- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.861
Kızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçektenKızlar
Kaptan yardımcılarında güncelleme yaptık
Uzun zamandır takım için yaptıkları listelerle bana destek olanbirsevgi ve Mehfam arkadaşlarımız yeni kaptan yardımcılarıdır . @pawlover zatenn aynen devam baş destekcim sağolsun ♥
Ben olmadığımda takım onlara emanet ♥♥
şimdiden teşekkür ederim hayırlı olsun :)
Kaptanım ya içimde bi sıkıntı bi moral bozukluğu sebepsiz. Spor yapasım bile gelmiyor . Kabızlıktan veya yumurtalık uyarıcı iğnelerden kasıklarımda bi ağrı var falan . Konuştuklarınızı takip ediyorum ama
O iğneler mi kabız ediyor acepKızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçekten
Kaptanım ya içimde bi sıkıntı bi moral bozukluğu sebepsiz. Spor yapasım bile gelmiyor . Kabızlıktan veya yumurtalık uyarıcı iğnelerden kasıklarımda bi ağrı var falan . Konuştuklarınızı takip ediyorum ama
Hormon ilaçları etkiler cnm psikolojini. Tecrübe ile sabittirKızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçekten
Birde yeni Bi sürece giriyorsun. Olacak mı olmayacak mı, neler bekliyor, nasıl olacak vs. Yani kendini rehavete sürükleme olur mu? Başka şeylerle ilgilen. Hep bu düşünceye adapte olma. Duanı yap hayırlısı diye fiili olarak da çabanı gösteriyorsun işte. İnşallah güzel olacakKızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçekten
Ah canım fark ettimKaptanım ya içimde bi sıkıntı bi moral bozukluğu sebepsiz. Spor yapasım bile gelmiyor . Kabızlıktan veya yumurtalık uyarıcı iğnelerden kasıklarımda bi ağrı var falan . Konuştuklarınızı takip ediyorum ama
Olabilir mi hiç bilmiyorum ki . 4.yü vuruldum bugün yarın sonuncu zaten bakalımO iğneler mi kabız ediyor acep
Gerçekten öyle ya hiç içimden bişey yapmak gelmiyor çok kötü bir şeyHormon ilaçları etkiler cnm psikolojini. Tecrübe ile sabittir
Evet ya o düşünce zaten çok kötü. Doktor normal olmaz sizin dedi umudumuzu aşılamaya falan bağladık işte. Öyle canım duamı ediyorum zaten canım inşallah hayırlıysa rabbim nasip eder zaten. Çok sağol tavsiyelerin için ❤Birde yeni Bi sürece giriyorsun. Olacak mı olmayacak mı, neler bekliyor, nasıl olacak vs. Yani kendini rehavete sürükleme olur mu? Başka şeylerle ilgilen. Hep bu düşünceye adapte olma. Duanı yap hayırlısı diye fiili olarak da çabanı gösteriyorsun işte. İnşallah güzel olacak
Ben de sürekli ağlamalıyım ya . 5 gün vurulacak zaten sonra da aşılama yapacak kontrol edip . Ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün çok komiksin yaAh canım fark ettimmuhtemelen ilaçtandır ne kadar süre kullanacakmışsın acaba ? Belki zamanla etkisi gider bünyendeki
Doğum kontrol hapı ilk kullandığımda reklamlara bile ağlıyordumkadınların çektiğine bak öylede böylede hep hormonlarla oynanıyor
Ama senn yinede çok kaptırma kendini iyiyim de güzelim dene muhteşem bişeyimm beni kim doğurdu Allah'ım flann de
Evet canım yarın başlıyorum inşallah
Canım çok teşekkür ederim desteğin için edinmeden uzun uzadıya yazmışsın insallah ya toparliycam ya bırakıcam cumaya kadar azda olsa eksileri görmeyi hedefliyorum bu 2 hafta daha bu şekilde devam edersen takımdan zaten atılıyorum atılmasam bile kimsenin emeğini göz ardı etmeye hakkım yok kendim çıkarın ama toparlamayı dusunuyorum bu hafta detox falan yapio desteklerim insallahMoralini bozma sabırla asacağız. Senden önce hezeyan diye bir arkadaş vardı. 