- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.761
Havalardan sanırım. Kapalı ya Konya. Bende de dünden beri öyle Bi hal var. Yapmam gereken birçok iş var ama sürekli yatmak istiyorumAy totosumu kaldıracak halim yok hiçama bin bari zıplama planım var, en azından katılmis olmak icin
Olabilir canim, bir de Burdaki vaka sayısı artmış ya canım da sıkılıyor.sanirim ilk siradaymis il bazindaHavalardan sanırım. Kapalı ya Konya. Bende de dünden beri öyle Bi hal var. Yapmam gereken birçok iş var ama sürekli yatmak istiyorum
Evet bende çok üzüldüm. Ama dikkat edilmiyor hiç. Maske bile takmıyor çoğu ve kalabalıklar var heryerdeOlabilir canim, bir de Burdaki vaka sayısı artmış ya canım da sıkılıyor.sanirim ilk siradaymis il bazinda
Nermincim menülerini ertesi gün öğleden sonra yazıyorsun reyyan da o sırada listeyi paylaşmış oluyor her geç paylaşımdan sonra listeyi baştan yapmak olmazBen listeyi paylaştıktan sonra paylaştı isen, ertesi günde düzeltme olmuyor cnm. KaptanCherry Mom öyle söyledi
Günaydın kızlar..Bugün zıp zıp günü ama ben yürüyüşe çıktım şimdi..
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar, üzerimdeki halsizligi atamadım halayürüyüşü de canın istemiyor
Günaydın kızlar
Günaydın canlarrr ayyyy ne oluyorrr herkesde bir depresif hal kendinizi gelinGünaydın kızlar
E muhteşem bişeymiş bu zıp meğerseZıplıyoruzzz hem zayıflıyoruz hemde keyfimiz yerine geliyor
Sıçramanın diğer faydaları
- 20 dakikalık sıkı bir sıçrama idmanı, kardiyovasküler açıdan 1 saatlik koşunun yaptığını yapıyor.
- Metabolizmayı ve dolayısıyla kalori yakmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı oluyor.
- Dolaşımı ve oksijen akışını hızlandırdığı için doğal bir ağrı kesici etkisi var, özellikle de baş, boyun ve sırt bölgesinde.
- Damarları genişleterek kan basıncını düşürüyor ve daha rahat bir kan akışı sağlıyor.
- Bütün yıl boyunca ister dışarıda ister evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir egzersiz.
- Endorfin hormonunun artmasını sağlıyor ve böylece sinir sistemini dengeleyerek strese karşı koruyor.
Zaten ben bu etkisini hissediyordum ama Ankara'da gün içinde 100 100 mutfakta falan zıplıyordum o bu etkiyi yapmıyor benceE muhteşem bişeymiş bu zıp meğerse
Ahh 200 üstüne çıkamıyorum ben. Zorluyorum ama yok kalbim sıkışıyorZaten ben bu etkisini hissediyordum ama Ankara'da gün içinde 100 100 mutfakta falan zıplıyordum o bu etkiyi yapmıyor bence
Başladın mı terleyene kadar yapıcan kalp biraz zorlanacak
Siz başlarsanız ve güzel sonuç gelirse bende yapabilirim arkadan. listeyi inceledim de çok zor değil yani çoğu günler o kadar bile yemediğimiz oluyorCanım yarın isveç diyetine başlıcam inşallah.. Sabahları kahve ve 1 kesme şeker var. Dolayısıyla sekersiz kuralına uymuyor. Aynı şey değil ama olur dersen bal hakkı yerine kesme şekeri ekleriz.Maksat kaçamaklardan uzak durmak.
