- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.481
Büyük rezillik valla bir daha 55e düşmeden S bedenleri ellemicem bileBöyle böyle xs de olacağız, gerekirse xxs de. Kimse bizi durduramaz anlıyor musun?
XS taytla decathlondan çıkarken arka fonda resmen mehter marşı çalıyordu.Ayyy kızlar ne güldüm valla keyfim yerine geldi herr ne kadar EceZ senin için trajedi olduysa da
Boyun kaçtı senin? Ah, 55 üzümlü kekim. 55'i gördüğüm gün hayatımın en mutlu günü olur herhalde. Kim bilir ne zaman?Büyük rezillik valla bir daha 55e düşmeden S bedenleri ellemicem bile
XS taytla decathlondan çıkarken arka fonda resmen mehter marşı çalıyordu.
Tayta sığmayınca LCW Waikiki'den dönerken de cenaze marşını duyar gibiydim
168 ama ortamlarda 170 diyorumBoyun kaçtı senin? Ah, 55 üzümlü kekim. 55'i gördüğüm gün hayatımın en mutlu günü olur herhalde. Kim bilir ne zaman?
Ben de 158 ama ortamlarda 160 diyorum. Aynıyız.168 ama ortamlarda 170 diyorum
Yok canım basenlerim belim göbeğim var. Yani kendimden memnun değilim eski kıyafetlerime giremiyorum 52 53 kilolardayken doldurdum dolabı şimdi hiçbirisi olmuyor.Ben de 158 ama ortamlarda 160 diyorum. Aynıyız.Yaa fiziğin baya iyidir senin. Burada herkes birbirinin hayali gerçi. O xs'ye gireceğine adım kadar eminim. O mehter marşı anısını hafızalardan silmelisin.
Ohoo yaparsın. Şimdi bir de spora başladın. En kötü Temmuz başı olur. Benim hedefim Eylül. Burada kalıcıyım.Yok canım basenlerim belim göbeğim var. Yani kendimden memnun değilim eski kıyafetlerime giremiyorum 52 53 kilolardayken doldurdum dolabı şimdi hiçbirisi olmuyor.
Haziran sonuna 2 haftadan fazla var bu sürede 3 kilo hedefim var inşallah yani. O zaman çok süpper olurdu
İyi sporlar, benim için de tepin.pacman balım ben hazırlanıyım yavaştan salona geçicem 2 saat tepineyim de kendime geleyim. Kendine cici bak.
İmmmmmC Cagrihilal1 ,nrmyn , 0zlem 3 haftadır
Maariftakvimi bildirimsiz,
B bluueebildirimsiz
Cherry Mom ceza kaptanımız ne uygun görürse
Yaaa aynısını ben de dün yaptımBugün yaşadığımı anlatayım da keyfimiz azıcık yerine gelsin. :) Her şeyi dolapta durup üstüme olmayan bir elbisemi denemek istememle başladı. Annem de yanımdaydı deneyeyim ama sıkar herhalde dedim. Bir denedim... Vallahi oldu, hem de çok güzel oldu. O heyecanla kıyafet denemekten nefret edip bunu yapmayı çok seven anneme her fırsatta kızan ben bütün dolabı denemeye başladım.Onunla yetinmedim, gittim annişin dolabındakileri de denedim. Annem 38-40 beden bir kadın, giydiğini de yakıştırır. Bi baktım çoğu oluyor. Ulan İstanbul dedim, sen mi büyüksün ben mi? Tabii bazılarında göbişim baya pörtledi. Ama mühim olan içlerine girebilmekti.
Bir sonraki hedefim diğer olmayanların içine girmek ve olanların da üzerimde daha güzel durmasını sağlamak. Takım 5'e teşekkürü bir borç bilirim efenim. Öpüldünüz.
Ben de bir miktar dans etmiş olabilirim. Resmen herkes aynı eylemde bulunmuş bugünYaaa aynısını ben de dün yaptımgiyecek hiç bişeyim kalmadı diye düşünürken, olmuyor diye kenara attıklarimin yarısı oldu öyle bir gaza geldim ki eşim işten geldiğinde dolabın karşısında dans ediyodum resmen
Kız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişkiYok canım basenlerim belim göbeğim var. Yani kendimden memnun değilim eski kıyafetlerime giremiyorum 52 53 kilolardayken doldurdum dolabı şimdi hiçbirisi olmuyor.
Haziran sonuna 2 haftadan fazla var bu sürede 3 kilo hedefim var inşallah yani. O zaman çok süpper olurdu
Oneki ben 158 im 65 hedefimKız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki
Vücut yapısı ile alakalı herhalde ay bilemedimKız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?