Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay totosumu kaldıracak halim yok hiç ama bin bari zıplama planım var, en azından katılmis olmak icin
Havalardan sanırım. Kapalı ya Konya. Bende de dünden beri öyle Bi hal var. Yapmam gereken birçok iş var ama sürekli yatmak istiyorum

Havalardan sanırım. Kapalı ya Konya. Bende de dünden beri öyle Bi hal var. Yapmam gereken birçok iş var ama sürekli yatmak istiyorum
Olabilir canim, bir de Burdaki vaka sayısı artmış ya canım da sıkılıyor.sanirim ilk siradaymis il bazinda

Ben listeyi paylaştıktan sonra paylaştı isen, ertesi günde düzeltme olmuyor cnm. Kaptan Cherry Mom öyle söyledi
Nermincim menülerini ertesi gün öğleden sonra yazıyorsun reyyan da o sırada listeyi paylaşmış oluyor her geç paylaşımdan sonra listeyi baştan yapmak olmaz
Sen akşamlarıda giriyorsun o arada da yazabilirsin menünü

Günaydın kızlar..Bugün zıp zıp günü ama ben yürüyüşe çıktım şimdi..
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar, üzerimdeki halsizligi atamadım hala yürüyüşü de canın istemiyor
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın canlarrr ayyyy ne oluyorrr herkesde bir depresif hal kendinizi gelin

Zıplıyoruzzz hem zayıflıyoruz hemde keyfimiz yerine geliyor

Sıçramanın diğer faydaları
  • 20 dakikalık sıkı bir sıçrama idmanı, kardiyovasküler açıdan 1 saatlik koşunun yaptığını yapıyor.
  • Metabolizmayı ve dolayısıyla kalori yakmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı oluyor.
  • Dolaşımı ve oksijen akışını hızlandırdığı için doğal bir ağrı kesici etkisi var, özellikle de baş, boyun ve sırt bölgesinde.
  • Damarları genişleterek kan basıncını düşürüyor ve daha rahat bir kan akışı sağlıyor.
  • Bütün yıl boyunca ister dışarıda ister evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir egzersiz.
  • Endorfin hormonunun artmasını sağlıyor ve böylece sinir sistemini dengeleyerek strese karşı koruyor.

E muhteşem bişeymiş bu zıp meğerse

Zaten ben bu etkisini hissediyordum ama Ankara'da gün içinde 100 100 mutfakta falan zıplıyordum o bu etkiyi yapmıyor bence
Başladın mı terleyene kadar yapıcan kalp biraz zorlanacak
Ahh 200 üstüne çıkamıyorum ben. Zorluyorum ama yok kalbim sıkışıyor

Siz başlarsanız ve güzel sonuç gelirse bende yapabilirim arkadan. listeyi inceledim de çok zor değil yani çoğu günler o kadar bile yemediğimiz oluyor
Moralim çok bozuldu diyeyim bozulduğu için isveç falsn mi denesem diye dusunuyorum
Canım senin isveç yapmana gerek yok aslında şuanda. sen sadece akşam yediğin karbonhidratlara dikkat et bir de lütfen perşembe günü ekstra dikkat et geçen perşembe akşamı bir menün vardı ki akıllara zarar pide üstüne pilav mı ne vardı. Cuma günü de kendini sorguluyorsun hep de dikkat ettim niye aldım ki diye. E pideyi pilavı kim gömerse o da kilo alırdı yani bunu ben de yapsam eminim ki bende artı çıkarım.

Yediklerin konusunda bilinçli hareket etmen lazım bilinçsiz şekilde çok fazla karbonhidrat yağ tüketip sonra neden kilo veremiyorum diyorsun boşu boşuna kendi motivasyonunu düşürüp depresyona giriyorsun. Halbuki günlük menüleri incelesen kim ne yemiş diye bir baksan kendi hatalarını göreceksin ve düzeltme yoluna gideceksin.

