Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

500 kalori miii?Çok az değil mi? Hoş ben de şu an öyle besleniyorum sanırım. Ama dayanmak çok zor. Dün baş ağrısından uykuya dalamadım çok uzun süre.

500 kalori miii?Çok az değil mi? Hoş ben de şu an öyle besleniyorum sanırım. Ama dayanmak çok zor. Dün baş ağrısından uykuya dalamadım çok uzun süre.
Sabahtan beri kalori hesabı yapıyorum. Az kalorili çok şey yemek için doluya koyuyorum almıyor. Boşa koyuyorum taşıyor şimdiden ayarladım menüyü bakalım

O normal insanlar için bizi kapsamıyor
Ama dalgalanmalar çok doğru boşa demiyorlar devamlı tartılmayın diye
Ben tartılmazsam cumaya felaketlerle karşı karşıya kalırım. Tartılıp önümü görmem lazım. Ama bu burda böyle oluyor belli bir hedef için uğraşıyoruz. Cuma yarışı olmasa normalde tartılmam ben ama simdi cumaya ayarlıyorum kendimi. Ayarladigim hâlde 200 gr bi de tartılmayıp takip etmesem ne çıkar Allah bilir. Ben biraz takildim gibi 70 'de ya senin 68 gibi oldu.

Olabilir canım direnç kilosu insnı cidden yıpratıyor ama gideceğini bil yeter
İnsan o noktada bırakmazsa uzun süre yoluna devam edebiliyor, o kısım dönüm noktası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…