- 23 Mart 2016
- 31.241
- 92.651
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.841
Hah aldı yine eline merdaneli, hazır almışken bı mantı açsana
Yeni vazifeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, bunun şerefine takıma bı dondurma ismarlarainiz artık değil miKızlar
Kaptan yardımcılarında güncelleme yaptık
Uzun zamandır takım için yaptıkları listelerle bana destek olanbirsevgi ve Mehfam arkadaşlarımız yeni kaptan yardımcılarıdır . @pawlover zatenn aynen devam baş destekcim sağolsun ♥
Ben olmadığımda takım onlara emanet ♥♥
şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun :)
Himm vazgeçtim dinleme o zamanHep birlikte göreceğiz bunu.
İç sesimi fazla dinlersemCherry Mom kaptanım beni topa tutar burada. İç sesim tatlıya düşkündür.
Teşekkür ederimm
Yeşilçay ısmarlarımYeni vazifeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, bunun şerefine takıma bı dondurma ismarlarainiz artık değil mi
Himm vazgeçtim dinleme o zaman
Bugünlerde fenayım demiştim değil mi, acım aç
Şurda bile olayı mantıya bağladı bu kadının ruhu aç ruhuHah aldı yine eline merdaneli, hazır almışken bı mantı açsana
BU BİR UYARIDIR!! Geçen yılki kilolarım bunlar.Ben bi zayıflasam sizi de ip gibi yaparım.Güveniniz.
Kaptancığım seni korkutmak istemem asla... Şimdi uygulamadan baktım. 12 nisanda 69,3 iken 22 haziranda 75,7 olmuşum mesela. Bu rekorumdur herhalde. Ama biraz da pis boğazım.Artık o eski günler geride kaldı. Su içen akıllı bir öğrenciyim.
Neyse ki ozman biz yoktukKaptancığım seni korkutmak istemem asla... Şimdi uygulamadan baktım. 12 nisanda 69,3 iken 22 haziranda 75,7 olmuşum mesela. Bu rekorumdur herhalde. Ama biraz da pis boğazım.Artık o eski günler geride kaldı. Su içen akıllı bir öğrenciyim.
Ayy dondurma mi yazmışım,ilahi ben , tabi ki yeşilçay diyecektim,kaptan duymasınYeşilçay ısmarlarımbrokoli de olur?
Ya hemen ispik hemen ispik
Anam noluyor kaptan duymasın kaptan görmesinn götürüp duruyorsunuzAyy dondurma mi yazmışım,ilahi ben , tabi ki yeşilçay diyecektim,kaptan duymasın
Teşekkür ederim. Layık olmaya çalışacağımKızlar
Kaptan yardımcılarında güncelleme yaptık
Uzun zamandır takım için yaptıkları listelerle bana destek olanbirsevgi ve Mehfam arkadaşlarımız yeni kaptan yardımcılarıdır . @pawlover zatenn aynen devam baş destekcim sağolsun ♥
Ben olmadığımda takım onlara emanet ♥♥
şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun :)
Nikin suskun ama hiç suskun değilsin maşallahın var dondurmalar mantılarYa hemen ispik hemen ispiksustun ben
Teşekkür ederim
Bdv ye konu açıcamm bunlarn yüzündenNikin suskun ama hiç suskun değilsin maşallahın var dondurmalar mantılardiyet grubu değil kilo alma grubunda sanki
Teşekkür ederim. Layık olmaya çalışacağım
Teşekkür ederimYeni vazifeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar, bunun şerefine takıma bı dondurma ismarlarainiz artık değil mi
Himm vazgeçtim dinleme o zaman
Aynı yolun yolcusuyuz o zaman.Neyse ki ozman biz yoktukyüreğim kaldırmaz burda olunca istesende alamzsın bende bir izne çıktım geldim 1 senede 13 kg aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?