- 23 Mart 2016
- 31.215
- 92.610
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.521
Herkes kendi kulvarında yarışıyor şekerim ne atacağız sen 5. Takımın demirbaşısınCherry Mom çim sen beni o alt listeden çıka r tatlım yaa,bunlar s,xxs,36 ,38 falan diyo .ben doya doya modadan giyinirim anca,tombullar gurubu falan varmı bi bakınıyım benn
Seni pisAdim yarışını unuttunuz yine demi
Bende oğlumla ateş dansı yaptım bugün ve üzgünüm bir dilim Maraş yarım yağlı sütten sade dondurma yedimBen de bir miktar dans etmiş olabilirim. Resmen herkes aynı eylemde bulunmuş bugün
Tatlım düzenledik sayılır white noise açtım iki gecedir kesintisiz 12 saat uyuyorCanım dışarı çıkarma imkanın var mı? Oynayıp görüldükten sonra bi duş aldır büyük ihtimalle uykuya geçme süresi kisalir
Beğeniler görecelidirKız sen 168 sin 55 kilo hedefin bende 168 im 65 hedefim bu nasıl bir çelişki
Hayırdır sen kaçıncı takıma çalışıyon53 kurtarmaz 63 yapalım bence.
Hahah seni çılgınOneki ben 158 im 65 hedefim
Çok kibarsınVücut yapısı ile alakalı herhalde ay bilemedim
Evet kız 60 mis büyük pot kırdımHayırdır sen kaçıncı takıma çalışıyon
Görece önemli değilde bu bedenden 55 çıkmazBeğeniler görecelidir
Yav çıkar neden çıkmasın ben ortaokulda 70 kiloydum ünide 49a düştüm imkansız diye hiçbir şey yok kiGörece önemli değilde bu bedenden 55 çıkmaz
He kendine gelEvet kız 60 mis büyük pot kırdım
Bende nedense kendime öyle bir set koydum bunu yapmamalıyızGörece önemli değilde bu bedenden 55 çıkmaz
Hiç sıkı değilim hemde canım. spor hocamda dedi 55 56 sana iyi olur ama senin sıkılaşman lazım etin gevşek dedi. Normalde benim boya göre kilom öyle abartı gelmiyor değil mi size ama işte öyle değil baya yanlardan çıkan basenler belden çıkan simitlerim var problem yani. Yoksa fit olsam manyak değilim tabi ki diyet yapmam evdeki giysilerim olsun yeter banaBen de 168 in hedef 66
Bence ecez sen sıkı değilsin yani kas kütlen nasıl? Bazenlm göbeğim vs var diyorsun.. ben senln kilonda olsam inan dal gibi kalırım..
Hedefe artılarla gidiyon amaBen de 168 in hedef 66
Bence ecez sen sıkı değilsin yani kas kütlen nasıl? Bazenlm göbeğim vs var diyorsun.. ben senln kilonda olsam inan dal gibi kalırım..
Spordan geldim duş aldım anca gelebildim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?