Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar bugün de yazamadım. İzmir’de fazla bakamadım insanlara da ayıp olmasın ortamdan kopmayayım diye. Bugün de ancak valiz boşalt-yerleş, ev toparla yaptım. Bir kaç gün daha sürer düzene girmem ancak yarın İsveç diyetine başlıyorum. Bomba gibi döndüm sahalara inşallah.

Bende salı çarşamba ya da çarşamba perşembe kabak diyetini yapıcam şu öğle akşam kabak yenerek yapılan. İkimizin de gazabı mübarek olsun

Ben de bugün kabak yedim tesadüf. Instagramda gördüm değişik bir şeydi. Yoğurt ve salça sosla bi gideri vardı. Ama kabak pek sevmiyorum, keşke o detoksu yapabilsem...
Ben gruptan attıydım 4 kilo vermiş kadının birisi instagramda gördüm bugün spor yaparken 65ten 61e düşmüş

O diyeti tam yapıcam ve buraya 58 kg lik tartı resmini koyacam hepiniz de göreceğğsiniz yenecem seni obezite sen mi büyüksün ben mi
Yarın ilk tartıyı göreceğiz. 19'unda da özellikle bakacağım EceZ sana. Gözüm üzerinde, bu diyeti yap ve sakın bozma. Yoksa yine birinci ben olurum.

Yarın ilk tartıyı göreceğiz. 19'unda da özellikle bakacağım EceZ sana. Gözüm üzerinde, bu diyeti yap ve sakın bozma. Yoksa yine birinci ben olurum.
Gideri varsa yani kabak baymazsa salı çarş perş de yapabilirim cuma sabahı da sonucu veririm. Önce bir başlıyım gelişmelerden haberdar edicem. Hem reglim de bitiyor onun rüzgarını da arkama alıp Allahın izniyle bu hafta 58im

(60da kaldı)

Selam kızlar ben yine ateş almaya geldim

8. Gün bitti bakalım ilk defa bir diyette böyle kararlı ilerliyorum...
Elma kaçamak olarak neler geçiyor bir bilseniz hiç bileyin boşverin canınız çeker

Ay bir deee
Benlm gugfuk çıktı yumurtadan.. galiba dün gece çıkmış.. sabah gördüm mısır vs verdim anası yedi etti ama akşam geldim 5 gibi kul kıpırtısız yatıyor hala öyle hani nefes alma verme de yok

Çok üzgünüm çok.. içim acıdı aç mı kaldı nazar mı oldu

Boool boool bulgur döktüm bende kuşun yanlarına.. diğer yumurta da bugün ya da yarın patlar.. aç falan kalmasın diye .. halbuki hani bana ve ana sıra sıra uçup yemek yiyip geliyorlar.. ağırdan aktarmalı beslemeleri lazımdı amagece falan doğup sabaha değin aç mı kaldı anlamadım

Ben de bugün kabak yedim tesadüf. Instagramda gördüm değişik bir şeydi. Yoğurt ve salça sosla bi gideri vardı. Ama kabak pek sevmiyorum, keşke o detoksu yapabilsem...
Ya bı ben miyim sevendenizden babam çıksa yerim diyoar ya bende durum şöyle"sarımsaklı yoğurdu neye dokerseniz yerim"
Ben gruptan attıydım 4 kilo vermiş kadının birisi instagramda gördüm bugün spor yaparken 65ten 61e düşmüş
O diyete yeni başlamıştır, kolay mı öyle yağ yakmak hemen
Vuhuuuu kim tutar seni şunun ayrintilarini bize de versene

Yaa niye öyle oldu kiçok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…