- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.961
Ben 5 bardak suya yaklaşık yarım demet koyuyorum ama yoğun tadı sevmeyenler daha az koyuyo maydanozu:) bi 5-10 dk civarı kaynatıyorum. Soğuyunca içiyorum hava çok sıcak olduğu içinHiç yapmadım da suyun ve maydonozun miktarı mühim değil mi
Süpersin canım ..2000 zıphööööfff çok sıcakkk
Dukan birasi da içiyorum yarım lt, akşam biberiye de içmeyi düşünüyorum, maydonoz da yapsam hepsi çok mu gelir acaba?Ben 5 bardak suya yaklaşık yarım demet koyuyorum ama yoğun tadı sevmeyenler daha az koyuyo maydanozu:) bi 5-10 dk civarı kaynatıyorum. Soğuyunca içiyorum hava çok sıcak olduğu için
Yani bana çok gelmezdi ama bilemedim şimdi bünyeden bünyeye değişiyorDukan birasi da içiyorum yarım lt, akşam biberiye de içmeyi düşünüyorum, maydonoz da yapsam hepsi çok mu gelir acaba?
İlaçlar yapabilir canım evet allah kolaylık versin vallahi en kısa sürede atarsın inşallah. Ben de 3 gündür kefir içiyorum sabahları sırf kabız olmamak içinKızlar b12 eksikliği için 4 gündür apikobal hap içiyorum. Bundan dolayı kabızlık sorunum artmış olabilir mi acaba? Yoksa hayatımın bir köşesinde herzaman kabızlık problemi olsada son zamanlarda, bu şiddette olmuyordu.
Aman cNım fazla karıştırma dönüşümlü kullan benceDukan birasi da içiyorum yarım lt, akşam biberiye de içmeyi düşünüyorum, maydonoz da yapsam hepsi çok mu gelir acaba?
Hepsini birden demleyip iç..Dukan birasi da içiyorum yarım lt, akşam biberiye de içmeyi düşünüyorum, maydonoz da yapsam hepsi çok mu gelir acaba?
Yani çok alışık değilim aslındaYani bana çok gelmezdi ama bilemedim şimdi bünyeden bünyeye değişiyor
Kökten çözümHepsini birden demleyip iç..
Canım bunları ödem için mi içiyorsun regl döneminde yoksa genel anlamda kilo kaybı için miYani çok alışık değilim aslındaen iyisi bunu 15 güne tamamlayıp bir hafta da maydonoz içmek.bireriyeyi zaten bir iki fincan icerim
Genel canım, kilo kaybına yardımcı olsun diyeCanım bunları ödem için mi içiyorsun regl döneminde yoksa genel anlamda kilo kaybı için mi
b12 ilaçları kabız yapabilir evet.Kızlar b12 eksikliği için 4 gündür apikobal hap içiyorum. Bundan dolayı kabızlık sorunum artmış olabilir mi acaba? Yoksa hayatımın bir köşesinde herzaman kabızlık problemi olsada son zamanlarda, bu şiddette olmuyordu.
ya benim eylüle kadar.. zor oluyor geröekten anne evinde..Tatilciler belli oluyor.ortabahar sen ne zaman çıkacaksın bu girdaptan
Ben Cumartesi eve döneceğim inşallah.
Min:191 Max:663 değerlerin olması gerekiyormuş benim değerim 215.b12 ilaçları kabız yapabilir evet.Çok mu düşük değerlerin?
Evet düşük. Hatta yabancı ülkelerde üst sınır dediğimiz 600lü değerler normal kabul ediliyor diye biliyorum. Bizim üst sınır dediğimiz onların normali kısaca. Bu değerler ülkeden ülkeye değişiyor ama bizim ülkemizde küçük değerlerde tuttuklarını düşünüyorum. O nedenle ilacı almayı ihmal etme bence.Min:191 Max:663 değerlerin olması gerekiyormuş benim değerim 215.
Dönünce birşeyler yapalım Esra birlikte..
Donuyor dönüyor balpamuk dönüyor. Duyduk duymadık demeyin. Ve dukanla başlıyorYapalım Özlem, Pazartesi için bir plan yapalım. Önce dukan mı başlasak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?