Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendim dururken seni zayiflatirmiyim hiç

Düne göre kol ağrılarım baya azaldı dün proteini arttırıp bir de karbonatlı maden suyu içmiştim sanırım bunlar iyi geldi kas ağrıları için. Ha bir de bengay sürdüm 3-4 kere sıcak tuttum kaslarımı hep. Çok şükür bugün ağrılarım dindi gibi daha güzel spor yapabileceğim artık.

Dün resmen ayaklarımı sürüye sürüye salona gittim acı çeke çeke de spor yaptım sırf pazartesi tartısına eksi geleyim diye

Hızlı mı kilo alırsın ne kadar hızlı

O ağrılar beter oluyor ama çivi çiviyi söküyor yine en iyi spor yarıyor spor sonrası güzelce esne tatlım o da ağrıyı baya azaltıyor 1 2 güne zımba gibi olursun

O ağrılar beter oluyor ama çivi çiviyi söküyor yine en iyi spor yarıyor spor sonrası güzelce esne tatlım o da ağrıyı baya azaltıyor 1 2 güne zımba gibi olursun
Aynen öyle bi de ay ağrıyor diyip yatınca spora gitmeyince hiç geçmiyor. Asit birikmiş işte onu atmak için kan dolaşımını hızlandırmak gerekli öyle öyle gidiyor vücuttan. Düne göre çok çok iyiyim dün dökülüyordum yani. bende öyle umut ediyorum önümüzdeki hafta bu zamanlarda deli gibi spor yapabiliyor olurum ağrısız sızısız

Kız bunca yıldır içli köfte yapıyorum ne yaparken zayıfladım ne de yerken akşam 2 tane yesem sabaha +2 oluyor. Bütün yutsam yine okadar gelmez. Yumurtluyor ve çoğalıyor midemde sanirim
Midene pencere açıp yumurta toplayasim geldiben bı kosu tıp okuyup geleyim bekle,
Hilallll sen hep yazsana buraya yahu. Vallahi moral deposusun, enerji kaynağısın. Motivasyon kraliçesisin. Daha ne diyim sana. Başka iltifatlar da bulursam yazarım Bi ara
Altına imzamı atıyorum, kızların dedikleri kadar var vallahi yorumların C Cagrihilal1 her eve lazımsın
En geç 6da yiyorum, diğer gün 9-10 gibi kahvaltı, sayisalci sensin hesapla
Izlemeyi denemedim bugün izleyeyim bakalım
Ömrü gerek yok yav, farz edin ki orucsunuzbu beni hiç zorlaması yabani böyle dusununce
Ben izlerken bir parmak ondan bir parmak bundan diye diye bir bakmışsın doyurmuşum karnımı
Hahahah
Ne büyük dertler var değil mi hilal
Arkadaş derdimiz bile büyük totomuz gibi

Kendim dururken seni zayiflatirmiyim hiç
Ben bi zayıflasam sizi de ip gibi yaparım. Güveniniz.
Hızlı mı kilo alırsın ne kadar hızlı
Kaptancığım seni korkutmak istemem asla... Şimdi uygulamadan baktım. 12 nisanda 69,3 iken 22 haziranda 75,7 olmuşum mesela. Bu rekorumdur herhalde. Ama biraz da pis boğazım. Artık o eski günler geride kaldı. Su içen akıllı bir öğrenciyim.

Benim yaptığımla arasında 1-2 saat oynuyor en fazla. Bilmeden doğru yoldaymışım iyi mi.

Aynı hızda veriyorsan hiç sorun yok

Kızlar
Kaptan yardımcılarında güncelleme yaptık
Uzun zamandır takım için yaptıkları listelerle bana destek olan birsevgi ve Mehfam arkadaşlarımız yeni kaptan yardımcılarıdır . pawlover zatenn aynen devam baş destekcim sağolsun
Ben olmadığımda takım onlara emanet
şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun :)

Tebrik ederim kızlar birsevgi Mehfam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…