- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #357.881
Bende salı çarşamba ya da çarşamba perşembe kabak diyetini yapıcam şu öğle akşam kabak yenerek yapılan. İkimizin de gazabı mübarek olsunArkadaşlar bugün de yazamadım. İzmir’de fazla bakamadım insanlara da ayıp olmasın ortamdan kopmayayım diye. Bugün de ancak valiz boşalt-yerleş, ev toparla yaptım. Bir kaç gün daha sürer düzene girmem ancak yarın İsveç diyetine başlıyorum. Bomba gibi döndüm sahalara inşallah.
Ben gruptan attıydım 4 kilo vermiş kadının birisi instagramda gördüm bugün spor yaparkenBen de bugün kabak yedim tesadüf.Instagramda gördüm değişik bir şeydi. Yoğurt ve salça sosla bi gideri vardı. Ama kabak pek sevmiyorum, keşke o detoksu yapabilsem...
4 kilo mu... Bi bakayım, yapamasam bile bir çabam olsun.Ben gruptan attıydım 4 kilo vermiş kadının birisi instagramda gördüm bugün spor yaparken65ten 61e düşmüş
Başkaları da 2-3 kg vermiş. Şimdi ben yapıcam ya kesin 3 günde 500 gram gider.4 kilo mu... Bi bakayım, yapamasam bile bir çabam olsun.
Baktığında bulgur pilavı daha güzel.Başkaları da 2-3 kg vermiş. Şimdi ben yapıcam ya kesin 3 günde 500 gram gider.
Yemin ederim gökten 1günde zayıflatan form çayı yağsa bize bulgur pilavı düşer
O diyeti tam yapıcam ve buraya 58 kg lik tartı resmini koyacam hepiniz de göreceğğsiniz yenecem seni obezite sen mi büyüksün ben miBaktığında bulgur pilavı daha güzel.40 gr olsun, bulgur pilavı olsun...
Yarın ilk tartıyı göreceğiz. 19'unda da özellikle bakacağımO diyeti tam yapıcam ve buraya 58 kg lik tartı resmini koyacam hepiniz de göreceğğsiniz yenecem seni obezite sen mi büyüksün ben mi
Gideri varsa yani kabak baymazsa salı çarş perş de yapabilirim cuma sabahı da sonucu veririm. Önce bir başlıyım gelişmelerden haberdar edicem. Hem reglim de bitiyor onun rüzgarını da arkama alıp Allahın izniyle bu hafta 58imYarın ilk tartıyı göreceğiz. 19'unda da özellikle bakacağımEceZ sana. Gözüm üzerinde, bu diyeti yap ve sakın bozma. Yoksa yine birinci ben olurum.
Bekliyoruz... :)Gideri varsa yani kabak baymazsa salı çarş perş de yapabilirim cuma sabahı da sonucu veririm. Önce bir başlıyım gelişmelerden haberdar edicem. Hem reglim de bitiyor onun rüzgarını da arkama alıp Allahın izniyle bu hafta 58im
(60da kaldı)
Ya bı ben miyim sevenBen de bugün kabak yedim tesadüf.Instagramda gördüm değişik bir şeydi. Yoğurt ve salça sosla bi gideri vardı. Ama kabak pek sevmiyorum, keşke o detoksu yapabilsem...
O diyete yeni başlamıştır, kolay mı öyle yağ yakmak hemenBen gruptan attıydım 4 kilo vermiş kadının birisi instagramda gördüm bugün spor yaparken65ten 61e düşmüş
Vuhuuuu kim tutar seniYarın ilk tartıyı göreceğiz. 19'unda da özellikle bakacağımEceZ sana. Gözüm üzerinde, bu diyeti yap ve sakın bozma. Yoksa yine birinci ben olurum.
Yaa niye öyle oldu kiSelam kızlar ♥ben yine ateş almaya geldim
8. Gün bitti bakalımilk defa bir diyette böyle kararlı ilerliyorum...
Elma kaçamak olarak neler geçiyor bir bilsenizhiç bileyin boşverin canınız çeker
Ay bir deee
Benlm gugfuk çıktı yumurtadan.. galiba dün gece çıkmış.. sabah gördüm mısır vs verdim anası yedi etti ama akşam geldim 5 gibi kul kıpırtısız yatıyorhala öyle hani nefes alma verme de yok
Çok üzgünüm çok.. içim acıdı aç mı kaldı nazar mı oldu
Boool boool bulgur döktüm bende kuşun yanlarına.. diğer yumurta da bugün ya da yarın patlar.. aç falan kalmasın diye .. halbuki hani bana ve ana sıra sıra uçup yemek yiyip geliyorlar.. ağırdan aktarmalı beslemeleri lazımdı amagece falan doğup sabaha değin aç mı kaldı anlamadım
Tmm canım bende hiç zıplayamadım zaten migren tavan yaptı kızlar yatıyorum öyle buralar size emanetCherry Mom sevgi bugün biraz geç aciklayacakmis zıp zıp sonuarjni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?