Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen de Pazartesi eşlik et bize..

Yazık oldu kıza kaçamak günü de biskuviyle heba oldu. 29 gün oruç tutup 30. Gün sahura kalkmayı unutmuş gibi olmuş

Sen de Pazartesi eşlik et bize..
Olur canım ben zaten diyet yöntemi olarak un tuz şekerden uzak duruyorum yani şekersiz 21 gün yapmasam da aslında yapıyor gibiyim beni zorlamıyor yani. Bir tek işte kaç gündür markette nestle nesfit bar çarpıyor gözüme şeker var diye yiyemedim bir türlü lanet girsin gece rüyalarımda nesfir bar önden koşuyor ben arkadan artık

Canım aç geziyorsun zaten ye bir tane bisey olmaz.
Ben de sizi yemeye teşvik eder gibi oldum ama sevdiğin şeylerden uzun süre mahrum kaldığında bir süre sonra patlak veriyor yoldan tamamen çıkıyorsun. Hep bu örnekler mevcut zaten..

Yemek sorun değil aslında bu aralar iştahım çok yok ama bu spor ağrıları beni bitirdi dün geceden beri. Omuz istemediğim halde omuz çalıştırdı hoca şimdi sol omuzu havaya bile kaldıramıyorum bengay filan sürdüm gevşesin diye çok fenayım. Walking dead zombileri gibi yürüyorum evin içinde sendeleye sendeleye

Reglimin de 3. günü sabır ediyorum salı günü tartıda güzel sonuç alacağım inşallah

Bu arada 0zlem özlemcim kefir içiyorum demiştim sabahları ve 2 gün önce tuvalete çıkmış olmama rağmen bugün yine geldi. 1 haftadır falan tüketiyorum sabahları kefiri bağırsakları gerçekten harekete geçiriyor 1 haftada bile. Sende 1 litre alıp marketten günlük öğünlerine dahil edebilirsin özellikle sabah aç karnına hem uyandırıyor hem de bağırsakları hızlandırıyor baya

Canım evde yoğurt yapıyorum kefir alınca yoğurt yenmiyor kalıyor. O yüzden çok nadir kefir alıyorum.Ama bende yanlış hatırlamıyorsam salı günü çıktım bir daha çıkmadım. Form çayı bile etki etmiyor. Sabah uyanınca aç karnına ve akşam uyumadan önce yoğurt,pulbiber, zencefil, zerdacal koyup yemeyi düşünüyordum ama hep ihmal ettim.
Bide ben genelde öğün atlamıyorum yiyorum yani senin menünün 2-3 katı yiyorumdur. Düşün yani halimi hepsi icimde kalıyor.
Neyse bugün alayım bir kefir sabah uyaninca kahve yerine aç karnına kefir içeyim..

Benim az yeme sebebim de o zaten yiyorum yiyorum içimde kalıyor çıkmıyor ki. Vallahi billahi omlet peynir yemeye hasret kaldım yok tıkanıyorum onları yiyince gerisi basur kan revan onun düşüncesi ile yedirmiyor insana. Tuvaletten korkar olduk Allah güç versin işimiz zor

0zlem bu arada kahvede bağırsaktaki suyu çektiği için dışkının katılaşmasına neden oluyormuş bende bayılıyorum kahveye ama içmiyorum bu aralar bir tek spora gitmeden önce çeyrek fincan yoğun bir kahve yapıp onu içiyorum.

Yani bir laf vardır ayıp olacak ama söyleyeceğim g--üyle derdi olanın dünya malında gözü olmaz derler gerçekten öyle

Sabah ac karnına türk kahvesi icip spor yapınca bağırsaklara anında etkili oluyordu bende. Ama artık onun da etkisi olmuyor..

yok ya ben azla kalmıyorum ya hep ya hiç işliyo beyin kaç defa denedim bu yicem bi daha yemicem diye hep yemeye devam ettim ne pis nefsim varmış.. o yüzden 5 6 gündür çok sıkı tutuyorum şimdi börek yersem gider üzerine karpuz patlatır tatlıyla sonlandırırım o yüzden yapmak istemiyorum hiç yememek daha kolay geliyo bana az yemek çok zor oluyor yapamıyorum..

Sabah ac karnına türk kahvesi icip spor yapınca bağırsaklara anında etkili oluyordu bende. Ama artık onun da etkisi olmuyor..
Bende ne zaman sütle yapılan nescafe 3ü bir arada içsem 1 saat içinde tuvalete çıkardım mutlaka. Artık bu da bende etki göstermiyor. Metabolizma bazı şeylere direnç kazanıyor artık sanırım tam bilmiyorum. Neyse işte ben geçici çözümü kefirde buldum en azından içimdekileri atabiliyorum. Tabi hayatımın sonuna kadar her gün sabah kefir içemicem bir şekilde rayına oturtucam beslenme düzenimi.

Ulan arkadaş bir gün bulgur yesek ertesi gün +1 çıkıyoruz bu nasıl bünyeymiş ya
İkinci el alan varsa satayım
Ben de dün yemek zorunda kalınca(sofradaki en masum kisirdi ama bı kaşık kısır üç kaşık salata koydum hep tabağıma) bugün tartilmadimhatta tartıyı kaldırıp pazartesi tartilacagim
Olup bitenler için üzülme,yapacak bir şey yok, yine başlarsın
Kızlar kızlar @Ceylansnn la hemşeri çıktık hatta komşu çıktık bir zamanlar aynı mahallede oturmuşuz. Dünyanın küçük olduğunu bir kez daha ispatladık. Artık kimse kimseyi takip etmez
Biz de Mehfam ile ortak bir sürü tanıdık cikti

Şu an yoldayım. Eve gidiyoruz. Pazartesi başlayalım ya İsveç mi başlasam acaba diye düşünüyorum.

Öyle de Hilal’cim şehirde hayat belli. 4 duvar arasında büyüyen çocuklardan ne bekliyorsun. Aıkılıp bunalıyorlar. Dışarı çıkarsakta ortam hep sınırlı. Tabii ki insan üzülüyor ve elimden geleni tabii ki yapıyorum çocuğum için. Bir de bizden önceki nesil gibi otoriter anneler değiliz bence. Dediğin gibi yüzümüzün yumuşaklığı da etkiliyor muhakkak ama ne yapayım yani sözle uslanmıyor diye şiddete mi başvurayım. Dur-sus anlamıyor. Hadi odana git ağlaman bitince gel lütfen diyorum artık. Daha küçükken hiç anlamıyordu en azından artık bunu yapabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…