Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendimiz zayıfladıkça sevdiğiniz insanlarında zayıflamasını sizde istiyor musunuz . herkes zayıflasın istiyorum ben. Ama malesef kıskanç insanlar var ve çok komik duruyorlar. Içlerindeki kiskancligi ve fesatligi gösteriyorlar acik acik benim için çok komik görünüyorlar. gül geç

Aynen illa bir sebep var ya hastasındır kilo vermişsindir ya kocan içindir hele bekarken diyetteysen abooo koca bulmak içindir laflar hiç bitmiyor.. başka bir komşu bariz geçen yıla göre 20 kg vermiş ya Ayşe abla şahane olmussun ne güzel kilo vermişsin dedim aaa vallaa kendiliğinden gitti hiç birşey yapmadım diyor ama kesin yaz geliyor diye kendini paraladı iyide yaptı ama niye hiç uğraşmamış gibi davranıyor

Salatalık ile aşkınız bitti mi

Vayyyss ne faydaları var sinirlenmenin bazen demi? Çok amaçlı grubuz valla.
İç iç ödemler kaçsın senden. Afiyet şifa olsun cnm

Ameliyat olur zayıflar saklarlar,şeker hastası olur zayıflar saklarlar sonrda zayıflayan görünce laf ararlar hastamı diye insanoğlu işte hatalar yumağıyız

Aklıma gelmez ki öyle şeyler
Sadece "ben halimden memnunum, böyle mutluyum, siz sıkıntı etmeyin" demiştim
Ya çok kibarsin ama sen şöyle lönk diye lafı koymak lazım ki hadlerini bilsinlereskiden ben de saf saf demezsin ve onların da iiyi niyetle söylediklerini sanırdım, sonradan açtım gözümü
Ay seninkiler de iyice yuzsuzmus
Nasıl yapıyorsun maydonkz suyunu?
Ya bir de böyle tipler var, hatta zayıf olmak için yemeyen ve ay ben kilo almayı çok istiyorum diyen bı komşum öyle, ayy hatırlayınca sinirlendim bak şimdi
40 dk nerenin tozunu alıyor ki bu hatun

Kaynatıp süzüp içiyorum canım özel bir şey yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…