Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kız bunca yıldır içli köfte yapıyorum ne yaparken zayıfladım ne de yerken akşam 2 tane yesem sabaha +2 oluyor. Bütün yutsam yine okadar gelmez. Yumurtluyor ve çoğalıyor midemde sanirim

Ne gerek var böyle şeylere yoruyorsun kendini

Bu arada neler neler düşünmüşün hakkımızdaa siizi pis zayıflar diyordun değil mi Allah'tan o ara bende kiloluydum üstüme alınmadım
hezeyan5381 evet çok güzel örnekti ama sağlık sorunu onu çok engelledi bence göbeği flaan düşüyordu ya habire kız devam edemedi ama kısa zamanda 100 leri bitirmişti çok mutlu olmuştum

Üst paragrafı çerçeveletip duvara mı assam?
Kıskandım sanma () ama simdi sevincinide bölmek istemem () ama şu en alttaki arkadaş varya zirveye çıktı sonra ki daha 24 saat olmadan düştü düşüş o düşüş daha yeni kalkmaya çalışıyor. benim zaten yükseklik korkum var ondan 1. Olmuyorum altlarda basıyor beni ortalar çok iyi

Fesatt ayol

Yok kız öyle demiyordum ama hep zayıfmışsınız gibi geliyordu beni anlamadığınızı düşünüyordum
Tabi kısa sürede anladım herşeyi kendime geldim

Hilallll sen hep yazsana buraya yahu. Vallahi moral deposusun, enerji kaynağısın. Motivasyon kraliçesisin. Daha ne diyim sana. Başka iltifatlar da bulursam yazarım Bi ara
Enerjimi kendime harcıyorum ben fazla gelince buraya aktarıyorum. Şu an karnım tok ondan bu motivasyon

emeğine sağlık kaptan

Telefonuna duvar kağıdı,tüm hesaplarına da profil yapmayı unutma e mi
Gözüm yükseklerde, tüm takımlar arası birinci olursam profil fotosu yaparım.
Birinciliğimi çaldın zalimin kızı
Hızlı bir giriş yaptım ama buralarda kalıcı değilim. Haftaya ortalarda kalmayı hedefliyorum. Al senin olsun. :)
Hızlı giden atın... olayını yaşamak istemem. Bu haftaki hedefim ortalar olacak dediğim gibi. Ben 66,5'u görür yoluma bakarım. Kimselere ilişmem.
Haydi bakalım 1.lik koltuğun daim olsun haftaya kim aday
Amiin kaptancığım. Artı olmasın da geri kalan her derece kabulüm.

Regl ödemim geçerse sol kulvardan atağa kalkabilirim de başka türlü 1. zor ben bu hafta Ceylansnn den bekliyorum birincilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…