Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle böyle xs de olacağız, gerekirse xxs de. Kimse bizi durduramaz anlıyor musun?
Büyük rezillik valla bir daha 55e düşmeden S bedenleri ellemicem bile
Ayyy kızlar ne güldüm valla keyfim yerine geldi herr ne kadar EceZ senin için trajedi olduysa da
XS taytla decathlondan çıkarken arka fonda resmen mehter marşı çalıyordu.
Tayta sığmayınca LCW Waikiki'den dönerken de cenaze marşını duyar gibiydim

Boyun kaçtı senin? Ah, 55 üzümlü kekim. 55'i gördüğüm gün hayatımın en mutlu günü olur herhalde. Kim bilir ne zaman?

Ben de 158 ama ortamlarda 160 diyorum. Aynıyız. Yaa fiziğin baya iyidir senin. Burada herkes birbirinin hayali gerçi. O xs'ye gireceğine adım kadar eminim. O mehter marşı anısını hafızalardan silmelisin.
Yok canım basenlerim belim göbeğim var. Yani kendimden memnun değilim eski kıyafetlerime giremiyorum 52 53 kilolardayken doldurdum dolabı şimdi hiçbirisi olmuyor.

Haziran sonuna 2 haftadan fazla var bu sürede 3 kilo hedefim var inşallah yani. O zaman çok süpper olurdu

Ohoo yaparsın. Şimdi bir de spora başladın. En kötü Temmuz başı olur. Benim hedefim Eylül. Burada kalıcıyım.

Yaaa aynısını ben de dün yaptım giyecek hiç bişeyim kalmadı diye düşünürken, olmuyor diye kenara attıklarimin yarısı oldu öyle bir gaza geldim ki eşim işten geldiğinde dolabın karşısında dans ediyodum resmen

Ben de bir miktar dans etmiş olabilirim. Resmen herkes aynı eylemde bulunmuş bugün

Kız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…