- 23 Mart 2016
- 31.268
- 92.684
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.101
Valla şimdi ağzıma bir parmak bal çalındı şahitsinizSüper tebrik ederim. Eksideyim deyip boşlama sakin aynı motivasyonla devam
Bırakmayacağım da detoks falan yapmam lazım bu ara iştahım çok açık yine ara ara böyle oluyor. Döngüyü bozmam lazım. Haftaya aralıklı orucu yaparmiyim bilmiyorum. Ama şu iki gün 500 kalori işi kafama yattı yarın deneyeceğim çok zor olmazsa devam edeceğim. Diğer günlerde kaçak okursa telafi edecek en azındanOlabilir canım direnç kilosu insnı cidden yıpratıyor ama gideceğini bil yeter
İnsan o noktada bırakmazsa uzun süre yoluna devam edebiliyor, o kısım dönüm noktası
Benim de göbeğim çıkıyor yemek atakları regliden olabilir ama ne zaman oldugumu hatırlamıyorum. Bi öğrenemedim takip etmeyi. 30 günün 10 gününü regl kriziyle geçiyoruz.Valla şimdi ağzıma bir parmak bal çalındı şahitsiniz
Bende regli olacağım geçnki 2 günlük migren onun ön ağrısıydı zaten ama kendi henüz teşrif edemedi perşembe akşamı gelir korkusundayım
Ama birşey fark etttim eskiden ben regli oldugumda karnım davul gibi olurdu 1 2 kg oynardı tartı şimdi hafif bir şişkinlik oluyor öyle çok etkilemiyor yeşil çay ve suyun cidden büyük desteği var bu zamnlarda
500 kalori evet az ama diyetisyenlerde arada veriyor demekki yapmak lazım yaz bitmeden bende hedefime varmak istiyorum artık belki denerim bir ara sooonnn 4 kilommmmBırakmayacağım da detoks falan yapmam lazım bu ara iştahım çok açık yine ara ara böyle oluyor. Döngüyü bozmam lazım. Haftaya aralıklı orucu yaparmiyim bilmiyorum. Ama şu iki gün 500 kalori işi kafama yattı yarın deneyeceğim çok zor olmazsa devam edeceğim. Diğer günlerde kaçak okursa telafi edecek en azından
Bende işe yararsa hevesle denersin500 kalori evet az ama diyetisyenlerde arada veriyor demekki yapmak lazım yaz bitmeden bende hedefime varmak istiyorum artık belki denerim bir ara sooonnn 4 kilommmm
Sende yararsa bende de yarar garantiBende işe yararsa hevesle denersin
Ben bi if yapıyorum diye açlıktan ölüyorum diyorum. Kizin yedikleri benim 1 öğünüm çok utandim çokSabah:
-1 kesme şeker
-Filtre kahve
Öğle:
-60 gr hindi füme
-1 kase yoğurt
Akşam:
-1 dilim somon
-Z.yağlı-limonlu yeşil salata
-13 adet kiraz
Evet çok az isveç diyeti çok zor yaBen bi if yapıyorum diye açlıktan ölüyorum diyorum. Kizin yedikleri benim 1 öğünüm çok utandim çok
Sabah kahvaltısını iyi yapsaydın keşke. Diğer iki öğünde eksilmeye yeterdi hatta sadece akşamı bile kabakla gecirsen işe yarar. Ama 3 gün çok en fazla 2 ıyi bence ya da gun aşırı denenebilir. Haftaya bunuda deneyeyimEki Görüntüle 2649447
sabah
2 yumurta +1 yumurtanın beyazı+1 dilim peynir
öğlen
kabak yemeği 1 porsiyon
akşam
kabak yemeği yine ve 4 yk yoğurt
3 günlük kabak diyetine başlamıştım. bu diyeti yapan tabi 3 kilo verir yaa halsiz kaldığım kadar varmış büyük ihtimalle yarın devam etmicem sütümü kesin etkiler bu tavsiye edilmiyordu zaten
su 1,5
spor 8000 adım
Kız ben artık bu zor diyetlere hiç giremiyorum. Önceden en azından başlıyordum bi deniyordum. Şimdi başlayamıyorum bileEvet çok az isveç diyeti çok zor ya
Artık sıkıldık belki ondan eski motivasyonda pek yokKız ben artık bu zor diyetlere hiç giremiyorum. Önceden en azından başlıyordum bi deniyordum. Şimdi başlayamıyorum bile
O saatlerde ben uyuyorum ama sana full motiveYarın 6'da uyanıp yürüyüşe gitmek istiyorum. Bir miktar motivasyona ihtiyacım var.Fazla motivasyonu olan varsa bekliyoruum.
hahahahahahah şimdiden motive etseniz kafii cınım. Sabahın köründe kimseyi bununla uğraştırmam.O saatlerde ben uyuyorum ama sana full motive0zlem i ekliyorum özlemcim yarın yürüyüşe çıkarsan bu yavrukuşu da dürter misin yürüşe çıktım diyene kadar da sor
O saatte bir kere yürüyüş yaparsan tüm gün enerjik oluyorsun bana çok iyi geliyor yürüyüşhahahahahahah şimdiden motive etseniz kafii cınım. Sabahın köründe kimseyi bununla uğraştırmam.
Canım senin menüler kaç kaloriliktiGünaydın ❤
Giriş çıkış yasagı geldi bazı şehirlere
Bakmışlardır herhalde ona ya bizde hayırlısıyla evimize gidelimdeGiriş çıkış yasagı geldi bazı şehirlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?