- 23 Mart 2016
- 31.222
- 92.618
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.701
O konuda bende aynen senin gibiyim canımyok ya ben azla kalmıyorum ya hep ya hiç işliyo beyinkaç defa denedim bu yicem bi daha yemicem diye hep yemeye devam ettim ne pis nefsim varmış.. o yüzden 5 6 gündür çok sıkı tutuyorum şimdi börek yersem gider üzerine karpuz patlatır tatlıyla sonlandırırım o yüzden yapmak istemiyorum hiç yememek daha kolay geliyo bana az yemek çok zor oluyor yapamıyorum..
Yok valla ne yaparsak yapalım o yine kendi istediğini yaptırıyorAraya farklı kişiler girince her çocuğun huyu değişiyor canım emreye özel değil. Bizim hiç öyle sorunumuz olmadi aileler uzakta oğlumda biraz asosyal sağolsun kimseye yaklaşmıyor. Baba figurude pek yok bizde o yüzden kendi kurallarım geçiyor. Baba kural koyma konusunda değil yikma konusunda çok iyi o bile çocuğu değiştiriyor. Biraz katı ve kuralcı olmak gerekiyor. Virüs çıkana kadar çocuk terapistine gidiyorduk bizde geçince yine devam edeceğiz. Başka çocuklarla kıyaslama bende yapıyorum arada iyice sınır oluyor insan onlarda bizler gibi herkesin karakteri yapısı farklı. Biz çocukken çok saftık. Ama bizim çocuklarımız akıllı bi kişilik oluşturuyorlar bizler gibi değiştirmesi yoğurmadı şekillendirmesi zor oluyor. Normal yani gün sayma ne zaman geçecek diye büyüyecek o çocuk büyüdükçe değişecekler bende bunu umut ediyorum artık. Yapacak başka da bişey yok.
Anaaaa akrabam faln var mı burdaKızlar kızlar @Ceylansnn la hemşeri çıktık hatta komşu çıktık bir zamanlar aynı mahallede oturmuşuz. Dünyanın küçük olduğunu bir kez daha ispatladık. Artık kimse kimseyi takip etmez
aynen hiç yememek daha çok güç veriyor motive ediyorO konuda bende aynen senin gibiyim canım
Annemler illa bir tadına bak diyorlar ya diyorum bakar tadını alırsam devamını yemek isteyeceğim bırakın beni
D vitaminler b12 de çok düşük bendeİyi sevindim o halde canım
Bugünlerde çok mu yoruluyorsun acaba yoksaa bir vitamin değerin faln mı düştü devamlı uyku duyuyorum senden
Sende kapalıydın sanırım bizlerin d vitaminine açık arkadaşlardan daha çok ihtiyacımız var kol bacak kapalı olunca vitaminsiz kalıyoruz acaba öyle birşey olabilir mi
Allah gönlüne göre versin canım ama cidden sen 10 aylık bebekle 2.yi düşünüyorsan henüz çekmemişsin olarak algılıyorumCherry Mom @balpamuk
benim oğlum şu an 10 aylık olacak doktorun izin verdiği ilk fırsatta 2. ciyi istiyorum sırf bubtarz problemleri çevremde çok gördüğüm için.. çocuk çocukla büyür taraftarıyım.. tek başına büyüyenler genelde problemli oluyor gibi geliyor bana.. tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilirler..
bir de çocuklara sendromlu gözüyle bakmayı doğru bulmuyorum.. muhakkak iletişim bozukluğunun bir sebebi vardır öyle düşünüyorum
Kuzum sağlık bu tadını ne falan ne yapacaksın çocuklara bile zehir gibi şurupları iciriyoruz. Sağlığın için tadını falan bi tarafa bırakıp kullan benceD vitaminler b12 de çok düşük bende
D vitamini damla tadı cok kotu diye kullanmadım b12 de değerler cok kotu olunca doktor tablet yerine iğne öğrendi bende iğne yatıramıyorum ikisinide yapmadim öyle olunca
Bide kovid dönemindeki sakinliğe alışmışım bi anda yogunluk bastırınca cok etkiledi sanirim suan sağ sizin acayip ayırıyor ağrısından uyuyamıyorum resmen cok kotu ya
d Vitaminin tadından ne olacak yahu kokusuz tatsız birşey niye içilmesin tatlım ihtiyacın varsa iç alışırsınD vitaminler b12 de çok düşük bende
D vitamini damla tadı cok kotu diye kullanmadım b12 de değerler cok kotu olunca doktor tablet yerine iğne öğrendi bende iğne yatıramıyorum ikisinide yapmadim öyle olunca
Bide kovid dönemindeki sakinliğe alışmışım bi anda yogunluk bastırınca cok etkiledi sanirim suan sağ sizin acayip ayırıyor ağrısından uyuyamıyorum resmen cok kotu ya
Ay demi o kan ilaçları üfffff yazık vallaKuzum sağlık bu tadını ne falan ne yapacaksın çocuklara bile zehir gibi şurupları iciriyoruz. Sağlığın için tadını falan bi tarafa bırakıp kullan bence
Yaa saydım da genelde 4. olmuşum.Selam ekibin cuma 1. Si
Valla evet bugün çocuk mevzusu döndü konuyu ben açtım ama sonra okuyacak bile gücüm yoktu yine zor bir gün oldubir yandan da Ankara'da ki eşimin gıcıklığıııı eklenince katmerlendi amannnn hep sıkıcı hep sıkıcı hayat böyle akıp gidiyor çok acı
Aynen canım bende çok istedim seni 3.ilan edeyim diye ama kısmet yine olurYaa saydım da genelde 4. olmuşum.Biraz üzüldüm ama olsun. Bugün Ankara’da havalar da kötüydü. Benim de enerjim düşük.
