Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaaa nasıl sevindim bunu görünce Evdeyken daha aktiftim takımda, malesef işe başlama sonrası yetişemez oldum ama hep aklımdasınız ve hiç kopmadım takımdan Yarın sabah tartıyı çok merak ediyorum çok heyecanlıyım inşallah takıma girerim ve bir faydam dokunur

Şimdi benim bu haftada tutmazsa 3 haftadır hedef tutmuyor olacak. Bunun cezası neydi acaba ona göre yarın okula gelmeyeceğim ona göre kalkayım sabah yada sabaha kadar spor yapayım yatmazsam ödem olmaz. Bi cezamı bileyim de ona göre şey edeyim.

Canım çalışıyorsun illaki eskisi gibi olamaz ama yinede takiptesin menü spor devam ediyorsun

Cezası da seni korkutmaz ki , ekstra spor cezası var dibine kadar yapıyorsun zaten

Maşallah sanaa bu bence tamamen senin kendi kararlılığın ♥♥
Bak böyle deyince daha da hirslandim
Biliyorum sorun etmediğinizi ama zaman zaman karamsarlığa düşüp yakinabiliyoruz, bu anlarda birinin üzülmesini istemem
He ya tek gorumceyim beş kişilik gorumcelik yapmam lazım
Kız o zaman bi 69.5 at bana neyse parası emnis verir
Ya çok tatlısınama şeker orucundayım birsevgi kaç gün oldu, ne zaman bitiyor bizim oruçlarbayramdan haber ver hele
Artık eğitimler online ya,sana bı güzellik yapıp okulu getiririz eveben gece tuvalette yatmayı düşünüyorum, bı denesene

Bakalım artık yavrum benim
Bugün güncelleme yapacağım bekle azcik daha merak et hahaha

Ben de adem güneşi takip ediyorum.. ı yüzden hap yanımda yatırdım.. şimdi memeyi de onun dediği gibi bıraltırmaya çalışıyorum.. acaba işte diyorum benlm çocuğuma daha farklı mı yaklaşsam öyle ten teması hiç istemez.. yataklara sığmaz.. eline ayağına dokunmamı istemez yatarken

Bakalım artık yavrum benim

Bugün güncelleme yapacağım bekle azcik daha merak et hahaha
Catlatirim diyorsun he
Uyumadan yazsabah erkenciyim, 57'yi görene kadar çıkmayacak wc den
Çocuğun isteklerine göre şekillendirme olursun.ben aslında tam olarak neyden yakındığıni anlayamadım.Yani yanında mi olsun istiyorsun, odasında mi?2/aylık yazdın diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…