- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.721
hmm o halde Allah gönlüne göre versin canımAllah isteyenlere versin inşallah ben kapattım defteri eşimde kapattı ikimizde öyle uzağız o benden uzak yinede Allah bilir tabi ♥
Bunun diyet iyi ha işe yararsa bizde yapalımHanımmm hanımmmm cidden 5 tane içli köfte mi yedinhaşlama ve minnacıktı değil mi
Bu aralar menüleride ufak kaçamalar görüyorm mısır iki gündür var baya kalorili o dikkat et canım
Birde sigara böreği gördümaman dikkat
hmm o halde Allah gönlüne göre versin canım
grubu çok sıkmayayım çocuk muhabbetiyle
yarın sabah bol eksilerle uyan 5. takımherkese hayırlı geceler ♥
OnuBunun diyet iyi ha işe yararsa bizde yapalım
nasip inşallah canımTm cnm. Daha gelmeyiz oralara biz. Nasip inşallah
Ya burası da bulanikti,beni de bulandirdiYaa saydım da genelde 4. olmuşum.Biraz üzüldüm ama olsun. Bugün Ankara’da havalar da kötüydü. Benim de enerjim düşük.
Yumurtadan küçüktüHanımmm hanımmmm cidden 5 tane içli köfte mi yedinhaşlama ve minnacıktı değil mi
Bu aralar menüleride ufak kaçamaklar görüyorm mısır iki gündür var baya kalorili o dikkat et canım
Birde sigara böreği gördümaman dikkat
Vidyolari yonlendirici olabilir ben cok ozet gectimTakibe alıyorum canım ama hiç ev sıkıntım yokçytle takıntı da yok evden hergğn bir şey çıkar benim
İnşallah bir gün.Aynen canım bende çok istedim seni 3.ilan edeyim diye ama kısmet yine olur
Ben kahve içince uykum kaçıyor da... Depresyon modunda uyanık olsam ne yazarnasip inşallah canım
Ya burası da bulanikti,beni de bulandirdisabah biraz okuyup yattım, öğlen tekrar yattım
Işte bu ve bunun gibi şeyler..o nar cicei pantolnu aldigin yil ne olmustu? Aslinda tuttuun oantolon degil o pantolanla birlikte duygular..o yillarda yasadigin duygulara goz atmak..olanla olmayanla helalleşmek..vidyolarinin en ozet hali bu .Bende var ya biriktirme aslında cok atiyorum ama yine de atsan bi dünya şey çıkar özellikle de çocuğa ait şeyler. Hep bi yerde lazım olur kafasıyla bakıyorum. 6 yıl önce bi nar çiçeği 42 beden pantolon almıştım hala dolapta duruyor geçen gün denedim oldu ama böyle tam rahat değil bi de düşük bel almışım hangi akılla aldıysam modası geçmiş çıkardım ben bunu atayim dedim ama yine dolaba astım
Sütlü kahve içtim ama bana mısın demediBen kahve içince uykum kaçıyor da... Depresyon modunda uyanık olsam ne yazar
Süt, kahveyi nötrledi belki de.Sütlü kahve içtim ama bana mısın demedi
Kız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsaYazık oldu kıza kaçamak günü de biskuviyle heba oldu. 29 gün oruç tutup 30. Gün sahura kalkmayı unutmuş gibi olmuş
En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayimBen de dün yemek zorunda kalınca(sofradaki en masum kisirdi ama bı kaşık kısır üç kaşık salata koydum hep tabağıma) bugün tartilmadim hatta tartıyı kaldırıp pazartesi tartilacagim
Olup bitenler için üzülme,yapacak bir şey yok, yine başlarsın
Biz de @reyyanK ileortak bir sürü tanıdık cikti
tutunup kaldigin birhal kisi durum olabilir ne ki bilincli aklin o kadsr cok unhtnak isemistir ki sonunda beyin buna bor cozum bulur ve bilincaltina iter..kisi surekli hatirlar da bilincli zihin farkedemez bile..gundemine bunu getirmemek için de surekli briseyler cikartirsin sirf o şey herneyse onu birakmamak için diyor meltem ben onun okuruyum sadece..ha okur demisken durum ve hal okumaktan bahseder hep..mesela vucuttaki benler, dudak kurulugu, veya is yerinde orda burda hep haksizliga ugramak vb. Tekrarli dongusel durumlarin bir "oku"ma vesilesi ve işareti oldugundan bahseder.. derin isminde bir romani var..harika bir kitap..tavsiye ederim..derin isminde bir mimarin kendine yolculugu ve yuzlesmeleri ile alakali..Takibe alıyorum canım ama hiç ev sıkıntım yokçytle takıntı da yok evden hergğn bir şey çıkar benim
Pantolonu mahsus küçük beden almıştım onun etkisiyle zayıflarım diye. Ama o yıl çok stresli ve çok kötü geçiyordu. Bütün felaketler üst üste gelmiş gibiydi benim için 2020 'den bile daha kötüydü.Işte bu ve bunun gibi şeyler..o nar cicei pantolnu aldigin yil ne olmustu? Aslinda tuttuun oantolon degil o pantolanla birlikte duygular..o yillarda yasadigin duygulara goz atmak..olanla olmayanla helalleşmek..vidyolarinin en ozet hali bu .
Ya 2 vidyosu var onu muhakkak izlemelisin..ozellikle cocuga ait biriktirdiklerin sana ne anlatiyor bi bakarsin..
Hatta vidyolarin ismi
Biriktirdiklerin sana ne anlatiyor 1 ve 2
Yolları açık olsun. Böyle ayrılıklar beni çok etkiler. O yüzden böyle tayinci arkadaşlar hiç istemiyorum sonrası çok kötü oluyor. Ama tabi kısa sürede atlatıyorsun öyle devam etmiyor yeni insanlar tanıyıp hayatına devam ediyorsun. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin ama geçecek.İyi geceler kızlar ♥
Bugün pek giremedim, buradaki arkadaşlarımızın tayini çıktı. Gidiyorlar yarın sabah. O yüzden bugün son kez vakit geçirdikbiraz hüzünlüyüm.
Öyle tabi... Ne yapalım biz de gidicez zamanı geldiğindeYolları açık olsun. Böyle ayrılıklar beni çok etkiler. O yüzden böyle tayinci arkadaşlar hiç istemiyorum sonrası çok kötü oluyor. Ama tabi kısa sürede atlatıyorsun öyle devam etmiyor yeni insanlar tanıyıp hayatına devam ediyorsun. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin ama geçecek.
Bakayım cnaım ilgimi çektitutunup kaldigin birhal kisi durum olabilir ne ki bilincli aklin o kadsr cok unhtnak isemistir ki sonunda beyin buna bor cozum bulur ve bilincaltina iter..kisi surekli hatirlar da bilincli zihin farkedemez bile..gundemine bunu getirmemek için de surekli briseyler cikartirsin sirf o şey herneyse onu birakmamak için diyor meltem ben onun okuruyum sadece..ha okur demisken durum ve hal okumaktan bahseder hep..mesela vucuttaki benler, dudak kurulugu, veya is yerinde orda burda hep haksizliga ugramak vb. Tekrarli dongusel durumlarin bir "oku"ma vesilesi ve işareti oldugundan bahseder.. derin isminde bir romani var..harika bir kitap..tavsiye ederim..derin isminde bir mimarin kendine yolculugu ve yuzlesmeleri ile alakali..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?