- 23 Mart 2016
- 31.268
- 92.683
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.081
Canım bugün tartıldım 105 gösteriyordu 2 kere tartıldım 105 ti emin olamadim ama daha fazla gösterir korkusuyla tartılmadım sonraMaariftakvimi son geln 2 kiloda durum ne şişkinlik var mı hala ? Suyu arttırmaya çalış varsa en iyi ödem atıcı su sonuçta
Tam yapsam aldırmaz. Ben duymadigim için oluyor bunlar. Ama okudum biraz her şeyi yiyebiliyormusuz kısıtlama yokmus ama tabi ne kadar sağlıklı beslenirseniz o kadar kilo verirsiniz diyor. Yarında degismezse 5.2 diye birşey vardı. 5 günün iki günü 500 kalori alıp 3 günü normal beslenme. Yarın tartı sonucuna göre yarın 500 kalori alıp dayanabilirsem perşembeyi de aynı şekilde geçirmeyi planlıyorum. Bugünü daha iyi geçirdim akşam da planladiklarimla doyarsam super olacak
Bide lahanadan bıkmıştım dükan birası yaptım. Onun içinde limon varya o if i bozar mı ki
Oruçlu olunan saat için sordu sanırım limon ya bilemedim bendeİf te yiyecek içecek kısıtlaması yok ki?
Canım bugün tartıldım 105 gösteriyordu 2 kere tartıldım 105 ti emin olamadim ama daha fazla gösterir korkusuyla tartılmadım sonra
Var ya şuan çok sevindim bu eksiler cumaya kalmaz giderse ağlarımDünden bugüne 600 gr verdim, yeterli mi?
Bilemedim bende olmazsa 8 saatlik dilimde içeyim hiç riske atmayayım 1 lt bisey zatenYok ya sanmıyorum
Aynı ben
Limonun kendi şekeri var ya oruçlu saatler içinde dengeyi bozarmi ki diyeİf te yiyecek içecek kısıtlaması yok ki?
O normal insanlar için bizi kapsamıyorAynı bentek fark o 1kilo diyor ben 100 gr veriyorum
Sabahtan beri kalori hesabı yapıyorum. Az kalorili çok şey yemek için doluya koyuyorum almıyor. Boşa koyuyorum taşıyor500 kalori miii?Çok az değil mi? Hoş ben de şu an öyle besleniyorum sanırım. Ama dayanmak çok zor. Dün baş ağrısından uykuya dalamadım çok uzun süre.
Ben tartılmazsam cumaya felaketlerle karşı karşıya kalırım. Tartılıp önümü görmem lazım. Ama bu burda böyle oluyor belli bir hedef için uğraşıyoruz. Cuma yarışı olmasa normalde tartılmam ben ama simdi cumaya ayarlıyorum kendimi. Ayarladigim hâlde 200 gr bi de tartılmayıp takip etmesem ne çıkar Allah bilir. Ben biraz takildim gibi 70 'de ya senin 68 gibi oldu.O normal insanlar için bizi kapsamıyor
Ama dalgalanmalar çok doğru boşa demiyorlar devamlı tartılmayın diye
Süper tebrik ederim. Eksideyim deyip boşlama sakin aynı motivasyonla devamCanım bugün tartıldım 105 gösteriyordu 2 kere tartıldım 105 ti emin olamadim ama daha fazla gösterir korkusuyla tartılmadım sonra
Balpamuk dönünce dönünce dönünce dedi günler önce balpamugun dönüşü muhteşem mi oluyor. Güldük diye utanacakmiyiz. Balpamuk bizi mahcup mu edecek. Hepsi cuma günü saat 12 de sakin kaçırmayın.Dünden bugüne 600 gr verdim, yeterli mi?
Olabilir canım direnç kilosu insnı cidden yıpratıyor ama gideceğini bil yeterBen tartılmazsam cumaya felaketlerle karşı karşıya kalırım. Tartılıp önümü görmem lazım. Ama bu burda böyle oluyor belli bir hedef için uğraşıyoruz. Cuma yarışı olmasa normalde tartılmam ben ama simdi cumaya ayarlıyorum kendimi. Ayarladigim hâlde 200 gr bi de tartılmayıp takip etmesem ne çıkar Allah bilir. Ben biraz takildim gibi 70 'de ya senin 68 gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?