- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.501
Benim hedefim 68 'di emnise baktım onun hedef 60 bende 65 yaptım hedefi şimdi sen 55 diyon olmaz ki böyleVücut yapısı ile alakalı herhalde ay bilemedim
Biz 65 ı tutturalimda bi gerisi allah kerimOneki ben 158 im 65 hedefim
Benim asıl hedef 52 53 ama spora da başladım ya belki 55te bırakırım. Ben iri duruyorum şuan baya eskiden zayıftım ne güzelBenim hedefim 68 'di emnise baktım onun hedef 60 bende 65 yaptım hedefi şimdi sen 55 diyon olmaz ki böyle
Gel 63 'de anlasalimVücut yapısı ile alakalı herhalde ay bilemedim
53 kurtarmaz 63 yapalım bence.Benim asıl hedef 52 53 ama spora da başladım ya belki 55te bırakırım. Ben iri duruyorum şuan baya eskiden zayıftım ne güzel
İyi de ben 60ım kilo mu alayım şimdi ya ahahshshsGel 63 'de anlasalim
İyi de ben 60ım kilo mu alayım şimdi ya ahahshshs
Bu carpilsr da neC Cagrihilal1 ,nrmyn , 0zlem 3 haftadır
@terliklikedi bildirimsiz,
@bluueebildirimsiz
Cherry Mom ceza kaptanımız ne uygun görürse
O çok kötü bir şey ya bende de çatlak mi var bilemiyorum ama bıçak batar gibi 3 gün ağrı çektim düne kadar dün geçti acısı tuvalete çıkmayınca 3 gündürBenim de kronik senelerdir çekiyorum bir de üstüne en ufak bir zorlamada dışarı çıkan basur ekle ikili kombo oluyor insanı hayattan soğutur.
Ben en son kabızlık ve basurdan 2 gün yattıktan sonra şimdi her sabah kefir içiyorum altınkılıçın kefiri var 7 lt mi ne 3-4 gün gidiyor o bana onu içmeye başladım. onunla çıktım dün tuvalete rahat yaptım. bu aralar bir de yumurtayı peyniri kestim kabız ediyor diye. Korkuyorum geri başlamaya. O tuvalette çektiğim acılar soğuk terler geliyor aklıma yiyemiyorum.
Ben de 169 170 geliyorum 65 hedefimKız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki
Hedeflerini tutturamayanlar canım
Bu carpilsr da ne
Ama kıl payı tutturamadım hedefi ..C Cagrihilal1 ,nrmyn , 0zlem 3 haftadır
@terliklikedi bildirimsiz,
@bluueebildirimsiz
Cherry Mom ceza kaptanımız ne uygun görürse
Tuvaletini yapıyorken her zaman mutlaka acı veriyorsa çatlak olabilir anal fissür olabilir basur olabilir ama mutlaka bir şey vardır. Ah ah neyse cümlemize Allah kolaylık versin işimiz zorO çok kötü bir şey ya bende de çatlak mi var bilemiyorum ama bıçak batar gibi 3 gün ağrı çektim düne kadar dün geçti acısı tuvalete çıkmayınca 3 gündür
Olabilir ama sen beni sollarsın zaten..Son zamanlarda alıştım başta zor geliyordu da şimdi 2 3 te kahvaltı ediyorum sanırım midem ufaldı 1 aya yakındır diyette olunca canım benim
Valla ben çok disiplinliyim hele böyle diyet gruplarında kesin çıldırır ne demek kilo aldım ne diyorsun sen diyip liposuctiona falan götürürüm cuma tartıdan önce
Ben o zaman kabız ortim0zlem i seçerim en azından o da tuvaletini yapamıyor ben de yuvarlanır gideriz
Yok kız geçen hafta atıp tutuyordum bu hafta 1.5 kilo veririm diye 500 gram zor verdim açı açınaOlabilir ama sen beni sollarsın zaten..
Canım şimdi menünü gördüm. Hiç birşey yememişsin..Yok kız geçen hafta atıp tutuyordum bu hafta 1.5 kilo veririm diye 500 gram zor verdim açı açına
Regl dönemi duygusal ruh halleri filan derken her zaman istediğimiz gibi kilo veremiyoruz ne yazık ki :/
Kabızlıktan sonra dengeye oturtamadım ya protein alamıyorum kabız yapacak diye. Bugün yavaştan sebzelerle başladım canım ama haklısın miktarlarını arttıracağımCanım şimdi menünü gördüm. Hiç birşey yememişsin..Hiç bir yemeyince de vücut kendini korumaya alıyor ve kilo vermemiz engellenebiliyormus. Hem spor yapıyorsun kasların erir. Dikkat et kendine.
En idealiO çok kötü bir şey ya bende de çatlak mi var bilemiyorum ama bıçak batar gibi 3 gün ağrı çektim düne kadar dün geçti acısı tuvalete çıkmayınca 3 gündür
Ben de 169 170 geliyorum 65 hedefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?