Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Süper tebrik ederim. Eksideyim deyip boşlama sakin aynı motivasyonla devam
Valla şimdi ağzıma bir parmak bal çalındı şahitsiniz
Bende regli olacağım geçnki 2 günlük migren onun ön ağrısıydı zaten ama kendi henüz teşrif edemedi perşembe akşamı gelir korkusundayım
Ama birşey fark etttim eskiden ben regli oldugumda karnım davul gibi olurdu 1 2 kg oynardı tartı şimdi hafif bir şişkinlik oluyor öyle çok etkilemiyor yeşil çay ve suyun cidden büyük desteği var bu zamnlarda

Olabilir canım direnç kilosu insnı cidden yıpratıyor ama gideceğini bil yeter
İnsan o noktada bırakmazsa uzun süre yoluna devam edebiliyor, o kısım dönüm noktası
Bırakmayacağım da detoks falan yapmam lazım bu ara iştahım çok açık yine ara ara böyle oluyor. Döngüyü bozmam lazım. Haftaya aralıklı orucu yaparmiyim bilmiyorum. Ama şu iki gün 500 kalori işi kafama yattı yarın deneyeceğim çok zor olmazsa devam edeceğim. Diğer günlerde kaçak okursa telafi edecek en azından

Benim de göbeğim çıkıyor yemek atakları regliden olabilir ama ne zaman oldugumu hatırlamıyorum. Bi öğrenemedim takip etmeyi. 30 günün 10 gününü regl kriziyle geçiyoruz.

500 kalori evet az ama diyetisyenlerde arada veriyor demekki yapmak lazım yaz bitmeden bende hedefime varmak istiyorum artık belki denerim bir ara sooonnn 4 kilommmm

Sabah kahvaltısını iyi yapsaydın keşke. Diğer iki öğünde eksilmeye yeterdi hatta sadece akşamı bile kabakla gecirsen işe yarar. Ama 3 gün çok en fazla 2 ıyi bence ya da gun aşırı denenebilir. Haftaya bunuda deneyeyim balpamuk gibi neye başlayacağımı şaşırdım

Kız ben artık bu zor diyetlere hiç giremiyorum. Önceden en azından başlıyordum bi deniyordum. Şimdi başlayamıyorum bile
Artık sıkıldık belki ondan eski motivasyonda pek yok
Ben eskiden semizotu yogurt diyeti yapıyordum günde 3 kase sadece onu yiyorsun..şimdi yapamam diyorum birde gözüm korktu detoks tarzı olanlardan

Yarın 6'da uyanıp yürüyüşe gitmek istiyorum. Bir miktar motivasyona ihtiyacım var. Fazla motivasyonu olan varsa bekliyoruum.
O saatlerde ben uyuyorum ama sana full motive 0zlem i ekliyorum özlemcim yarın yürüyüşe çıkarsan bu yavrukuşu da dürter misin yürüşe çıktım diyene kadar da sor

hahahahahahah şimdiden motive etseniz kafii cınım. Sabahın köründe kimseyi bununla uğraştırmam.
O saatte bir kere yürüyüş yaparsan tüm gün enerjik oluyorsun bana çok iyi geliyor yürüyüş tak kulaklıkları çık tatlım
Haftanın belli günleri kendine bir program yapki çıkmadıgında vicdan yap zmanla alışırsın zaten
Evde herhangi bir spor aleti var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…