110 kiloylami ne gelmişti. Çalışıyordu çocuğu da vardı sanırım yanlış olmasın o 2 ayda falan 2 haneli rakamları gördü belki daha kısadır süre olarak tam hatırlamıyorum. Bazı sorunları olduğu için ara verdi ama bırakmamıştır diyeti diye umuyorum. Ben buraya geldiğim 80 kilolarda bi ben vardım 82.7 ile başladım buraya herkes 75 altıydı çoğuda 6 li rakamlardaydı hatta 50 lerde olanlar bile vardı. Ilk geldiğimde onları da görünce çok kilo vermem lazım yolum çok uzun nasıl vereceğim diye çok karamsarlık yaşadım. Bana bisey dediklerinde içimden kızıyordum tabi siz zayıfsınız söylemesi kolay gibi. Sonra biraz zaman geçti burda vakit geçirdikçe 60 lardaki 70 lerdeki 50 lerdeki kızlarında bir zamanlar benim kilolarımda olduklarını öğrenince inanamamıştım. Bu defa motivasyon kaynağı oldular bana demek ki oluyormuş dedim onlar yapmış bende yaparım. 12 kilo verdim ama inan bana karınca benden daha çok yol katetti. Bayramdan beri 1 ay olacak ben daha 1 kiloyu tamamlayamadım. 1 ayda toplam 1 kilo veremediğim çok oldu. 7 ay oldu ilk defa bu kadar uzun diyet ve spor yapıyorum. Ilk defa şu an ki kilomu gördüm. Benim yolum uzun diye karamsarliga kapilip vazgecme. Evet kilon fazla ama inan istersen gelip beni yakalayabilirsin. Haftada 2 kilo şu an senin için çok değil. Ac kalmadan doygunluğu sağlıklı gıdalardan alarak yapabilirsin. Ödem atıcı içemeye bilirsin olabilir. Zaten su en büyük ödem atıcı tuza dikkat edip karbonhidratı azaltinca ödem sorunun zaten olmayacak. Bi kendini toplasan 1 veya 2 ay daha istekli azimli olsan eksileri gördükçe kendini daha iyi daha pozitif daha enerjik hissedeceksin. Bu arada kiloda verebiliyorsun. Artı geldiğinde normalde pazartesi günü eksiyi görüyorsun çoğu zaman eksiyi görünce sakin rahatlama bugün eksiyse cumaya kadar neden fazlası olmasın de kendine. Içimde bulunduğun durumuda zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Birbirimizi toparlamaya çalışıyoruz onun için burdayiz. Çok uzun yazdım başı ve sonu birbirinden kopmuş olabilir amacım kesinlikle eleştiri falan değil bu arada sadece yardımcı olmak için. Başaracağına inanıyorum. Ben bile başarıyorum düşünün yani
Cnm aslında yoğurt, limon ve pulbiber üçlüsü de çok iyi rahatlatıyor. Yatmadan önce yesen. Hemde tadı çok güzel. Birde maydanoz limon su üçlüsü muhteşem tat. Faydası olacaktır.Canım çok teşekkür ederim desteğin için edinmeden uzun uzadıya yazmışsın insallah ya toparliycam ya bırakıcam cumaya kadar azda olsa eksileri görmeyi hedefliyorum bu 2 hafta daha bu şekilde devam edersen takımdan zaten atılıyorum atılmasam bile kimsenin emeğini göz ardı etmeye hakkım yok kendim çıkarın ama toparlamayı dusunuyorum bu hafta detox falan yapio desteklerim insallah
Kesme şekerden başka şeker var mı ondaEvet canım yarın başlıyorum inşallah
Yok cnmKesme şekerden başka şeker var mı onda
ama sen de hep goruyonAnam noluyor kaptan duymasın kaptan görmesinn götürüp duruyorsunuz
Sen aç biz desteğe geliriz, ya dışardan çok güzel saç böreği kokusu geliyor,ağlayacağımBdv ye konu açıcamm bunlarn yüzünden
Bugünlerde herkes öyle galiba,geçecek inşallah,biz bozmayalım yine deKızlar tebrik ederim hakediyorsunuz gerçekten
Teşekkür ederim cnm
Herşey den önce ne yaparsan kendin için yapıyorsun. Yapabilirsin ben inanıyorum ama önce moralini topla enerjini yukselt gerisi gelecektir. Cumaya güzel sonuçlarını bekliyoruz. Bu kadar konuştum cumaya ben artı geliyormuşum bi deCanım çok teşekkür ederim desteğin için edinmeden uzun uzadıya yazmışsın insallah ya toparliycam ya bırakıcam cumaya kadar azda olsa eksileri görmeyi hedefliyorum bu 2 hafta daha bu şekilde devam edersen takımdan zaten atılıyorum atılmasam bile kimsenin emeğini göz ardı etmeye hakkım yok kendim çıkarın ama toparlamayı dusunuyorum bu hafta detox falan yapio desteklerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?