Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O çok kötü bir şey ya bende de çatlak mi var bilemiyorum ama bıçak batar gibi 3 gün ağrı çektim düne kadar dün geçti acısı tuvalete çıkmayınca 3 gündür
Kız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki
Ben de 169 170 geliyorum 65 hedefim

O çok kötü bir şey ya bende de çatlak mi var bilemiyorum ama bıçak batar gibi 3 gün ağrı çektim düne kadar dün geçti acısı tuvalete çıkmayınca 3 gündür
Tuvaletini yapıyorken her zaman mutlaka acı veriyorsa çatlak olabilir anal fissür olabilir basur olabilir ama mutlaka bir şey vardır. Ah ah neyse cümlemize Allah kolaylık versin işimiz zor

Olabilir ama sen beni sollarsın zaten..

Yok kız geçen hafta atıp tutuyordum bu hafta 1.5 kilo veririm diye 500 gram zor verdim açı açına

Regl dönemi duygusal ruh halleri filan derken her zaman istediğimiz gibi kilo veremiyoruz ne yazık ki :/
Canım şimdi menünü gördüm. Hiç birşey yememişsin.. Hiç bir yemeyince de vücut kendini korumaya alıyor ve kilo vermemiz engellenebiliyormus. Hem spor yapıyorsun kasların erir. Dikkat et kendine.

Canım şimdi menünü gördüm. Hiç birşey yememişsin.. Hiç bir yemeyince de vücut kendini korumaya alıyor ve kilo vermemiz engellenebiliyormus. Hem spor yapıyorsun kasların erir. Dikkat et kendine.
Kabızlıktan sonra dengeye oturtamadım ya protein alamıyorum kabız yapacak diye. Bugün yavaştan sebzelerle başladım canım ama haklısın miktarlarını arttıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…