraz uzanayim diyordum bir hırs geldi şimdi kalkıp detoks suyumu hazırlicam
Yok ya değiliz biz böyleÖğrenmişler de yapamamışlarben bazen düşünüyorum bizde mi böyleydik
5-12 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
@terliklikedi
@Ceylansnn
birsevgi
@KuruPapatya
C Cagrihilal1
@hanmeli
@nrmyn
Tempus
@Calypso95
balpamuk
@bluuee
S Suskunhanim
@EceZ
0zlem
@pacman
@fancynancy
ortabahar
Ameliyat olur zayıflar saklarlar,şeker hastası olur zayıflar saklarlar sonrda zayıflayan görünce laf ararlar hastamı diye insanoğlu işte hatalar yumağıyızAynen illa bir sebep var ya hastasındır kilo vermişsindir ya kocan içindir hele bekarken diyetteysen abooo koca bulmak içindirlaflar hiç bitmiyor.. başka bir komşu bariz geçen yıla göre 20 kg vermiş ya Ayşe abla şahane olmussun ne güzel kilo vermişsin dedim aaa vallaa kendiliğinden gitti hiç birşey yapmadım diyor ama kesin yaz geliyor diye kendini paraladı iyide yaptı ama niye hiç uğraşmamış gibi davranıyor
Benin zayıf olanlari sismanlatma girisimlerim olmuştuYok ya değiliz biz böyle
Haha evet yaptım bile icicem birazdanVayyyss ne faydaları var sinirlenmenin bazen demi? Çok amaçlı grubuz valla.
İç iç ödemler kaçsın senden. Afiyet şifa olsun cnm
Aşkımız bitmedi ama kendisi tükenmişlik sendromuna girdi galiba pek uğramıyor bana artık illa ben gidip alıcamSalatalık ile aşkınız bitti mi
Yengeç diye biliyorum ama ikizler de olabilirimBen de 25 Haziran doğumluyum. Sen tam sınırda bir ikizlersin öyleyse
Dönünce birşeyler yapalım Esra birlikte..Tatilciler belli oluyor.ortabahar sen ne zaman çıkacaksın bu girdaptan
Ben Cumartesi eve döneceğim inşallah.
Valla o zaman ben her zaman ekstra 400 civari kalori yakiyorumdur
Ya çok kibarsin ama senAklıma gelmez ki öyle şeyler
Sadece "ben halimden memnunum, böyle mutluyum, siz sıkıntı etmeyin" demiştim
Ay seninkiler de iyice yuzsuzmusMerhaba kizlaarr
Deli oluyorum şöyle insanlara ya. Evet ben zaten kocam için yaşıyorum o olmazsa ben bir hiçim bilmiyor musun deseydin keşke.
Mehfam aynı rezil akrabalardan bende de var yavrum, kiloluyken Sevgi'nin zaten kilolu olacağı belliydi bebekken de tombuldu bir de evlensin çocuk yapsın iyice mahvolacak derlerdi. Sonra 53 kiloya düştüm, suratı fare kadar kalmış burnu kocaman ortaya çıkmış, çirkinleşmiş dediler. Bir de bu lafları yüzüme söylemezlerdi arkamdan söylerlerdi. Bana cevap hakkı doğmazdi yani. Ben de birgün kalabalık bir ortamda yine kilodan konuşulurken "amaaan kilolu olursun birşeyler derler zayiflarsin bambaşka birşey derler, insanoğluna kendini begendiremezsin çünkü onların derdi seninle değil aslında kendileriyledir, sende kendilerinde olmayan bir şey görür ve kıskanırlar,senin de modunu düşürmeye çalışırlar" dedim.
Sonra evlendikten sonra ikisinin ortası bi hal aldım. Bu sefer de her gördüklerinde ay hamile misin yüzüne bir güzellik gelmiş (kilo almışsın'ın güya kibar versiyonu)
yani sen o insanı bozsan yerin dibine de soksan söyleyeceği varsa onun kibarlaştirilmis şeklini buluyor yine söylüyor. Hepsinin canı cehenneme, takmamayi öğreniyorsun,
ne yazdım beeeee
ama iyi geldi bak kendimi yorgun hissediyordum maydanoz suyu yapmaya halim yoktu biraz uzanayim diyordum bir hırs geldi şimdi kalkıp detoks suyumu hazırlicam
Ya bir de böyle tipler var, hatta zayıf olmak için yemeyen ve ay ben kilo almayı çok istiyorum diyenAynen illa bir sebep var ya hastasındır kilo vermişsindir ya kocan içindir hele bekarken diyetteysen abooo koca bulmak içindirlaflar hiç bitmiyor.. başka bir komşu bariz geçen yıla göre 20 kg vermiş ya Ayşe abla şahane olmussun ne güzel kilo vermişsin dedim aaa vallaa kendiliğinden gitti hiç birşey yapmadım diyor ama kesin yaz geliyor diye kendini paraladı iyide yaptı ama niye hiç uğraşmamış gibi davranıyor
40 dk nerenin tozunu alıyor ki bu hatun
Kaynatıp süzüp içiyorum canım özel bir şey yapmıyorumYa çok kibarsin ama senşöyle lönk diye lafı koymak lazım ki hadlerini bilsinler eskiden ben de saf saf demezsin ve onların da iiyi niyetle söylediklerini sanırdım, sonradan açtım gözümü
Ay seninkiler de iyice yuzsuzmus
Nasıl yapıyorsun maydonkz suyunu?
Ya bir de böyle tipler var, hatta zayıf olmak için yemeyen ve ay ben kilo almayı çok istiyorum diyenbı komşum öyle, ayy hatırlayınca sinirlendim bak şimdi
40 dk nerenin tozunu alıyor ki bu hatun
Hiç yapmadım da suyun ve maydonozun miktarı mühim değil miKaynatıp süzüp içiyorum canım özel bir şey yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?