Bizi yanlış anlama sakın arkadaş acı söyler biz seni hep pohpohlarsak birşey olmaz canım yaa ödemdir o vs diye üstünü kapatırsak sen burada hiç kilo veremez yerinde sayarsın biz sana doğru olanı göstermeye çalışıyoruz ki sende gruptan yararlanıp kilo ver diye bizi kötü algılama lütfen olur mu

C Cagrihilal1 canım sen demiştin de mi ise yararsa biz de yapalım diye işe yaradı,sabah sabittim,yürüyüş sonrası 57'yi görürüm demiştim ama göremedim çok su içince hala sabittim,normalde yürüyüş ile 300-400 gidiyordu, kendimi 57.7 sayıyorum giremesem de toplanıp içli köfte günü yapalim

Zaten ben bu etkisini hissediyordum ama Ankara'da gün içinde 100 100 mutfakta falan zıplıyordum o bu etkiyi yapmıyor bence
Başladın mı terleyene kadar yapıcan kalp biraz zorlanacak
En etkilisi ip atlamak bence.. En son bir atlamaya 2500 atladım.Tabi aralarda yoruldugumda 4-5 dk mola var. Süperdi..

İçli köftenin kerameti burda çok konuşulmuştur yaparken harcanan kalorilerle verileen kilolar falan

İçli köftenin kerameti burda çok konuşulmuştur yaparken harcanan kalorilerle verileen kilolar falan
Nasıl da kaçırdım aslında dolapta vardı,ramazan öncesi yapıp atmıştım, dün eşime çok kızınca bir de gidecek olunca ona kalmasın diye yedim

Moralini bozma sabırla asacağız. Senden önce hezeyan diye bir arkadaş vardı. 110 kiloylami ne gelmişti. Çalışıyordu çocuğu da vardı sanırım yanlış olmasın o 2 ayda falan 2 haneli rakamları gördü belki daha kısadır süre olarak tam hatırlamıyorum. Bazı sorunları olduğu için ara verdi ama bırakmamıştır diyeti diye umuyorum. Ben buraya geldiğim 80 kilolarda bi ben vardım 82.7 ile başladım buraya herkes 75 altıydı çoğuda 6 li rakamlardaydı hatta 50 lerde olanlar bile vardı. Ilk geldiğimde onları da görünce çok kilo vermem lazım yolum çok uzun nasıl vereceğim diye çok karamsarlık yaşadım. Bana bisey dediklerinde içimden kızıyordum tabi siz zayıfsınız söylemesi kolay gibi. Sonra biraz zaman geçti burda vakit geçirdikçe 60 lardaki 70 lerdeki 50 lerdeki kızlarında bir zamanlar benim kilolarımda olduklarını öğrenince inanamamıştım. Bu defa motivasyon kaynağı oldular bana demek ki oluyormuş dedim onlar yapmış bende yaparım. 12 kilo verdim ama inan bana karınca benden daha çok yol katetti. Bayramdan beri 1 ay olacak ben daha 1 kiloyu tamamlayamadım. 1 ayda toplam 1 kilo veremediğim çok oldu. 7 ay oldu ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum. Ilk defa şu an ki kilomu gördüm. Benim yolum uzun diye karamsarliga kapilip vazgecme. Evet kilon fazla ama inan istersen gelip beni yakalayabilirsin. Haftada 2 kilo şu an senin için çok değil. Ac kalmadan doygunluğu sağlıklı gıdalardan alarak yapabilirsin. Ödem atıcı içemeye bilirsin olabilir. Zaten su en büyük ödem atıcı tuza dikkat edip karbonhidratı azaltinca ödem sorunun zaten olmayacak. Bi kendini toplasan 1 veya 2 ay daha istekli azimli olsan eksileri gördükçe kendini daha iyi daha pozitif daha enerjik hissedeceksin. Bu arada kiloda verebiliyorsun. Artı geldiğinde normalde pazartesi günü eksiyi görüyorsun çoğu zaman eksiyi görünce sakin rahatlama bugün eksiyse cumaya kadar neden fazlası olmasın de kendine. Içimde bulunduğun durumuda zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Birbirimizi toparlamaya çalışıyoruz onun için burdayiz. Çok uzun yazdım başı ve sonu birbirinden kopmuş olabilir amacım kesinlikle eleştiri falan değil bu arada sadece yardımcı olmak için. Başaracağına inanıyorum. Ben bile başarıyorum düşünün yani

Üst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…