- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.741
Canım yarın isveç diyetine başlıcam inşallah.. Sabahları kahve ve 1 kesme şeker var. Dolayısıyla sekersiz kuralına uymuyor. Aynı şey değil ama olur dersen bal hakkı yerine kesme şekeri ekleriz.Maksat kaçamaklardan uzak durmak.Kız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsa
En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayim
isvec bitince yapicam onu inşallah..Çok zor yaDukan ekspres yapın bence çok kısıtlama kendini sonrası kötü oluyor
uyumuşum ki benSüt, kahveyi nötrledi belki de.Ben direkt sade türk kahvesi. Bugün de iki tane içtim. Ama geçe kalmak iyi değil. Uyusak ne güzeldi...
Ya dün tartilmam dedim ama dayanamadimKız bugün pazara girdik yesin ne varsa hahaha pazartesi baslicaz ne de olsa
En iyisi ben cumaya kadar tartilmayayim
Aslında kulaklık takıp çıksaydın müzik eşliğinde süper olurdu ve kendine gelirdin bence.Günaydın kizlar, üzerimdeki halsizligi atamadım halayürüyüşü de canın istemiyor
Çıktım, dönüyorum hattaAslında kulaklık takıp çıksaydın müzik eşliğinde süper olurdu ve kendine gelirdin bence.
Vallahi ben de uyumuşum.uyumuşum ki ben
Ya dün tartilmam dedim ama dayanamadimne olacak benim bu tarti aşkımbilmem
Gunaydin canim ben 12sinde de menu paylastim12-19 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom
Maariftakvimi
Ceylansnn
birsevgi
C Cagrihilal1
hanmeli
nrmyn
Tempus
Calypso95
balpamuk
S Suskunhanim
EceZ
0zlem
pacman
ortabahar
fancynancy
ben de hiç dayanamıyorum yaa günde kaç defa hem deuyumuşum ki ben
Ya dün tartilmam dedim ama dayanamadimne olacak benim bu tarti aşkımbilmem
Ben listeyi paylaştıktan sonra paylaştı isen, ertesi günde düzeltme olmuyor cnm. KaptanGunaydin canim ben 12sinde de menu paylastim
Canım yarın isveç diyetine başlıcam inşallah.. Sabahları kahve ve 1 kesme şeker var. Dolayısıyla sekersiz kuralına uymuyor. Aynı şey değil ama olur dersen bal hakkı yerine kesme şekeri ekleriz.Maksat kaçamaklardan uzak durmak.
Kuzum sağlık bu tadını ne falan ne yapacaksın çocuklara bile zehir gibi şurupları iciriyoruz. Sağlığın için tadını falan bi tarafa bırakıp kullan bence
Kızlar haklisiniz sağlığım için kendimi zorlamam lazım ama ben içecek tarzı seyleri içemiyorum tadı kotu gelen bisey de afedersiniz istem dışı kusma hissi geliyord Vitaminin tadından ne olacak yahu kokusuz tatsız birşey niye içilmesin tatlım ihtiyacın varsa iç alışırsın
Yeşil çaylar içinde öyle diyorsun mesela ama zayıflamada çok çok etkili bir şekilde içebileceğin bir ödem atıcı bulmalısın bence bizde lahana suyuna bayılmıyoruz ki zorla işe yarayacak diye içiyoruz ya birde sirke Allah'ım burnumu sıkıp içiyordum o kadar kötü geliyordu ama içtim bir dönem sende zorla azıcık kendini heleki ilaçta hiç içmemezlik yapma canım
Ay totosumu kaldıracak halim yok hiçKızlarrr, zıp varmış bugün zıp zıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?