Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ev temizleme modundayım bugün sabahtan beri hiçbişey yemedim 2 kahvenin üstüne duruyorum şekerim düşüyor evde de bişey kalmamış alışverişe çıkmam lazım işim bittiğinde bla bla blaaa

Valla benim şişkinlikler yolda geliyor. Onu hiç hesaba katmamıştım. Bir miktar moralim bozuldu.
Göbişe hazırlan o zaman reglimin 1. gününden beri aktif salon sporu yapıyorum halen yerinde duruyor sanırım reglim bitmeden gitmemeye kararlı. Bir de bugün okudum regl le gelen ödem regl bitiminden 2 gün sonra gidiyormuş bu hesapla anca perşembe ya da cuma sabahı gerçek kilom ortaya çıkacak

birsevgi canım arkadaşlarınızın yolları açık olsun bir gün yine yollarınız karşılaşır belki allah daha da iyi dostlar çıkarsın karşnıza zor bu işler gidenede zor kalanada
Amin inşallah canım benim bu sabah kahvaltıya bize geldiler ve yolcu ettik. Bir daha biz muğla'ya gidersek anca orda görüşürüz tatillerde falan. Ben Şırnak'a ilk geldiğimde tanışmıştık o aileyle. Buraya alışma sürecimizde çok yardımları oldu. Arkadaşım hamile kaldı tüm kontrollerine beraber gittik, doğuma bile beraber gittik. Çok güzel bağ kurmuştuk. Uzatmayı düşünüyorlardi ama bebekleri oldu artık gidelim dediler. Biraz dağıldım gibi ama o moddan yeni çıktım yeniden düşemem biraz müzik dinleyip spor yapacağım hemen
Yaa çok bakimlisiniz ama birsevgi @Ceylansnn Cherry Mom fotolarıkizi gördüm ya gaza geldim kalkıp müzik açıp çocukları oynatirken ziplayacagim ama once kahvaltı sofrası toplamaliyim
Yaa teşekkür ederim canimm

Benim pcos olduğu için geleceği gün de belli değil. Güle güle birincilik, merhaba ödemli günler...

Nefeslerimizi tuttuk kendi kilomuzu unuttuk sana odaklandık bakalım 1. Lanetlimi

O zmn çok çok ye sen
Dış mihraklarin oyununa gelmeyeceğim. (Çok çok yedim harcamaya çalışıyorum. Araklı orucu kafama soktular normalde 2 öğün yiyordum. 12 'de ve akşam 8 de sonra bisey yemiyordum. Dün aralıklı oruca başladık ya gece yarısı bir acıktım Allahım sabahlar olmadi. Sürekli agzima bisey atasjm geliyor. Hal böyle olunca sabah biraz çok fazla yedim psikolojik delilik işte ) sen mezunsun anlamazsın ama anlatmış bulundum yine de

İnan çok zor. Artı gelince kendini ihanet etmiş gibi hissediyorsun. Cnn bişeyler çekiyor ama yemekten korkuyorsun yine kilo alcam diye. Böyle çok acıklı duygular işte
O acıyı 10 'la çarp işte sonuç benim. Ben acılar kadınıyım. Yillar yılı diyet yolunda ne ilk ne de sonuncuyum. Kahrediyor kilo beni ben sporlar kadınıyım.

He he bende yaptım aralıklı oruç cnmmm ne habeeeerr harbi psikolojik olarak acıkıyor insan o esnada. Dolabı açıp izliyor sonra da yatıyordum ben mesela.

Nefeslerimizi tuttuk kendi kilomuzu unuttuk sana odaklandık bakalım 1. Lanetlimi
Düşünce gücüyle zayıflatın benii. Bu zinciri kıralım!
Pcos yavaşlatıyor da diyebiliyor im ama akşam açlığı pcosa da iyi diye biliyorum,bı denesen mi acaba?
Evet genel olarak yavaşlatıyor. Ama benim bünyem öyle ki ben hem hızlı kilo alıyorum hem de hızlı veriyorum. Yine de bazen pcos beni çok zorluyor. Hafiften de bir insülin direncim vardı bi ara. O zaman 74-75 kg idim. Şimdi geçmiştir inşallah. Akşam açlığı ne kadar açlık mesela? Deneyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…