Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet öyle yapsam iyi olur. Enerjik olacağıma eminim ama tembellik işte Evde pilates ekipmanım var. Onun dışında bir aletim yok.

Evet öyle yapsam iyi olur. Enerjik olacağıma eminim ama tembellik işte Evde pilates ekipmanım var. Onun dışında bir aletim yok.
Aslında biizim gibi kilo problemi olan her insanın evinde bir alet şart yılın belli zamnları hiç el sürülmesede yapılmaya başlandığında iyi destekçi oluyorlar ben bisiklete bine bine verdim sayılır bu kiloları hele kışın olmasaydı ne yapardım bilmem
Stepperlar var minnacık onlar bile iş görüyor ama şuan yaz ayı zaten bir şekilde dışarıda da hallediliyor spor

bisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.

bisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.
2.elde alınabilir bisiklet letgoda yıgınla var
salona gitme imkanın olursa belki daha iyi olur ben çocuktan dolayı hep gece yarısı yaptım o yüzden mecburdum alete :)

a
Ay ne güzel yaptırdın bende 2 yıldır yaptırcam sonuçları yaz bizede birşey çkmaz inşallah canım
Yarın çıkacak sonuç canım...
Hani ben sistemi bozdum şeker vs de tüketim ama ben de ki bu baş dönmesi geçmedi

Geçen gün ki gibi şiddetli değil elbette ama oturup kalkınca geliyor yine

2.elde alınabilir bisiklet letgoda yıgınla var
salona gitme imkanın olursa belki daha iyi olur ben çocuktan dolayı hep gece yarısı yaptım o yüzden mecburdum alete :)
Bisikleti bir hızlı bir yavaş modda kullanırsan çok iyi terletiyor tam cardio etksii yapıyor yani pacman
bakayım ikinci ellere olmazsa. Zaten koşu bandı alamam çok yer kaplar. Annem hayatta izin vermez

Deniz memnundu ya ondan aklımda kaldı başka bir arkadaşım daha var o da memnun evde yapılan hangi alet zevk veriyor ki leylim hepsi zoraki
Koşu bandı zevklidir bence ya,
Yine de haklısın evinde her alet olan bi arkadaş vardı alet var yapacak insannyok derdi

Selam kızlar sporum bitti menümü de yazdım misss gibi bir duş alıp geliyorum hemen

Artık sıkıldık belki ondan eski motivasyonda pek yok
Ben eskiden semizotu yogurt diyeti yapıyordum günde 3 kase sadece onu yiyorsun..şimdi yapamam diyorum birde gözüm korktu detoks tarzı olanlardan
Nasıl bir detoks o kaptanım
EceZ hanımmm günde 2 3 mesaja düştün takipteyim :)
Kilo vermeye çalışıyorum sürekli hareket halindeyim dün de eşim izinliydi onunla vakit geçirdim kaptanım herşey cuma tartısı içinn

nrmyn sen dünkü kilodan bahsetmmiştin canım etiketledim ama tekrar sorayım tartıldın mı hiç
tartılmadım kaptancım..düm ve bugün iş ile ilgiliyoğun geçti.. hatta evden çalışırken bir anda yarın işe gideceğim..bir de odam değişmiş bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…