- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #358.121
Evet öyle yapsam iyi olur. Enerjik olacağıma eminim ama tembellik işteO saatte bir kere yürüyüş yaparsan tüm gün enerjik oluyorsun bana çok iyi geliyor yürüyüş♥♥ tak kulaklıkları çık tatlım ✌
Haftanın belli günleri kendine bir program yapki çıkmadıgında vicdan yapzmanla alışırsın zaten
Evde herhangi bir spor aleti var mı ?
Bence yakında büyükşehirlere de haftsonu yasagi gelirBakmışlardır herhalde ona ya bizde hayırlısıyla evimize gidelimde
Aslında biizim gibi kilo problemi olan her insanın evinde bir alet şart yılın belli zamnları hiç el sürülmesedeEvet öyle yapsam iyi olur. Enerjik olacağıma eminim ama tembellik işteEvde pilates ekipmanım var. Onun dışında bir aletim yok.
Evet maalesefBence yakında büyükşehirlere de haftsonu yasagi gelir
bisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.Aslında biizim gibi kilo problemi olan her insanın evinde bir alet şart yılın belli zamnları hiç el sürülmesedeyapılmaya başlandığında iyi destekçi oluyorlar ben bisiklete bine bine verdim sayılır bu kiloları hele kışın olmasaydı ne yapardım bilmem
Stepperlar var minnacık onlar bile iş görüyor ama şuan yaz ayı zaten bir şekilde dışarıda da hallediliyor spor
2.elde alınabilir bisiklet letgoda yıgınla varbisikletler bir miktar uygun aslında. Alsam işe yarar mı cardio anlamında? Bir de spor salonu üyeliğim var aslında. Ama hala açılmadı.
Yarın çıkacak sonuç canım...Ay ne güzel yaptırdın bende 2 yıldır yaptırcamsonuçları yaz bizede birşey çkmaz inşallah canım
2.elde alınabilir bisiklet letgoda yıgınla var
salona gitme imkanın olursa belki daha iyi olur ben çocuktan dolayı hep gece yarısı yaptım o yüzden mecburdum alete :)
bakayım ikinci ellere olmazsa. Zaten koşu bandı alamam çok yer kaplar. Annem hayatta izin vermezBisikleti bir hızlı bir yavaş modda kullanırsan çok iyi terletiyor tam cardio etksii yapıyor yanipacman
Hiç tavsiye etmem koşu bandını bisiklet daha hafif istediğin yere koybakayım ikinci ellere olmazsa. Zaten koşu bandı alamam çok yer kaplar. Annem hayatta izin vermez
Sıcaktann falan mı acaba, iyi çıkar inş sonuçlarına
Yarın çıkacak sonuç canım...
Hani ben sistemi bozdum şeker vs de tüketim ama ben de ki bu baş dönmesi geçmedi
Geçen gün ki gibi şiddetli değil elbette ama oturup kalkınca geliyor yine
Aynen ya onlar baya hantal ben bisikleti habire oynatıyorm şimdi salonda baş kösedebakayım ikinci ellere olmazsa. Zaten koşu bandı alamam çok yer kaplar. Annem hayatta izin vermez
Deniz memnundu ya ondan aklımda kaldı başka bir arkadaşım daha var o da memnun evde yapılan hangi alet zevk veriyor ki leylim hepsi zorakiBende stepper var ama hiç zevkli değil yürümek gibi,yoruyor uzun yapamıyorum
Koşu bandı zevklidir bence ya,Deniz memnundu ya ondan aklımda kaldı başka bir arkadaşım daha var o da memnun evde yapılan hangi alet zevk veriyor ki leylim hepsi zoraki
Inşallah dogrüdur cunku iki seferlerde görüntü alacaktım aniden kapandı belkide bozuktur güvenemedim pekNe diyorsun aman bozma sakın orda kal canım :))
Canım valla açıkçası pek emin olamadim cuma günü görücez artikSüper tebrik ederim. Eksideyim deyip boşlama sakin aynı motivasyonla devam
Nasıl bir detoks o kaptanımArtık sıkıldık belki ondan eski motivasyonda pek yok
Ben eskiden semizotu yogurt diyeti yapıyordum günde 3 kase sadece onu yiyorsun..şimdi yapamam diyorum birde gözüm korktu detoks tarzı olanlardan
Kilo vermeye çalışıyorum sürekli hareket halindeyim dün de eşim izinliydi onunla vakit geçirdim kaptanım herşey cuma tartısı içinn
tartılmadım kaptancım..düm ve bugün iş ile ilgiliyoğun geçti.. hatta evden çalışırken bir anda yarın işe gideceğim..bir de odam değişmiş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?