- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.781
Birinciliğimi çaldın zalimin kızıÜst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?
Kız bunca yıldır içli köfte yapıyorum ne yaparken zayıfladım ne de yerken akşam 2 tane yesem sabaha +2 oluyor. Bütün yutsam yine okadar gelmez. Yumurtluyor ve çoğalıyor midemde sanirimC Cagrihilal1 canım sen demiştin de mi ise yararsa biz de yapalım diyeişe yaradı,sabah sabittim,yürüyüş sonrası 57'yi görürüm demiştim ama göremedim çok su içince hala sabittim,normalde yürüyüş ile 300-400 gidiyordu, kendimi 57.7 sayıyorum giremesem de toplanıp içli köfte günü yapalim
Ne gerek var böyle şeylere yoruyorsun kendini678.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si %2,05 ilepacman
Takım sonuncusu -%1,86 ile @terliklikedi
Yükselen yıldızlar
@nrmyn yüzdesi sabitten 0,30 a
@birsevgi -1,94 den 1,36 ya
ortabahar 0,87 den 1,05 e yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar
Cherry Mom 0,46
@nrmyn 0,30
@Calypso95 0,42
@birsevgi 1,36
@Suskunhanim 0,51
EceZ 0,82
ortabahar 1,05
pacman 2,05
Dikkat etmesi gerekenler
@terliklikedi -1,86
C Cagrihilal1 0,28
@balpamuk bildirimsiz
@hanmeli -0,72
Ceylansnn sabit
Moralini bozma sabırla asacağız. Senden önce hezeyan diye bir arkadaş vardı. 110 kiloylami ne gelmişti. Çalışıyordu çocuğu da vardı sanırım yanlış olmasın o 2 ayda falan 2 haneli rakamları gördü belki daha kısadır süre olarak tam hatırlamıyorum. Bazı sorunları olduğu için ara verdi ama bırakmamıştır diyeti diye umuyorum. Ben buraya geldiğim 80 kilolarda bi ben vardım 82.7 ile başladım buraya herkes 75 altıydı çoğuda 6 li rakamlardaydı hatta 50 lerde olanlar bile vardı. Ilk geldiğimde onları da görünce çok kilo vermem lazım yolum çok uzun nasıl vereceğim diye çok karamsarlık yaşadım. Bana bisey dediklerinde içimden kızıyordum tabi siz zayıfsınız söylemesi kolay gibi. Sonra biraz zaman geçti burda vakit geçirdikçe 60 lardaki 70 lerdeki 50 lerdeki kızlarında bir zamanlar benim kilolarımda olduklarını öğrenince inanamamıştım. Bu defa motivasyon kaynağı oldular bana demek ki oluyormuş dedim onlar yapmış bende yaparım. 12 kilo verdim ama inan bana karınca benden daha çok yol katetti. Bayramdan beri 1 ay olacak ben daha 1 kiloyu tamamlayamadım. 1 ayda toplam 1 kilo veremediğim çok oldu. 7 ay oldu ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum. Ilk defa şu an ki kilomu gördüm. Benim yolum uzun diye karamsarliga kapilip vazgecme. Evet kilon fazla ama inan istersen gelip beni yakalayabilirsin. Haftada 2 kilo şu an senin için çok değil. Ac kalmadan doygunluğu sağlıklı gıdalardan alarak yapabilirsin. Ödem atıcı içemeye bilirsin olabilir. Zaten su en büyük ödem atıcı tuza dikkat edip karbonhidratı azaltinca ödem sorunun zaten olmayacak. Bi kendini toplasan 1 veya 2 ay daha istekli azimli olsan eksileri gördükçe kendini daha iyi daha pozitif daha enerjik hissedeceksin. Bu arada kiloda verebiliyorsun. Artı geldiğinde normalde pazartesi günü eksiyi görüyorsun çoğu zaman eksiyi görünce sakin rahatlama bugün eksiyse cumaya kadar neden fazlası olmasın de kendine. Içimde bulunduğun durumuda zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Birbirimizi toparlamaya çalışıyoruz onun için burdayiz. Çok uzun yazdım başı ve sonu birbirinden kopmuş olabilir amacım kesinlikle eleştiri falan değil bu arada sadece yardımcı olmak için. Başaracağına inanıyorum. Ben bile başarıyorum düşünün yani
İki haftadır yüzde 28 sinNe gerek var böyle şeylere yoruyorsun kendini
Kıskandım sanma (Üst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?
Haydi bakalım 1.lik koltuğun daim olsun haftaya kim adayÜst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?
