Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom çim sen beni o alt listeden çıka r tatlım yaa,bunlar s,xxs,36 ,38 falan diyo .ben doya doya modadan giyinirim anca,tombullar gurubu falan varmı bi bakınıyım benn
Herkes kendi kulvarında yarışıyor şekerim ne atacağız sen 5. Takımın demirbaşısın tabi bu iyi birşey mi bilemedim

Ben de bir miktar dans etmiş olabilirim. Resmen herkes aynı eylemde bulunmuş bugün
Bende oğlumla ateş dansı yaptım bugün ve üzgünüm bir dilim Maraş yarım yağlı sütten sade dondurma yedim
Ve bir taşla iki kuş hem şekersiz gitti birsevgi hemde if gittti C Cagrihilal1

Canım dışarı çıkarma imkanın var mı? Oynayıp görüldükten sonra bi duş aldır büyük ihtimalle uykuya geçme süresi kisalir
Tatlım düzenledik sayılır white noise açtım iki gecedir kesintisiz 12 saat uyuyor tabi bu gece nolur bilmem dün bir defa su içmek için kalktı o kadar
Öğlen uyur sonra kalktığında 2-3 gibi çıkarız biz sokağa akşam en geç 6 ya kadar hep sokak.. artık pislikten böyle mafolur maff. Ben öyle çok titiz bir anne değilim hiç engelmem onu o pis bu pis vs diye eller sürter düşer kalkar.. öyle artık leş gibi olur açıkçası eve gelince en az 15 dk banyoda küveti de o oyun oynar .. tek başına istemiyor beni ben kapıda bekliyorum .. orada iyice alıyor kirlerin bi de ben kese atarım öyle...

Düzeldik inşallah ya.. şimdi alıştı gece meme demiyor hiç su diyor.. suluk alocam şimdi beşiğine Bağlıca alıştırcam onu kalkınca hiç anlamadan kendi içer Miki? Hala beşiği yanım da ayırmadım..
Ama yalı dolunca 26 aylık gibi olunca öğlen kendi odasına alıştırmaya düşünüyorum.. sonra ufak ufak ona teklif ederim gece de yt hadi diye yatağına mini ışık kar vs takıcam cadır vs.. şu an da bile odasını çok seviyor zaten

Ben de 168 in hedef 66

Bence ecez sen sıkı değilsin yani kas kütlen nasıl? Bazenlm göbeğim vs var diyorsun.. ben senln kilonda olsam inan dal gibi kalırım..
Hiç sıkı değilim hemde canım. spor hocamda dedi 55 56 sana iyi olur ama senin sıkılaşman lazım etin gevşek dedi. Normalde benim boya göre kilom öyle abartı gelmiyor değil mi size ama işte öyle değil baya yanlardan çıkan basenler belden çıkan simitlerim var problem yani. Yoksa fit olsam manyak değilim tabi ki diyet yapmam evdeki giysilerim olsun yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…