- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #356.981
Bencede zordur ama emnis gayet iyi başariyor maşaaalah ,takıl peşineya benim eylüle kadar.. zor oluyor geröekten anne evinde..
Ben sdece saplrını kayntıyorum bir demlik suda bir avuc 3-5 dakikaHiç yapmadım da suyun ve maydonozun miktarı mühim değil mi
Teorik olarak içmesek bile tutmamamiz lazım. Çünkü rejim halindeyiz biz sürekli. Biz sanirim bunların b.. unu çıkardık artk ters etki yapıyorLahana suyu.maydonoz suyu,limon içtiği halde ayakları bacakları şişen varmı ya benim gibi,kaç gündür ne bu ödem ayaklarımın altı yanıyor valla uff sıktı artık
Ayaklar ödem olunca mi yanıyorLahana suyu.maydonoz suyu,limon içtiği halde ayakları bacakları şişen varmı ya benim gibi,kaç gündür ne bu ödem ayaklarımın altı yanıyor valla uff sıktı artık
Benim de demir düşük çıktıEvet düşük. Hatta yabancı ülkelerde üst sınır dediğimiz 600lü değerler normal kabul ediliyor diye biliyorum. Bizim üst sınır dediğimiz onların normali kısaca. Bu değerler ülkeden ülkeye değişiyor ama bizim ülkemizde küçük değerlerde tuttuklarını düşünüyorum. O nedenle ilacı almayı ihmal etme bence.Umarım kabızlık sorununu da ilacı kullanmaya devam edip bağırsakları çalıştıran yiyecekler yiyerek düzeltebilirsin.
Ben de saplarını yapayım,ucunu salataya kullanıpBen sdece saplrını kayntıyorum bir demlik suda bir avuc 3-5 dakika
350'ye doktor normal diyip takviye yazmayabilir. S Suskunhanim besinlerden almaya çalışabilirsin.Benim de demir düşük çıktıne yapmalıyım doktor civaanim B12 'de 350'ymis
Ben de saplarını yapayım,ucunu salataya kullanıpsapını hep atıyordum
Tahlil sonuclarindan sonra Dr u görmedim350'ye doktor normal diyip takviye yazmayabilir. S Suskunhanim besinlerden almaya çalışabilirsin.Ama halsiz, yorgun hissediyorum yine de, unutkanlık da aldı başını gidiyor. He bi de hep depresyondayım falan diyorsan internette reçetesiz de satılıyor b12 takviyesi. Onlardan alabilirsin. Ama ara ara değerlerini kontrol de ettir ki birden çok yüklenmiş olma.
Ne demek bir şey demedim kii.Tahlil sonuclarindan sonra Dr u görmedimüç dört gün zindeyim ama akabinde bir gün yatıyorum tüm onun dışında halsizligim yorgunlugum yok çok şükür depresyonda ne zaman çıktım ki
Teşekkür ederim doktorcuuuugguumm
Spordan bilmemde şeker hastalarınında ayakları yanarAyaklar ödem olunca mi yanıyorbilmiyordum bunu. Benim ayaklar spordan yanıyor. Biktim pencereyi açıp imdat diye bağırmak istiyorum.
Menü çok iyi canım sporlarda eklenirse cuma güzel bir eksi alırız artık çocukla sıkı yürüyüş bekliyoruzsabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen
1 porsiyon sebze yemeği
1 parça karpuz(çok küçüktü)
akşam
1 porsiyon sebze yemeği
4 yk bulgur pilavı
1 bardak ayran
spor
yağ yakarım diye heveslenip bahçede bir sürü çapa yaptım her yerim ağrıyor
su 2 lt
Evet bizde artık denize gidebileceğiz rahat rahat yüzme bende çok iyi etki yapıyor bol bol yüzmeye çalışacağımyasaklar kalktı artık bebek arabası gezmeleri başlasın
içiyorum canım. Unutkanlık çok oluyor.. Mesela en basit örneği kahve yaparken kahveyi şekeri çıkarmışım.Ama dolapta tekrar onları arıyorum. Komşum kahveye geliyor 2 bardak indiriyorum ya sonra indirmedim zannedip 2 bardak daha indiriyorum. Bir ara viledayı silme kovası yerine alafranga tuvalete sokuyordum son saniye farkettim.Evet düşük. Hatta yabancı ülkelerde üst sınır dediğimiz 600lü değerler normal kabul ediliyor diye biliyorum. Bizim üst sınır dediğimiz onların normali kısaca. Bu değerler ülkeden ülkeye değişiyor ama bizim ülkemizde küçük değerlerde tuttuklarını düşünüyorum. O nedenle ilacı almayı ihmal etme bence.Umarım kabızlık sorununu da ilacı kullanmaya devam edip bağırsakları çalıştıran yiyecekler yiyerek düzeltebilirsin.
Canım tıp mı okuyorsun?Ne demek bir şey demedim kii.Gayet sağlıklısın maşallah. Spor ve sağlıklı bir diyetle daha da zinde olacağına eminim.
Bunlara alışmak zorundayz ya devamlı olacak çünkü sağlıklı yaşam moduna biraz girmiişim sanırım zorlanmiyorum şükür dahaa önce anneme gitmeden mantı dolma börek ön sipariş verirdimBencede zordur ama emnis gayet iyi başariyor maşaaalah ,takıl peşine
Olur canım. Ekspres de yapabiliriz..Yapalım Özlem, Pazartesi için bir plan yapalım. Önce dukan mı başlasak?
Yaa bende de oluyordu.içiyorum canım. Mesela unutkanlık çok oluyor.. Mesela en basit örneği kahve yaparken kahveyi şekeri çıkarmışım.Ama dolapta tekrar onları arıyorum. Komşum kahveye geliyor 2 bardak indiriyorum ya sonra indirmedim zannedip 2 bardak daha indiriyorum. Bir ara viledayı silme kovası yerine alafranga tuvalete sokuyordum son saniye farkettim.
Sonra ocağı kapattığımı zannederek tencerenin içindeki kuru fasulye bildiğiniz kömür oldu. Tencere çöp oldu. Heryer duman oldu.Ben de diyorum biri bişey yaktı galiba kimden geliyor bu koku meğerse benden geliyormuş.
Daha neler neler..
Evet, 3. sınıfı bitirmek üzereyim.Canım tıp mı okuyorsun?
Cv leri elden mi alıyor hastanelerKızlar bensiz neler yapıyorsunuz bakayım amma yazmışsınız zor okudum. Eve yeni girdim ölüyorum yorgunluktan bir sürü hastaneye cv bıraktım bugün bide topuklu ayakkabılarla 15 bin adım atmışım sizin dediğiniz gibi insan değilim benCherry Mom canım öyle insanlara he kocam için kilo veriyorum deseydin sende. Ben olsam derdim benim kocamdan başka kimim var onun için zayıflıyor um o da benim için herşey yapıyor deseydin inan mutlu evlilikleri daha çok kıskanıyorlar tecrübe ile sabit Bende kilolalarımızı diline dolayan insanlar için diyorum inşallah birgün onlarda diyet yapmak ne zor şeymiş anlarlar diye çok sinir oluyorum bilmiş bilmiş konuşmalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?