Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O konuda bende aynen senin gibiyim canım
Annemler illa bir tadına bak diyorlar ya diyorum bakar tadını alırsam devamını yemek isteyeceğim bırakın beni

Yok valla ne yaparsak yapalım o yine kendi istediğini yaptırıyor çocuğa böyle esir olmakta canımı sıkıyor .
Kıızarımda sertte yaparım öyle aman ağlatmayayım hiç deemem ağlasın derim ama bir türlü inat huyunu azıcıkta olsa yumuşatamadım .
Herşeyin bir savaş halinde olması beni yoruyor giydirirken savaş soyarken savaş WC savaş yemek uyku hepsi hani.diyorum 1 şeyde arada kolay olsa devamlı oyunla kandırmacayla iknayla bazen kızmayla of of
Teşekkür ederim hepinize destek oldunuz

D vitaminler b12 de çok düşük bende
D vitamini damla tadı cok kotu diye kullanmadım b12 de değerler cok kotu olunca doktor tablet yerine iğne öğrendi bende iğne yatıramıyorum ikisinide yapmadim öyle olunca

Bide kovid dönemindeki sakinliğe alışmışım bi anda yogunluk bastırınca cok etkiledi sanirim suan sağ sizin acayip ayırıyor ağrısından uyuyamıyorum resmen cok kotu ya

Allah gönlüne göre versin canım ama cidden sen 10 aylık bebekle 2.yi düşünüyorsan henüz çekmemişsin olarak algılıyorum çünkü o aylarda oğlum emerken beni ısırdıgı için öyle böyle değil kopardı göğüs ucum 2 3 kişi çekiştirir alırdı göğsümden yinede yatakları tekmeleye tekmeleye ağlayarak emzirirdim o süreçlerde hiç bir insan 2.cocugu dort gözle isteyemezdi ondan diyorum eğer sen böyle çok istiyorsan mevcut bebeğinin ılımlı huyundandır inan maşallah diyelim hep öyle gitsin inşallah
Gece tam 20 ve üstü uyanırdı not tutardım doktor için sayıları nettir yani.. sabah olsun artık yat kalk yat kalk yapmaktan usandım diye ağlardım
Bu durumda da inan kimse 2.cocık kardeş mardeş görmezdi
Mesela sen diyorsunya bebek arabasıyla alır gezerim o bizde sadece 9 aya kadar oldu 9 ay 17 günlük yürümeye başladı ve araba bitti... Zaten içinde durmuyorduda o kemerlerden yola atma isteğiyle yiyordu kendini halbuki otursaydı bende şöyle senin gibi bir hava alsaydım ama hiç olmadı öncesinde aktif çalışıyordum zaten hiç oğlumu arabada gezdirremedim
Özetle belki kardeş evet faydalı ama bende 2.cocugu büyütecek fiziki ve psikolojik güç kalmadı o yüzden tırım tırım kaçıyorum

Kuzum sağlık bu tadını ne falan ne yapacaksın çocuklara bile zehir gibi şurupları iciriyoruz. Sağlığın için tadını falan bi tarafa bırakıp kullan bence

d Vitaminin tadından ne olacak yahu kokusuz tatsız birşey niye içilmesin tatlım ihtiyacın varsa iç alışırsın
Yeşil çaylar içinde öyle diyorsun mesela ama zayıflamada çok çok etkili bir şekilde içebileceğin bir ödem atıcı bulmalısın bence bizde lahana suyuna bayılmıyoruz ki zorla işe yarayacak diye içiyoruz ya birde sirke Allah'ım burnumu sıkıp içiyordum o kadar kötü geliyordu ama içtim bir dönem sende zorla azıcık kendini heleki ilaçta hiç içmemezlik yapma canım

Yaa saydım da genelde 4. olmuşum. Biraz üzüldüm ama olsun. Bugün Ankara’da havalar da kötüydü. Benim de enerjim düşük.

Becerebildin he bravo uygulamanın 2.bir uygulamaya ihtiyaç duyması sıkıcı acaba cidden yardıma faydası oluyor mudur ona göre tekrar deneeyeyim indirmeyi
İnşallah oluyordur canım biz iyi niyetimizle indirdik artık gerisi Allah kerim ben de de başta çalışması telefonu kapat aç yaptım aynı zamma da google fiti de aktif hale getirip onu da aç kapa yaptım

Bizim de ufaktam başlıyor inat vs ama ben öyle düşünmüyorum kendi kararında karalı olması kendi istediğini yapma konusunda ki kararlılığı benlm hoşuma gidiyor o yüzden çoğunlukla yap diyorum.. çok basit bugün motor oyuncağına ayakla çıktı belli yani teker dönecek ve düşücek hiç uyarması bile etrafa baktım nereye kafa göz girebiliröööyle sivri bir şey de yok.. düşsün dedim içimden öğrensin dçbie daha kine daha dengeli bner öyle de oldu düştğ hiç oralı olmadım
Bu şey masa köşeleri vs vs her şey için geçerli artık hiç bir yere parmağını kıstırmıyır kafayı da. Çarpmıyor çarpan çarpan öğrendi

Bi de hani ne kadar inat edebiliriz ki.. onları asla yenemeyiz hem biraz olsun da çocuklarımızı tanıyoruz her zaman içimden diyorum ben mesala yine şimdi blendır açıçam yüzde yüzz o yapmak isteyecek.. o zaman diyorum içimden bari sopusun çorba vs neyse olursa sıörarsa yanmaz en azından.. o an ona olmaz cıs vs demekten iyidir.. ya da çamaşır asma konusu.. ille o asacaktır ben de yaptım koltuk kenarlarına ip verdim ona mendil as dedim bütün gün astı

Hani mesala senln oğlan ille de sokak diyorsa 6 da .. biz de 6 da kalkıyorum ben hemen şimdi namaz kılıp yatıcam yoksa zaten kafayı toplayamam daha erken yatmak lazım.. o sokak demeden sen de bir kaç gün çıkın sokağa valla 6 da mis gibi o sokak kuşlar cıvıl cıvıl biz de balkon da oyun oyanrız o saatte de kıyafet konusun da geceden koy yanına ona anlat sçbakalım sabah kalkınca emre bunları gitsin anne de bunu gitsin sonra sokaaaak vs gibi nasıl olur ? Az da olsa belki inadı kırılır birde sen de heyecanlı ol onun gibi zıpla hopla hadi hemen çıkalım kuşlar ne güzel ötüyor şimdi kimse parkda yoktur hadi beraber kayalık hadi kooooşşşşş vs diye eğlen

Son düzenleme:
seninki seni gerçekten çok yormuş ve yormaya da devam ediyor sanırım Allah yardımcın olsun yaa anlattıkların gerçekten zor.. benimki sakin hamd olsun inşAllah böyle devam eder kardeş kardeş

çocuktan çocuğa fark ediyor işte senin durumunda kimse 2.yi isteyemez

Teşekkür ederimSorma canım ah birde hep derdim 3 çocuk diye hayatttan soğıudum ömür törpüm neyseki uyurken melek gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…