Fesatt ayolKıskandım sanma () ama simdi sevincinide bölmek istemem ( ) ama şu en alttaki arkadaş varya zirveye çıktı sonra ki daha 24 saat olmadan düştü düşüş o düşüş daha yeni kalkmaya çalışıyor. benim zaten yükseklik korkum var ondan 1. Olmuyorum altlarda basıyor beni ortalar çok iyi
Bu iyiydibenim zaten yükseklik korkum var ondan 1. Olmuyorum altlarda basıyor beni ortalar çok iyi
Yok kız öyle demiyordum ama hep zayıfmışsınız gibi geliyordu beni anlamadığınızı düşünüyordum♥♥♥
Bu arada neler neler düşünmüşün hakkımızdaasiizi pis zayıflar diyordun değil mi Allah'tan o ara bende kiloluydum üstüme alınmadım
hezeyan5381 evet çok güzel örnekti ama sağlık sorunu onu çok engelledi bence göbeği flaan düşüyordu ya habire kız devam edemedi ama kısa zamanda 100 leri bitirmişti çok mutlu olmuştum
Ben %den anlamıyorum.İki haftadır yüzde 28 sin
Bak ne kadan faydalı
Hilallll sen hep yazsana buraya yahu. Vallahi moral deposusun, enerji kaynağısın. Motivasyon kraliçesisin. Daha ne diyim sana. Başka iltifatlar da bulursam yazarım Bi araBen %den anlamıyorum.
Enerjimi kendime harcıyorum ben fazla gelince buraya aktarıyorum. Şu an karnım tok ondan bu motivasyonHilallll sen hep yazsana buraya yahu. Vallahi moral deposusun, enerji kaynağısın. Motivasyon kraliçesisin. Daha ne diyim sana. Başka iltifatlar da bulursam yazarım Bi ara
O zmn çok çok ye senEnerjimi kendime harcıyorum ben fazla gelince buraya aktarıyorum. Şu an karnım tok ondan bu motivasyon
emeğine sağlık kaptan678.etap/5.takim karnesi
Takım 1.si %2,05 ilepacman
Takım sonuncusu -%1,86 ile @terliklikedi
Yükselen yıldızlar
@nrmyn yüzdesi sabitten 0,30 a
@birsevgi -1,94 den 1,36 ya
ortabahar 0,87 den 1,05 e yükselmiştir
Yüzdesi %0,30 ve üstü olanlar
Cherry Mom 0,46
@nrmyn 0,30
@Calypso95 0,42
@birsevgi 1,36
@Suskunhanim 0,51
EceZ 0,82
ortabahar 1,05
pacman 2,05
Dikkat etmesi gerekenler
@terliklikedi -1,86
C Cagrihilal1 0,28
@balpamuk bildirimsiz
@hanmeli -0,72
Ceylansnn sabit
İkidir hilalin kanına girmeye çalışıyorsun yok patates kızartması flan filanO zmn çok çok ye sen
Gözüm yükseklerde, tüm takımlar arası birinci olursam profil fotosu yaparım.Telefonuna duvar kağıdı,tüm hesaplarına da profil yapmayı unutma e mi
Hızlı bir giriş yaptım ama buralarda kalıcı değilim. Haftaya ortalarda kalmayı hedefliyorum. Al senin olsun. :)Birinciliğimi çaldın zalimin kızı
Kıskandım sanma () ama simdi sevincinide bölmek istemem ( ) ama şu en alttaki arkadaş varya zirveye çıktı sonra ki daha 24 saat olmadan düştü düşüş o düşüş daha yeni kalkmaya çalışıyor. benim zaten yükseklik korkum var ondan 1. Olmuyorum altlarda basıyor beni ortalar çok iyi
Amiin kaptancığım. Artı olmasın da geri kalan her derece kabulüm.Haydi bakalım 1.lik koltuğun daim olsun haftaya kim aday
Ayyİkidir hilalin kanına girmeye çalışıyorsun yok patates kızartması flan filan
Diren C Cagrihilal1 Amerika'nın oyunu bunlar
Regl ödemim geçerse sol kulvardan atağa kalkabilirim de başka türlü 1. zor ben bu haftaGözüm yükseklerde, tüm takımlar arası birinci olursam profil fotosu yaparım.
Hızlı bir giriş yaptım ama buralarda kalıcı değilim. Haftaya ortalarda kalmayı hedefliyorum. Al senin olsun. :)
Hızlı giden atın... olayını yaşamak istemem. Bu haftaki hedefim ortalar olacak dediğim gibi. Ben 66,5'u görür yoluma bakarım. Kimselere ilişmem.
Amiin kaptancığım. Artı olmasın da geri kalan her derece kabulüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?