Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsa

En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayim
Canım yarın isveç diyetine başlıcam inşallah.. Sabahları kahve ve 1 kesme şeker var. Dolayısıyla sekersiz kuralına uymuyor. Aynı şey değil ama olur dersen bal hakkı yerine kesme şekeri ekleriz.Maksat kaçamaklardan uzak durmak.

Süt, kahveyi nötrledi belki de. Ben direkt sade türk kahvesi. Bugün de iki tane içtim. Ama geçe kalmak iyi değil. Uyusak ne güzeldi...
uyumuşum ki ben
Kız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsa

En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayim
Ya dün tartilmam dedim ama dayanamadimne olacak benim bu tarti aşkımbilmem

uyumuşum ki ben

Ya dün tartilmam dedim ama dayanamadimne olacak benim bu tarti aşkımbilmem
Vallahi ben de uyumuşum.

Günaydın Bugün kahvaltımı erken yapabildim şükür. Ben de tartıldım. Yine ödemli bi şeyler var. Her seferinde cumadan sonra tartı beni bi üzüyor, anlamıyorum. Ama bu sefer oyuna gelmeyeceğim. Sınavıma tekrar az kaldığı için çok çok sık giremeyeceğim. Ama her şeyi okuyorum merak etmeyin. Gün içinde de cevap yazacağım inşallah.

Sporlar ve diyetler iyi gidiyordur umarım sizin. Ben henüz kaçamak safhasına geçemedim. Korkuyorum tamamen ucunu kaçırmaktan. 65 olunca kendime bir ödül vereceğim sadece. Söz verdim kendime.

Ay bilemedim şimdi

Kuzum sağlık bu tadını ne falan ne yapacaksın çocuklara bile zehir gibi şurupları iciriyoruz. Sağlığın için tadını falan bi tarafa bırakıp kullan bence
Kızlar haklisiniz sağlığım için kendimi zorlamam lazım ama ben içecek tarzı seyleri içemiyorum tadı kotu gelen bisey de afedersiniz istem dışı kusma hissi geliyor

Hatta bi aralar zayıflamak için sirke içiyordum balkona çıkıp burnumu tıkayıp bi kerede içiyordum çoğu zamanda kütüğün için balkonda içiyordum sonradan yıkayabileyim diye kotu bi huy farkindayim ama istem dışı

Birde sanki depresyonda gibiyim evden kapıya bile çıkmak istemiyorum zaten isten gelir gelmez ertesi güne kadar uyuyorum en son gittigim diyetisyen iyiydi ama ben ruh halim boyle yapamıyorum diye bırakmıştım diyetisyen e gitmeyi insallah yine başa dönmem

Moralim çok bozuldu diyeyim bozulduğu için isveç falsn mi denesem diye dusunuyorum

Kahvaltımı yaptım 53 dk lik yuruyusun ardından kahve süt vs içmedim bugün, akşama dün pisirdigim börülcesi yeme niyetim var 800-900 çal civarı kapatacagim sanırım günü. Şu uyuz hal ise gitmedi hala ustimdem,uykum var deli gibi ama tok karna uyumamak için kalkıp temizlik falan yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…