İnşallah oluyordur canım biz iyi niyetimizle indirdik artıkBecerebildin he bravo uygulamanın 2.bir uygulamaya ihtiyaç duyması sıkıcıacaba cidden yardıma faydası oluyor mudur ona göre tekrar deneeyeyim indirmeyi
Bizim de ufaktam başlıyor inat vs ama ben öyle düşünmüyorum kendi kararında karalı olması kendi istediğini yapma konusunda ki kararlılığı benlm hoşuma gidiyor o yüzden çoğunlukla yap diyorum.. çok basit bugün motor oyuncağına ayakla çıktı belli yani teker dönecek ve düşücekYok valla ne yaparsak yapalım o yine kendi istediğini yaptırıyorçocuğa böyle esir olmakta canımı sıkıyor .
Kıızarımda sertte yaparım öyle aman ağlatmayayım hiç deemem ağlasın derim ama bir türlü inat huyunu azıcıkta olsa yumuşatamadım .
Herşeyin bir savaş halinde olması beni yoruyor giydirirken savaş soyarken savaş WC savaş yemek uyku hepsihani.diyorum 1 şeyde arada kolay olsa devamlı oyunla kandırmacayla iknayla bazen kızmayla of of
Teşekkür ederim hepinize destek oldunuz
Hanımmm hanımmmm cidden 5 tane içli köfte mi yedin
seninki seni gerçekten çok yormuş ve yormaya da devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun yaa anlattıkların gerçekten zor.. benimki sakin hamd olsun inşAllah böyle devam eder kardeş kardeşAllah gönlüne göre versin canım ama cidden sen 10 aylık bebekle 2.yi düşünüyorsan henüz çekmemişsin olarak algılıyorumçünkü o aylarda oğlum emerken beni ısırdıgı için öyle böyle değil kopardı göğüs ucum 2 3 kişi çekiştirir alırdı göğsümden yinede yatakları tekmeleye tekmeleye ağlayarak emzirirdim o süreçlerde hiç bir insan 2.cocugu dort gözle isteyemezdi ondan diyorum eğer sen böyle çok istiyorsan mevcut bebeğinin ılımlı huyundandır inan maşallah diyelim hep öyle gitsin inşallah
Gece tam 20 ve üstü uyanırdı not tutardım doktor için sayıları nettir yani.. sabah olsun artık yat kalk yat kalk yapmaktan usandım diye ağlardım
Bu durumda da inan kimse 2.cocık kardeş mardeş görmezdi
Mesela sen diyorsunya bebek arabasıyla alır gezerim o bizde sadece 9 aya kadar oldu 9 ay 17 günlük yürümeye başladı ve araba bitti... Zaten içinde durmuyorduda o kemerlerden yola atma isteğiyle yiyordu kendini halbuki otursaydı bende şöyle senin gibi bir hava alsaydım ama hiç olmadı öncesinde aktif çalışıyordum zaten hiç oğlumu arabada gezdirremedim
Özetle belki kardeş evet faydalı ama bende 2.cocugu büyütecek fiziki ve psikolojik güç kalmadı o yüzden tırım tırım kaçıyorum
Teşekkür ederimseninki seni gerçekten çok yormuş ve yormaya da devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun yaa anlattıkların gerçekten zor.. benimki sakin hamd olsun inşAllah böyle devam eder kardeş kardeş
çocuktan çocuğa fark ediyor işte senin durumunda kimse 2.yi isteyemez
Allah nasip ederse diğer çocukların upuslu olsun inşAllah.. çokça aminnTeşekkür ederimSorma canım ah birde hep derdim 3 çocuk diye hayatttan soğıudum ömür törpüm neyseki uyurken melek gibiler
Allah nasip ederse diğer çocukların upuslu olsun inşAllah.. çokça aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?