Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lahana suyu.maydonoz suyu,limon içtiği halde ayakları bacakları şişen varmı ya benim gibi,kaç gündür ne bu ödem ayaklarımın altı yanıyor valla uff sıktı artık

Lahana suyu.maydonoz suyu,limon içtiği halde ayakları bacakları şişen varmı ya benim gibi,kaç gündür ne bu ödem ayaklarımın altı yanıyor valla uff sıktı artık
Teorik olarak içmesek bile tutmamamiz lazım. Çünkü rejim halindeyiz biz sürekli. Biz sanirim bunların b.. unu çıkardık artk ters etki yapıyor

Ayaklar ödem olunca mi yanıyor bilmiyordum bunu. Benim ayaklar spordan yanıyor. Biktim pencereyi açıp imdat diye bağırmak istiyorum.

Benim de demir düşük çıktıne yapmalıyım doktor civaanim B12 'de 350'ymis
Ben sdece saplrını kayntıyorum bir demlik suda bir avuc 3-5 dakika
Ben de saplarını yapayım,ucunu salataya kullanıpsapını hep atıyordum

Benim de demir düşük çıktıne yapmalıyım doktor civaanim B12 'de 350'ymis

Ben de saplarını yapayım,ucunu salataya kullanıpsapını hep atıyordum
350'ye doktor normal diyip takviye yazmayabilir. S Suskunhanim besinlerden almaya çalışabilirsin. Ama halsiz, yorgun hissediyorum yine de, unutkanlık da aldı başını gidiyor. He bi de hep depresyondayım falan diyorsan internette reçetesiz de satılıyor b12 takviyesi. Onlardan alabilirsin. Ama ara ara değerlerini kontrol de ettir ki birden çok yüklenmiş olma.

Tahlil sonuclarindan sonra Dr u görmedim üç dört gün zindeyim ama akabinde bir gün yatıyorum tümonun dışında halsizligim yorgunlugum yok çok şükür depresyonda ne zaman çıktım ki
Teşekkür ederim doktorcuuuugguumm

Ne demek bir şey demedim kii. Gayet sağlıklısın maşallah. Spor ve sağlıklı bir diyetle daha da zinde olacağına eminim.

Menü çok iyi canım sporlarda eklenirse cuma güzel bir eksi alırız artık çocukla sıkı yürüyüş bekliyoruz

içiyorum canım. Unutkanlık çok oluyor.. Mesela en basit örneği kahve yaparken kahveyi şekeri çıkarmışım.Ama dolapta tekrar onları arıyorum. Komşum kahveye geliyor 2 bardak indiriyorum ya sonra indirmedim zannedip 2 bardak daha indiriyorum. Bir ara viledayı silme kovası yerine alafranga tuvalete sokuyordum son saniye farkettim.
Sonra ocağı kapattığımı zannederek tencerenin içindeki kuru fasulye bildiğiniz kömür oldu. Tencere çöp oldu. Heryer duman oldu.Ben de diyorum biri bişey yaktı galiba kimden geliyor bu koku meğerse benden geliyormuş.
Daha neler neler..

Yaa bende de oluyordu. Hatta benimki o kadar düşüktü ki doktor iğne vermişti. Çok düzenli kullanamadım. Şimdi ne halde pek bilmiyorum. Ama midende çok önemli bir sorun yoksa ilaç en güzeli. Çabucak yükselir. Sonra da hiçbir şeyi unutmazsın inşallah.
Canım tıp mı okuyorsun?
Evet, 3. sınıfı bitirmek üzereyim.

Cv leri elden mi alıyor hastaneler yazık valla bu sıcakta topuklu ile birde
Komşulara ne desem tatmin olmayacaklar kulp bulacaklar zaatn fazla konuşmuyorum merhaba merhaba ona rağmen sulu tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…