Canım senin isveç yapmana gerek yok aslında şuanda. sen sadece akşam yediğin karbonhidratlara dikkat et bir de lütfen perşembe günü ekstra dikkat et geçen perşembe akşamı bir menün vardı ki akıllara zarar pide üstüne pilav mı ne vardı.Moralim çok bozuldu diyeyim bozulduğu için isveç falsn mi denesem diye dusunuyorum
En etkilisi ip atlamak bence.. En son bir atlamaya 2500 atladım.Tabi aralarda yoruldugumda 4-5 dk mola var. Süperdi..Zaten ben bu etkisini hissediyordum ama Ankara'da gün içinde 100 100 mutfakta falan zıplıyordum o bu etkiyi yapmıyor bence
Başladın mı terleyene kadar yapıcan kalp biraz zorlanacak
İçli köftenin kerameti burda çok konuşulmuşturC Cagrihilal1 canım sen demiştin de mi ise yararsa biz de yapalım diyeişe yaradı,sabah sabittim,yürüyüş sonrası 57'yi görürüm demiştim ama göremedim çok su içince hala sabittim,normalde yürüyüş ile 300-400 gidiyordu, kendimi 57.7 sayıyorum giremesem de toplanıp içli köfte günü yapalim
Nasıl da kaçırdımİçli köftenin kerameti burda çok konuşulmuşturyaparken harcanan kalorilerle verileen kilolar falan
Moralini bozma sabırla asacağız. Senden önce hezeyan diye bir arkadaş vardı. 110 kiloylami ne gelmişti. Çalışıyordu çocuğu da vardı sanırım yanlış olmasın o 2 ayda falan 2 haneli rakamları gördü belki daha kısadır süre olarak tam hatırlamıyorum. Bazı sorunları olduğu için ara verdi ama bırakmamıştır diyeti diye umuyorum. Ben buraya geldiğim 80 kilolarda bi ben vardım 82.7 ile başladım buraya herkes 75 altıydı çoğuda 6 li rakamlardaydı hatta 50 lerde olanlar bile vardı. Ilk geldiğimde onları da görünce çok kilo vermem lazım yolum çok uzun nasıl vereceğim diye çok karamsarlık yaşadım. Bana bisey dediklerinde içimden kızıyordum tabi siz zayıfsınız söylemesi kolay gibi. Sonra biraz zaman geçti burda vakit geçirdikçe 60 lardaki 70 lerdeki 50 lerdeki kızlarında bir zamanlar benim kilolarımda olduklarını öğrenince inanamamıştım. Bu defa motivasyon kaynağı oldular bana demek ki oluyormuş dedim onlar yapmış bende yaparım. 12 kilo verdim ama inan bana karınca benden daha çok yol katetti. Bayramdan beri 1 ay olacak ben daha 1 kiloyu tamamlayamadım. 1 ayda toplam 1 kilo veremediğim çok oldu. 7 ay oldu ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum. Ilk defa şu an ki kilomu gördüm. Benim yolum uzun diye karamsarliga kapilip vazgecme. Evet kilon fazla ama inan istersen gelip beni yakalayabilirsin. Haftada 2 kilo şu an senin için çok değil. Ac kalmadan doygunluğu sağlıklı gıdalardan alarak yapabilirsin. Ödem atıcı içemeye bilirsin olabilir. Zaten su en büyük ödem atıcı tuza dikkat edip karbonhidratı azaltinca ödem sorunun zaten olmayacak. Bi kendini toplasan 1 veya 2 ay daha istekli azimli olsan eksileri gördükçe kendini daha iyi daha pozitif daha enerjik hissedeceksin. Bu arada kiloda verebiliyorsun. Artı geldiğinde normalde pazartesi günü eksiyi görüyorsun çoğu zaman eksiyi görünce sakin rahatlama bugün eksiyse cumaya kadar neden fazlası olmasın de kendine. Içimde bulunduğun durumuda zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Birbirimizi toparlamaya çalışıyoruz onun için burdayiz. Çok uzun yazdım başı ve sonu birbirinden kopmuş olabilir amacım kesinlikle eleştiri falan değil bu arada sadece yardımcı olmak için. Başaracağına inanıyorum. Ben bile başarıyorum düşünün yaniKızlar haklisiniz sağlığım için kendimi zorlamam lazım ama ben içecek tarzı seyleri içemiyorum tadı kotu gelen bisey de afedersiniz istem dışı kusma hissi geliyor
Hatta bi aralar zayıflamak için sirke içiyordum balkona çıkıp burnumu tıkayıp bi kerede içiyordum çoğu zamanda kütüğün için balkonda içiyordum sonradan yıkayabileyim diye kotu bi huy farkindayim ama istem dışı
Birde sanki depresyonda gibiyim evden kapıya bile çıkmak istemiyorum zaten isten gelir gelmez ertesi güne kadar uyuyorum en son gittigim diyetisyen iyiydi ama ben ruh halim boyle yapamıyorum diye bırakmıştım diyetisyen e gitmeyi insallah yine başa dönmem
Moralim çok bozuldu diyeyim bozulduğu için isveç falsn mi denesem diye dusunuyorum
Üst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?678.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si %2,05 ilepacman
Takım sonuncusu -%1,86 ileMaariftakvimi
Yükselen yıldızlar
nrmyn yüzdesi sabitten 0,30 a
birsevgi -1,94 den 1,36 ya
ortabahar 0,87 den 1,05 e yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar
Cherry Mom 0,46
nrmyn 0,30
Calypso95 0,42
birsevgi 1,36
S Suskunhanim 0,51
EceZ 0,82
ortabahar 1,05
pacman 2,05
Dikkat etmesi gerekenler
Maariftakvimi -1,86
C Cagrihilal1 0,28
balpamuk bildirimsiz
hanmeli -0,72
Ceylansnn sabit
Telefonuna duvar kağıdı,tüm hesaplarına da profil yapmayı unutma e miÜst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?