Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah isteyenlere versin inşallah ben kapattım defteri eşimde kapattı ikimizde öyle uzağız o benden uzak yinede Allah bilir tabi ♥
hmm o halde Allah gönlüne göre versin canım

grubu çok sıkmayayım çocuk muhabbetiyle

yarın sabah bol eksilerle uyan 5. takım herkese hayırlı geceler ♥

Bunun diyet iyi ha işe yararsa bizde yapalım

Yumurtadan küçüktüve haşlamaydi tabi ki ben kizartmasindansa haşlamasını daha çok severim zaten
Bugün canım çok sıkkındi,sürekli yemek yemek istedim hatta akşama da börülce pisirmistim ama börülce yesem kaçamak yapma ihtimalim yüksekti,ben de kalori sınırını asmadan nefsimi hoş etmiş oldum.
Mısırı da üstüne bir sürü su içip wc problemini çözmek için yedimama yerken zevkliydi tabi
Bb ugun dayanamadım tartıldım ama dunki kisira rağmen sabittim bugün yürüyüşe çıkamadım, yarın çıkarsam sabit ya da ekşi olurum pazartesiye

Kizlar kalorisi düşük olup da böyle saatlerce yiyebilecegim ne var sürekli yemek istiyorum ama iki öğün yaptım yine de4.30 da bıraktım yemeyi, acım aç

Işte bu ve bunun gibi şeyler..o nar cicei pantolnu aldigin yil ne olmustu? Aslinda tuttuun oantolon degil o pantolanla birlikte duygular..o yillarda yasadigin duygulara goz atmak..olanla olmayanla helalleşmek..vidyolarinin en ozet hali bu .
Ya 2 vidyosu var onu muhakkak izlemelisin..ozellikle cocuga ait biriktirdiklerin sana ne anlatiyor bi bakarsin..
Hatta vidyolarin ismi
Biriktirdiklerin sana ne anlatiyor 1 ve 2

Yazık oldu kıza kaçamak günü de biskuviyle heba oldu. 29 gün oruç tutup 30. Gün sahura kalkmayı unutmuş gibi olmuş
Kız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsa
En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayim

İyi geceler kızlar
Bugün pek giremedim, buradaki arkadaşlarımızın tayini çıktı. Gidiyorlar yarın sabah. O yüzden bugün son kez vakit geçirdik biraz hüzünlüyüm.

Takibe alıyorum canım ama hiç ev sıkıntım yok çytle takıntı da yok evden hergğn bir şey çıkar benim
tutunup kaldigin birhal kisi durum olabilir ne ki bilincli aklin o kadsr cok unhtnak isemistir ki sonunda beyin buna bor cozum bulur ve bilincaltina iter..kisi surekli hatirlar da bilincli zihin farkedemez bile..gundemine bunu getirmemek için de surekli briseyler cikartirsin sirf o şey herneyse onu birakmamak için diyor meltem ben onun okuruyum sadece..ha okur demisken durum ve hal okumaktan bahseder hep..mesela vucuttaki benler, dudak kurulugu, veya is yerinde orda burda hep haksizliga ugramak vb. Tekrarli dongusel durumlarin bir "oku"ma vesilesi ve işareti oldugundan bahseder.. derin isminde bir romani var..harika bir kitap..tavsiye ederim..derin isminde bir mimarin kendine yolculugu ve yuzlesmeleri ile alakali..

Pantolonu mahsus küçük beden almıştım onun etkisiyle zayıflarım diye. Ama o yıl çok stresli ve çok kötü geçiyordu. Bütün felaketler üst üste gelmiş gibiydi benim için 2020 'den bile daha kötüydü.

İyi geceler kızlar ♥
Bugün pek giremedim, buradaki arkadaşlarımızın tayini çıktı. Gidiyorlar yarın sabah. O yüzden bugün son kez vakit geçirdik biraz hüzünlüyüm.
Yolları açık olsun. Böyle ayrılıklar beni çok etkiler. O yüzden böyle tayinci arkadaşlar hiç istemiyorum sonrası çok kötü oluyor. Ama tabi kısa sürede atlatıyorsun öyle devam etmiyor yeni insanlar tanıyıp hayatına devam ediyorsun. Ne kadar üzülme desemde üzüleceksin ama geçecek.

Öyle tabi... Ne yapalım biz de gidicez zamanı geldiğinde yine de yaşanıyor o hüzün

Bakayım cnaım ilgimi çekti siyamcı ve derin listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…