Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hiç yapmadım da suyun ve maydonozun miktarı mühim değil mi
Ben 5 bardak suya yaklaşık yarım demet koyuyorum ama yoğun tadı sevmeyenler daha az koyuyo maydanozu:) bi 5-10 dk civarı kaynatıyorum. Soğuyunca içiyorum hava çok sıcak olduğu için

Ben 5 bardak suya yaklaşık yarım demet koyuyorum ama yoğun tadı sevmeyenler daha az koyuyo maydanozu:) bi 5-10 dk civarı kaynatıyorum. Soğuyunca içiyorum hava çok sıcak olduğu için
Dukan birasi da içiyorum yarım lt, akşam biberiye de içmeyi düşünüyorum, maydonoz da yapsam hepsi çok mu gelir acaba?

Kızlar b12 eksikliği için 4 gündür apikobal hap içiyorum. Bundan dolayı kabızlık sorunum artmış olabilir mi acaba? Yoksa hayatımın bir köşesinde herzaman kabızlık problemi olsada son zamanlarda, bu şiddette olmuyordu.

İlaçlar yapabilir canım evet allah kolaylık versin vallahi en kısa sürede atarsın inşallah. Ben de 3 gündür kefir içiyorum sabahları sırf kabız olmamak için

Yani bana çok gelmezdi ama bilemedim şimdi bünyeden bünyeye değişiyor
Yani çok alışık değilim aslındaen iyisi bunu 15 güne tamamlayıp bir hafta da maydonoz içmek.bireriyeyi zaten bir iki fincan icerim
Hepsini birden demleyip iç..
Kökten çözüm canım bu arada B12 ilaçları kabız yapar diye biliyorum ama yine de pacman a bı soralım

b12 ilaçları kabız yapabilir evet. Çok mu düşük değerlerin?

Min:191 Max:663 değerlerin olması gerekiyormuş benim değerim 215.
Evet düşük. Hatta yabancı ülkelerde üst sınır dediğimiz 600lü değerler normal kabul ediliyor diye biliyorum. Bizim üst sınır dediğimiz onların normali kısaca. Bu değerler ülkeden ülkeye değişiyor ama bizim ülkemizde küçük değerlerde tuttuklarını düşünüyorum. O nedenle ilacı almayı ihmal etme bence. Umarım kabızlık sorununu da ilacı kullanmaya devam edip bağırsakları çalıştıran yiyecekler yiyerek düzeltebilirsin.

Merhaba gencler
Bugun hava cok sicsk..surekli ev yaoimi limonata iciyorum..sekersiz.
1 limonla yapiyorum..kabugu suyu ve cekirdekleri ile 1er cay kasigi toz zerdecal zencefil biraz nane..boylece bekliyor dolapta..demlensin..sonra bu arkadaslari suzup 2 maden suyu ve uzerini su ile tamamliyorum..süfer oluyor..
Bununla birlikte kahve demledim..onu da buzdolabina attim..serinleyelim dimi ama

Kızlar bensiz neler yapıyorsunuz bakayım amma yazmışsınız zor okudum. Eve yeni girdim ölüyorum yorgunluktan bir sürü hastaneye cv bıraktım bugün bide topuklu ayakkabılarla 15 bin adım atmışım sizin dediğiniz gibi insan değilim ben Cherry Mom canım öyle insanlara he kocam için kilo veriyorum deseydin sende. Ben olsam derdim benim kocamdan başka kimim var onun için zayıflıyor um o da benim için herşey yapıyor deseydin inan mutlu evlilikleri daha çok kıskanıyorlar tecrübe ile sabit Bende kilolalarımızı diline dolayan insanlar için diyorum inşallah birgün onlarda diyet yapmak ne zor şeymiş anlarlar diye çok sinir oluyorum bilmiş bilmiş konuşmalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…