- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.001
Maaşallah canım kolay gelsin zordur tıp okumak.Allah zihin açıklığı versin.Basarilar diliyorum..Yaa bende de oluyordu.Hatta benimki o kadar düşüktü ki doktor iğne vermişti. Çok düzenli kullanamadım. Şimdi ne halde pek bilmiyorum. Ama midende çok önemli bir sorun yoksa ilaç en güzeli. Çabucak yükselir. Sonra da hiçbir şeyi unutmazsın inşallah.
Evet, 3. sınıfı bitirmek üzereyim.
Ekspresi nasıl oluyor ÖzlemcimOlur canım. Ekspres de yapabiliriz..
Ayşe ile görüşüyor musun? Oda çok istikrarlı bu konularda.
Allah beni ne yapmasın... Direkt b12'yi gördüm, diğer sayfaları okurken demiri görüyorum hahahaha Onun için de ilaç var yahu. Böyle sıvı tüplerde veriyorlar genelde. Doktor gereğini yapar zaten. Şeyi de söyleyeyim, demir +2 değerlikli olursa daha iyi olur yükselmesi için. Doktora böyle deme seni de beni de linçler.Benim de demir düşük çıktıne yapmalıyım doktor civaanim B12 'de 350'ymis
Ben de saplarını yapayım,ucunu salataya kullanıpsapını hep atıyordum
Teşekkür ederiim. Yuvarlana yuvarlana okuyoruz bakalım.Maaşallah canım kolay gelsin zordur tıp okumak.Allah zihin açıklığı versin.Basarilar diliyorum..
Sen de bir baktır bence ihmal etme..
Ay özür dilerim sıktık belki seni amaAllah beni ne yapmasın... Direkt b12'yi gördüm, diğer sayfaları okurken demiri görüyorum hahahaha Onun için de ilaç var yahu. Böyle sıvı tüplerde veriyorlar genelde. Doktor gereğini yapar zaten. Şeyi de söyleyeyim, demir +2 değerlikli olursa daha iyi olur yükselmesi için. Doktora böyle deme seni de beni de linçler.Bana yıllar önce +3 değerlikli yazmıştı bir doktor hiçbir işe yaramamıştı. Sonra öğrendim ki +2 değerlikli olması daha iyiymiş emilmesi için.
B12 etkinliği stres ve gerginlikte yapıyormuş.Teşekkür ederiim. Yuvarlana yuvarlana okuyoruz bakalım.Bu yıl genel bir kontrol yaptıracağım inşallah. b12 düşüklüğü çok fena. Aylarca depresyondayım zannettim. Yataktan kalkamadım bile. Psikyatriste gittim o derece. İlaç verdi gönderdi. Sonra değerlerime başka bir doktor baktı. Meğer b12 düşükmüş. Kullanmaya başladıkça o etkiler de geçti gitti. Şükür. :) O nedenle sen de ihmal etme
Estağfurullah ne demek. Hiç sıkılmam ben. :) Siz benim o kadar kahrımı çekiyorsunuz.Ay özür dilerim sıktık belki seni amaO üstünde yazar mı kuzum bende çocuğa veriyorumda ferritin 9.3 çıktı tahlilden bu yana bir şişe ferrozinc g bitirdik sayılır
Hiç unutmamam için b12 değerini Allahuekber dağlarına kadar yükseltmem gerek.B12 etkinliği stres ve gerginlikte yapıyormuş.
Aman dikkat et öğrenmen gereken çok şey var senin unutmaman gerek.
1 haftalık program oluyor.Ekspresi nasıl oluyor Özlemcim
Sağol kuzumEstağfurullah ne demek. Hiç sıkılmam ben. :) Siz benim o kadar kahrımı çekiyorsunuz.Baktım ferrozinc g için. 2 değerlikli. Çok geçmiş olsun. Yükselmiştir umarım normal değerlerine.
aynen canım artık 20 bin adım atmadan gece uyumak yokMenü çok iyi canım sporlarda eklenirse cuma güzel bir eksi alırız artık çocukla sıkı yürüyüş bekliyoruz
yüzmek çok güzel kalori yakıyor ya evlenmeden önce öyle kilo vermiştim senden de çokça eksiler gelecek o haldeEvet bizde artık denize gidebileceğiz rahat rahat yüzme bende çok iyi etki yapıyor bol bol yüzmeye çalışacağım
Valla ya biz en fazla yemek yakarız nolcekkB12 etkinliği stres ve gerginlikte yapıyormuş.
Aman dikkat et öğrenmen gereken çok şey var senin unutmaman gerek.
Sonucu konuşuruz inşallah. O zaman listeye de girmiş olurum belkiSağol kuzum
İnşallah bakalım Ankaraya gidince yine bir tahlil macerası bizi bekler
Ooo Süper olur 20 binaynen canım artık 20 bin adım atmadan gece uyumak yok
yüzmek çok güzel kalori yakıyor ya evlenmeden önce öyle kilo vermiştim senden de çokça eksiler gelecek o halde
Hahahha kafa zehirSonucu konuşuruz inşallah. O zaman listeye de girmiş olurum belki(Hemen nasıl da çevirdim, hey maşallah bana.)
İyi geceler maşallah:))19000 adım oldumuyuyacağım, iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?