Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçekten
Kaptanım ya içimde bi sıkıntı bi moral bozukluğu sebepsiz. Spor yapasım bile gelmiyor . Kabızlıktan veya yumurtalık uyarıcı iğnelerden kasıklarımda bi ağrı var falan . Konuştuklarınızı takip ediyorum ama

O iğneler mi kabız ediyor acep

Hormon ilaçları etkiler cnm psikolojini. Tecrübe ile sabittir

Birde yeni Bi sürece giriyorsun. Olacak mı olmayacak mı, neler bekliyor, nasıl olacak vs. Yani kendini rehavete sürükleme olur mu? Başka şeylerle ilgilen. Hep bu düşünceye adapte olma. Duanı yap hayırlısı diye fiili olarak da çabanı gösteriyorsun işte. İnşallah güzel olacak

Ah canım fark ettim muhtemelen ilaçtandır ne kadar süre kullanacakmışsın acaba ? Belki zamanla etkisi gider bünyendeki
Doğum kontrol hapı ilk kullandığımda reklamlara bile ağlıyordum kadınların çektiğine bak öylede böylede hep hormonlarla oynanıyor
Ama senn yinede çok kaptırma kendini iyiyim de güzelim de ne muhteşem bişeyimm beni kim doğurdu Allah'ım flann de

Evet ya o düşünce zaten çok kötü. Doktor normal olmaz sizin dedi umudumuzu aşılamaya falan bağladık işte. Öyle canım duamı ediyorum zaten canım inşallah hayırlıysa rabbim nasip eder zaten. Çok sağol tavsiyelerin için ❤

Ben de sürekli ağlamalıyım ya . 5 gün vurulacak zaten sonra da aşılama yapacak kontrol edip . Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün çok komiksin ya

Canım çok teşekkür ederim desteğin için edinmeden uzun uzadıya yazmışsın insallah ya toparliycam ya bırakıcam cumaya kadar azda olsa eksileri görmeyi hedefliyorum bu 2 hafta daha bu şekilde devam edersen takımdan zaten atılıyorum atılmasam bile kimsenin emeğini göz ardı etmeye hakkım yok kendim çıkarın ama toparlamayı dusunuyorum bu hafta detox falan yapio desteklerim insallah

Cnm aslında yoğurt, limon ve pulbiber üçlüsü de çok iyi rahatlatıyor. Yatmadan önce yesen. Hemde tadı çok güzel. Birde maydanoz limon su üçlüsü muhteşem tat. Faydası olacaktır.

Anam noluyor kaptan duymasın kaptan görmesinn götürüp duruyorsunuz
ama sen de hep goruyon
Bdv ye konu açıcamm bunlarn yüzünden
Sen aç biz desteğe geliriz, ya dışardan çok güzel saç böreği kokusu geliyor,ağlayacağım
Bugünlerde herkes öyle galiba,geçecek inşallah,biz bozmayalım yine de

Herşey den önce ne yaparsan kendin için yapıyorsun. Yapabilirsin ben inanıyorum ama önce moralini topla enerjini yukselt gerisi gelecektir. Cumaya güzel sonuçlarını bekliyoruz. Bu kadar konuştum cumaya ben artı geliyormuşum bi de bu hafta benimde çok asılmam lazım 1 aydır 1 kilo yu tamamlayamadım. Beraber asılıyoruz yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…