Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menülere yorum da yapıyoruz aslında ama kişi kendinde bitirmeli işi biraz da işi. Ben diğer gruplara baktım hep kilo vermişler bizde niye böyle ani artışlar oluyor valla benim de görünce moralim bozuldu sanki kendim kilo almış gibi hissettim

A aaa rekabet, en sevdiğim. Ama çiğ çiğ yersin cidden... İki haftadır baya hızlı bir giriş yaptım. Kesin haftaya azalır verdiğim kilo. O yüzden hedefi de düşük tuttum.

Markete gidicem biraz sonra kaptanım yoğurt brokoli keten tohumu alıp gelicem. Bugün öğlen çorba akşam da brokoli yapmayı düşünüyorum böyle bol yoğurtlu keten tohumlu
Öğlen mi,ne ogleniaçlık başına mı vurdu hatun
O değil de canım maşallah azmine hayranım, ben bu vakte bekleyemezdim, muthissin
Yapıyoruz da hani bireysel rekabet olunca bı ateslenir miyiz diye dedim, hatta sana da bugün kilo alan arkadaşı düşünmüş(içimden), kızı bir hafta da uyutmaz iğne ipliğe dondurursun
Hatta kaptanim şöyle de yapabiliriz iki kişi diğer iki kişilik gruplara karşı yarisirsa birbirini daha iyi mi gaza getirir bilemedim
A aaa rekabet, en sevdiğim. Ama çiğ çiğ yersin cidden... İki haftadır baya hızlı bir giriş yaptım. Kesin haftaya azalır verdiğim kilo. O yüzden hedefi de düşük tuttum.
Benim de durdu yani yavaş gidiyoramaç zaten kilo vermek, birbirini motive etmekherkes takım arkadaşını kendi de seçebilir, seni seçtim pikachuu diye

Öğlen mi,ne ogleniaçlık başına mı vurdu hatun
O değil de canım maşallah azmine hayranım, ben bu vakte bekleyemezdim, muthissin
Son zamanlarda alıştım başta zor geliyordu da şimdi 2 3 te kahvaltı ediyorum sanırım midem ufaldı 1 aya yakındır diyette olunca canım benim
Yapıyoruz da hani bireysel rekabet olunca bı ateslenir miyiz diye dedim, hatta sana da bugün kilo alan arkadaşı düşünmüş(içimden), kızı bir hafta da uyutmaz iğne ipliğe dondurursun
Valla ben çok disiplinliyim hele böyle diyet gruplarında kesin çıldırır ne demek kilo aldım ne diyorsun sen diyip liposuctiona falan götürürüm cuma tartıdan önce

Benim de durdu yani yavaş gidiyoramaç zaten kilo vermek, birbirini motive etmekherkes takım arkadaşını kendi de seçebilir, seni seçtim pikachuu diye
Ben o zaman kabız ortim 0zlem i seçerim en azından o da tuvaletini yapamıyor ben de yuvarlanır gideriz

Ya çok hoşsun yuvarlanin ve ya evet disiplinli olduğun için dedim kök soktirursun

Eğer böyle bir challenge varsa rakibim olmanı kabul ederim. Ayrıca iş başka arkadaşlık başka diyerek bambaşka bir pacman görebilirsin baştan söyleyeyim.

***5. Takım 678. Etap***

emnis(64,6/64,3/0,3/%0,46)
Cagrihilal1 (70,5/70,3/0,2/%0,28)
nrmyn(67,3/67,1/0,2/%0,30)
Calypso95(71,8/71,5/0,3/%0,42)
birsevgi(73,5/72,5/1/%1,36)
KuruPapatya (63,7) kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı.
balpamuk(66,1) bildirimde bulunmadı
Ceylansnn (68,3/ sabit. Baskül değişiminden kaynaklanan 1,5 kiloluk artış eklenmiştir
hanmeli (69,5/70/-0,5/-%0,72)
terliklikedi (107,8/109,8/-2/-%1,86)
Suskunhanim( 58,3/58/0,3/%0,51)
EceZ (60,8/60,3/0,5/%0,82)
ortabahar (56,9/ 56,3/0,6/%1,05)
pacman (68,3/66,9/1,4/%2,05) yeni üye baş.tarihi 25.05 baş kg 70,3 hedef kg 60
Tempus (74,6/74/0,6/%0,00) eski üye adı NzLi 516.etapta 74,6 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı
,yüzdesi 163 e bölündü, hedef kilo 65.

5.takim ortalaması:%0,311

Alt liste:
toplight (80,5/)646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(76,8/
Bluuee(66,3)654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü.
0zlem( 77,7/77/0,7/%0,90)562.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Fancynancy (87,6/87,2/0,4/%0,46)606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bugün yaşadığımı anlatayım da keyfimiz azıcık yerine gelsin. :) Her şeyi dolapta durup üstüme olmayan bir elbisemi denemek istememle başladı. Annem de yanımdaydı deneyeyim ama sıkar herhalde dedim. Bir denedim... Vallahi oldu, hem de çok güzel oldu. O heyecanla kıyafet denemekten nefret edip bunu yapmayı çok seven anneme her fırsatta kızan ben bütün dolabı denemeye başladım. Onunla yetinmedim, gittim annişin dolabındakileri de denedim. Annem 38-40 beden bir kadın, giydiğini de yakıştırır. Bi baktım çoğu oluyor. Ulan İstanbul dedim, sen mi büyüksün ben mi? Tabii bazılarında göbişim baya pörtledi. Ama mühim olan içlerine girebilmekti.

Bir sonraki hedefim diğer olmayanların içine girmek ve olanların da üzerimde daha güzel durmasını sağlamak. Takım 5'e teşekkürü bir borç bilirim efenim. Öpüldünüz.

Bende bugün tayt almaya gittim spor taytı salon için. Decathlona gittik uygun fiyatlılar var diye. Neyse girdik içeri 70 tl bandında buldum bir tane. Deneme kabinleri kapalıymış denetmediler. Bende gaza geldim XS bedeni aldım elime dedim bu olur bana. Eşim dedi emin misin pek olacak gibi durmuyor. Dedim sen karışma yukarı katta lcw waikiki var orda kabine girer denerim ama kesin oldu dedim.

Neyse aldık denemeden XS beden taytı çıktık yukarı LCW Waikiki'ye. Yalandan bir tane gömlek aldım kabine gittim çıkardım taytı poşetten bir giydim. Banu alkanın taytlı versiyonuna dönüştüm her yerimden yağlar pörtledi

Eşim de alay ediyor bozum bozum bozuldum. Geri gittik decathlona S bedenini aldık geldik eve. Şimdi poşetinde duruyor reglim bitmeden şişliğim inmeden giymicem bir banu alkan vakasını daha kaldıramaz bu bünye

Böyle böyle xs de olacağız, gerekirse xxs de. Kimse bizi durduramaz anlıyor musun?

Hahajajaja süpersinnnn

Ayyy kızlar ne güldüm valla keyfim yerine geldi herr ne kadar EceZ senin için trajedi olduysa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…